bela51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wieści będzie moc po 20-tym lutego. Na pare dni jedzie do Brzyścia J_ulia i bedzie odwiedzac swoje psy, przy okazji oczywiscie też Barnabe. Mam obiecane mase fotek i pelny serwis informacyjny. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wawwwwwwwwwwwwwwwww - to swietnie :) Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ala123 napisał(a):wiem co piszę, zapewniam Cię Ja też wiem, co piszę, zapewniam Cię. I przestańcie, tu, na wątku, uprawiać miejscową politykę. Kto jest cacy, kto jest be, kto należy do jakiej organizacji albo już nie należy. Nie chcesz, Alu, zbierać pieniędzy dla Barnaby? Ale on właśnie tego tylko potrzebuje - inną pomoc już otrzymał. To może zbieraj dla innego psa, na innym wątku - potrzeb nie brakuje. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zalozyciel watku nie moze na watku "posprzatac"? Tu tulko moderator to moze? Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Luz, Dziewczyny, luz... Humory mają powracać, a nie iść w diabły. :-) Nie wiem, czy zauważyłyście ale... Bela napisała, że jest golas. Chciał nie chciał biorę to dosłownie. Beluś, dasz się namówić na jakieś fajne zdjęcie w stroju Ewy? ;-) Wracając do Barnaby, cieszę się, że dostaniemy kolejną porcję fotek i relacji!!! :-) Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pies jest ogarnięty organizacyjnie, bezpieczny i ma dobrą opiekę - to najważniejsze. Teraz musimy "ubrać" Belę, żeby goło nie latała:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie ubierac - zrobi zdjecia Beli nago i ... bazarek z nich dla Barnaby :diabloti: Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Łoj, jak nam się tu Bela odwinie to się nie pozbieramy. ;-) Quote
bela51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kochane, czasy kiedy mozna by zarobic na moich gołych zdjęciach, mineły niestety bezpowrotnie.:evil_lol: Teraz pewnie wątek by poleciał do zamkniecia.:evil_lol: Quote
funia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantko na twój bezczelny post ,abym dorzuciła kasę odpowiem Ci ze nie dorzucę bo mam psy pod swoją opieką finansową w miarę swoich możliwości i na więcej mnie po prostu nie stać . Nie ty będziesz mnie rozliczała i pisała na kogo mam płacić bo nie takie twoje zadanie . Twoje wpisy na róznych wątkach wiele mi mówią o tobie .Nie znoszę takich osób . Bede tu dopóki Pies nie znajdzie domu ,pózniej jak zobaczę twoje wpisy nie będę tam wchodzić . Na koniec ,na wątku Hero te wytłuszczone litery i ten komunikat ............. po prostu :shake: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 funia napisał(a):Emigrantko na twój bezczelny post ,abym dorzuciła kasę odpowiem Ci ze nie dorzucę bo mam psy pod swoją opieką finansową w miarę swoich możliwości i na więcej mnie po prostu nie stać . Nie ty będziesz mnie rozliczała i pisała na kogo mam płacić bo nie takie twoje zadanie . Twoje wpisy na róznych wątkach wiele mi mówią o tobie .Nie znoszę takich osób . Bede tu dopóki Pies nie znajdzie domu ,pózniej jak zobaczę twoje wpisy nie będę tam wchodzić . Na koniec ,na wątku Hero te wytłuszczone litery i ten komunikat ............. po prostu :shake: Funia - i nie Ty bedziesz mnie pouczala jak wydawac moje pieniadze. Wiec skoro Cie nie stac pomoc TU to nie pouczaj innych ktorzy TU deklaracje zlozyli lub pomogli w jakikolwiek inny sposob - TU, na watku Barnaby. Ja nie