Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam z Moim Kolegą Barnabą , proszę sie zapisywać na zdjęcia , mam Jego mnóstwo:)
Żartuję :) :) :) czy chcecie Barnabika zdjęcia tutaj czy nie mam robić ;)
Codziennie teraz z Nim jestem, jest okropny;) nie ma kolegów ani kolezanek bo nie lubi, ale jest pełen życia i werwy, obiecuję, że zdjęcia będą, Asia mnie prosiła, bo sama ma urwanie głowy ..
Sylwia a Ty tu skąd ?? :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo prosimy , wstaw zdjecia chlopaka. Dogo co prawda od wczoraj okropnie chodzi, ale może sie uda.
DORA1020, ponieważ Talcott sie nie odezwala, to prosze zmien w tytule, że brakuje 155 zl stałych deklaracji . NIestety :-(

Posted

Poza tym, pada mi komp. W poniedzialek jade do serwisu i niewykluczone, że może to byc jedna z ostatnich moich wiadomości w weekend.
Cantadorra, Twój bazarek jest pechowy. Nie wiem czy uda mi sie go wystawic w najblizszych dniach.

Posted

Dziewczyny Talcott ma bana nie wiem na ile, ale dlatego nie może nic napisać, napewno wątki czyta ...
Skoro tak prosicie ;) ;) to w poniedziałek zrobie zdjęcia ładne Barnaby i wstawię :)
On jest fajny, dobry Chłopak ale psów niet !!!
Nawet jak wychodzi z domku na spacery, to trzeba Go albo ciągnąć na smyczy albo "pchać " do przodu za kufer, bo zjada drzwi od innych boksów z psami :) a pazurami tak drze po panelach, że aż się zapach unosi jakby ognisko rozpalać ;)

Posted

Przypominam z racji funkcji o stałych deklaracjach:lol:

Chcialam wstawic tabele, ale mi sie nie udalo
Takie mamy wplaty za marzec

Emigrantka -25
Ala123
Livka
Agat21
Bela51 -10
Kakaicezar
Dorot131 - 20
Talcott
Agada ( zadeklarowala "cos "? )

Pamietajcie o chlopaku, bo czeka go podwójny zabieg chirurgiczny.

Posted

[quote name='bela51']
[B]Agada ( zadeklarowala "cos "? )

Pamietajcie o chlopaku, bo czeka go podwójny zabieg chirurgiczny.

Upss...:oops::oops: pamietam, pamiętam tylko ciągle jakieś okoliczne bidy się trafiają, ale skoro sytuacja się zaogniła to inna sprawa... wdowi grosz, ale zawsze...

Posted

Zgadzam sie z Majqą. Kupimy Barnabie ogloszenia. Ale prosze Was, zaglądajcie cześciej na jego wątek. Zainteresowanie slabnie. Oby nie zaczęlo brakowac funduszy. Z niepokojem czekam na telefon , ile kasy trzeba bedzie przelac za operacje i badania.

Posted

Belu, wobec tego jako osoba trzymająca pieniążki w garści zrób proszę wpis na wątku bazarkowym i skontaktuj się z jego założycielką, by dograć płatność i termin zrobienia ogłoszeń (pewno trzeba będzie poczekać). Bazarek jest do 31.03.

Posted

Przykro mi ale nie mam zdjecia narazie, bo był dzisiaj Pan Jan stolarz na obiekcie i z Barnabą wyszłam tylko na smyczy, bałyśmy się reakcji na Obcego"więc nie było jak cyknąć, ale jutro chyba już Pana Jana nie będzie to zrobimy. Na męża Asi Barnaba bardzo dobrze zareagował, pozanali się i lubią :) Zapoznanie z kiełbaską w ręce :) Ja o operacji nic nie wiem, zapytam jutro co i jak ..