Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłynęły wpłaty od :
agat21 10 zł
lider 2 10 zł ( nie wiem, czy to za bazarek, czy wpłata jednorazowa?)
ala123 50 zł

Bardzo dziękujemy :loveu:

Mam tez troche noweych wiadomosci o Barnim, bo dzwonilam przed chwilą. Operacja zostala przesunieta, gdyz potrzeby innych psów okazały sie pilniejsze. Jeden z ONków jest po operacji powiek ( chyba Mars) i Odyn czeka na operacje usunieciua zmiany nowotworowej z uda, ktopra brzydko wyglada i jest bolesna.
Wet zadecydował, że Barnaba na razie, może spokojnie poczekac. Chłopak ma sie dobrze, polubił. męża p. Joanny i jego stosunek do ludzi zmiania sie na lepsze. Z psami na razie bez zmian. Czyli zęby w ruchu.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Wpłynęły wpłaty od :
agat21 10 zł
lider 2 10 zł ( nie wiem, czy to za bazarek, czy wpłata jednorazowa?)
ala123 50 zł

Bardzo dziękujemy :loveu:

Mam tez troche noweych wiadomosci o Barnim, bo dzwonilam przed chwilą. Operacja zostala przesunieta, gdyz potrzeby innych psów okazały sie pilniejsze. Jeden z ONków jest po operacji powiek ( chyba Mars) i Odyn czeka na operacje usunieciua zmiany nowotworowej z uda, ktopra brzydko wyglada i jest bolesna.
Wet zadecydował, że Barnaba na razie, może spokojnie poczekac. Chłopak ma sie dobrze, polubił. męża p. Joanny i jego stosunek do ludzi zmiania sie na lepsze. Z psami na razie bez zmian. Czyli zęby w ruchu.

na kiedy został zaplanowany następny termin operacji ?

Posted

Niestety, nie wiem. Zdaje się, ze hotelik wspólpracuje tylko z jednym wetem ( podobno zresztą b.dobrym) i na razie decyzja jest taka,że Odyn musi iśc na zabieg, bo to pilna sprawa. Barnaba musi poczekać. Myslę, że to kwestia tygodnia czy tez dwóch.
Szkoda, że p.Joanna nie ma na tyle czasu, ale wejśc na wątek. Mam byc z nią w kontakcie.
Dzwońcie również, na pewno chetnie udzieli informacji o Barnim.

Posted

Przepraszam za zwłokę , ale dopiero teraz dostałam zdjęcia .... ale myślę ,że na TAKIE zdjęcia warto było poczekać...

Czyż Barni nie jest piękny....

Posted

Dziewczyny asia tez by Wam nic nie powiedziała dokładnie, bo sama nie wie jeszcze ..... Jutro będzie wet w hotelu jak się ugadają na konkretny dzień, to dam znać, a jest to naprawde dobry weterynarz :)

Posted

Piekne,piekne zdjęcia.:crazyeye:...nie moge się na niego napatrzeć...a te klapniete uszko-świetnie do niego pasuje. :cool3:Przypomina mi mojego Zoranka który odszedł 5 miesięcy temu.:-(

Posted

Rozumiem, że nie da się ugrać wcześniejszego terminu zabiegu? Tak?
Z innej beczki... Allegro na max wyróżnione dograne z Selengą. Belo, dane wpłatowe prześlę na PW.

Posted

Kombajnem czyli szczepionką na kilka chorób naraz:) ,tak u nas weci mówią, z tego co ja usłyszałam to cos o dwóch tygodniach było mówione, jakby Wam strasznie zależało z jakiegoś powodu żeby szybciej, to musicie zadzwonić i zapytać Asi ....

Posted

Musze zadzwonić i zapytać ile ten kombajn kosztuje, bo trzeba zaplacic.:lol:
Co do zabiegu, to nie wiadomo, czy teraz nie trzeba odczekać po szczepieniu.

Dzwoniłam, szczepionka kosztuje 45 zl, zaraz zrobie przelew. Wet sugeruje, aby poczekać troche z zabiegiem, z uwagi rowniez na pogodę. Podobno gorzej goją sie rany. Nie naciskajmy, dwa tygodnie
to juz nie długo.

Posted

... czyli do p.Joanny. OK, zadzwonię najpóźniej w sb. Uzupełniam post na 1 stronie o szczepienie ale... skoro to szczepienie zrozumiałe są te 2 tyg.