wchodze na watki na ktorych w jakikolwiek (niekoniecznie finansowy) sposob NIE pomagam i nie probuje pouczac tam innych ktorzy to na TAMTYCH watkach robia. TU jest watek Barnaby. Koniec. Barnaba to nie moje jedyna deklaracja - ale tez nie musisz o tym wiedziec. Bo to moja sprawa i licytowac sie nie mam zamiaru. A co do Hero to wytluszczone poniewaz chcialam zeby osoba zakladajaca watek zauwazyla post i skasowala te deklaracaje z 1 strony. A dlaczego? Masa osob wie a Ty nie musisz. Chyba ze akurat przypadkiem trafisz na watek - zeby i tam powtykac swoje 3 grosze... ziewwwwwwwwwww Podpowiem Ci jednak dlaczego skasowalam deklaracje u Hero (ktorego i tak nie ma) - kliknij na moj ostatni banerek i moze Ci sie w glowie rozjasni. Quote
funia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja nie pouczam innych tylko zwróciłam uwage na twój nigrzeczny wpis do mnie .Ot całe sadno .Nie pouczam nikogo wiecej ,bo nikt inny nie skacze tak jak ty .Mysle ,ze to koniec dyskusji między nami .Zyczę Ci powodzenia Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Też mam nadzieję, że to już koniec dyskusji obocznej dla tematu - Barnaba. :-) Liczy się on, on, on i... cud, że ściągnął do siebie tylu, choć różniących się między sobą ludzi. Tak, czy owak musi z tego wyjść coś dobrego, czyli dom, o jakim, tu nie mam wątpliwości, każdy z nas dla niego marzy!!! Trzeba tylko dołożyć wszelkich starań, by to marzenie się spełniło. :-) Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Marlena:) napisał(a):Ah, jak tu miło :roll:. Zaznaczam. Wszystko da się wyprostować. :-) Zaznaczaj i pozostań z nami. :lol: Quote
Marlena:) Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pozostanę napewno, bo zamojszczaki są 'moje' ;) Trafiłabym tu wcześniej, gdybym znalazła dłuższą chwilę, taką jak dzisiaj :evil_lol: Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Beluś, przeklnij, zabij, a potem wybacz... Wiem, że przeginam ale... Masz kontakt z hotelikiem, wgryzłaś się w temat Barnaba... Bardzo Cię proszę, odpisz na poniższe pytania: 1. Wiek? Na jakim ostatecznie stanęło? 2. Kastrowany, odrobaczony, szczepiony? Coś z tego zostało zrobione? Jakie są plany co do reszty? 3. Jaki jest jego stan zdrowia? 4. Stosunek do innych zwierzaków (psy, sunie, koty)? Coś już zaobserwowano w hoteliku na pewno. 5. Charakter? Jak jest tam postrzegany? 6. Jak chodzi na smyczy? 7. Inne istotności, jakie Ci przyjdą do głowy. 8. Do jakiego domu może trafić?/ Do jakiego nie powinien absolutnie? Są już jakieś sugestie wynikające z obserwacji hotelikowych? 9. Dane kontaktowe do tekstu. Czyje dane podajemy? Uzasadnienie prośby! Ja niżej podpisana, kierując się głębokim zawstydzeniem z powodu gnębiącego mnie Alzheimera i umysłowego rozwolnienia wynikłego z biegania po wątkach (wysyp tekstów dla psów i porządna lawina ogłoszeń) stwierdzam: - psiny mi siem już mieszają, któren agresywny, któren zdrów, a który z nich odjajczon - nie pomożesz to: W obecnym stanie umysłu gotowa jestem ogłosić Barnabę jako kolibrową w średnim wieku, z cechą charakterystyczną - pozlepiane nektarem kwiatowym skrzydełka... Z poważaniem, majqa Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Majqa- czyscisz mi monitor....z kawy....za ten tekst.... :D Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mowy nie ma... Nie wiesz, że nie wolno się naśmiewać z ułomności (czyt: mnie)??? A empatia wobec niewyspania zasilonego odkorbieniem??? :sad: Spodziewałam się więcej wyrozumiałości z Twojej strony. :obrazic::obrazic::obrazic:Idę spać, przed - zażyję bilobil, by mi przypomniał, że należy przyjąć nootropil, a ten z kolei, by rano zapytać człowieka śpiącego w pokoju obok, kto on zacz i jak ja się nazywam. :roll: Quote
funia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Barnaba wstawaj chłopaczku . CZy będziemy robić bazarek bo jeśli tak zakręcę się za fantami . Quote
bela51 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 majqa napisał(a):Beluś, przeklnij, zabij, a potem wybacz... Wiem, że przeginam ale... Masz kontakt z hotelikiem, wgryzłaś się w temat Barnaba... Bardzo Cię proszę, odpisz na poniższe pytania: 1. Wiek? Na jakim ostatecznie stanęło? 2. Kastrowany, odrobaczony, szczepiony? Coś z tego zostało zrobione? Jakie są plany co do reszty? 3. Jaki jest jego stan zdrowia? 4. Stosunek do innych zwierzaków (psy, sunie, koty)? Coś już zaobserwowano w hoteliku na pewno. 5. Charakter? Jak jest tam postrzegany? 6. Jak chodzi na smyczy? 7. Inne istotności, jakie Ci przyjdą do głowy. 8. Do jakiego domu może trafić?/ Do jakiego nie powinien absolutnie? Są już jakieś sugestie wynikające z obserwacji hotelikowych? 9. Dane kontaktowe do tekstu. Czyje dane podajemy? Uzasadnienie prośby! Ja niżej podpisana, kierując się głębokim zawstydzeniem z powodu gnębiącego mnie Alzheimera i umysłowego rozwolnienia wynikłego z biegania po wątkach (wysyp tekstów dla psów i porządna lawina ogłoszeń) stwierdzam: - psiny mi siem już mieszają, któren agresywny, któren zdrów, a który z nich odjajczon - nie pomożesz to: W obecnym stanie umysłu gotowa jestem ogłosić Barnabę jako kolibrową w średnim wieku, z cechą charakterystyczną - pozlepiane nektarem kwiatowym skrzydełka... Z poważaniem, majqa Majqa, kochana wiem, ze piszesz wspaniale ogloszenia, ale jeszcze chwile sie wstrzymaj. NIe umiem odpowiedziec, na wszystkie Twoje pytania. 1. Wet okreslił go na 8 lat. 2.Szczepiony tylko na wscieklizna, odrobaczony, owszem. Nie mam pojecia czy jest wykastrowany? Nie pisze gdzies na poczatku? 3.Uszy w trakcie leczenia, zmiana na boku do usuniecia. 4.Na razie nie zaobserwowano chyba jego zachowan do innych zwierzat, bo był sam. 5.Na smyczy umie ladnie chodzic., ogólnie grzeczny, ale boi sie róznych rzeczy. Np.samochodów, boi sie wchodzic do pomieszczeń, choc podobno jest juz lepiej niz na poczatku. 6.Poczekałabym do końca lutego z tymi ogłosznieami. J_ulia go poobserwuje dokladnie i opisze.Jak mówilam jedzie do Brzyścia po 20-tym, nas kilka dni. Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dobrze Beluś, wobec tego czekam na napływ relacji. Poproś o zerknięcie na stan posiadania jajek, będzie jasność w kwestii kastracji. Aha... na wątku nie było o tym wzmianki. Mam nadzieję, że ta zmiana po wycięciu będzie wysłana na histopatologię. Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Funiu, mea culpa... zawaliłam kwestię bazarkową. Nadgonię sprawę (zdjęcia, przesyłka). Byłabym wdzięczna, gdybyś poszukała fantów, jeśli tylko jesteś w stanie coś znaleźć. Talcott jest zbanowana (wiem z innego wątku), a nie mam do niej kontaktu, bo też miała poszukać fantów. Nie wiem, czy zrobiła to już Cantadorra. Bazarek wystawi ANETTTA. Quote
Cantadorra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziewczynki, zdjecia fantow przesle w przyszlym tygodniu. Mam tyly. Wybaczcie. Quote
Recommended Posts