bela51 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzięki za informacje. To bardzo wzruszająca historia. Prawdziwy wyciskacz łez.:-( Quote
Cantadorra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 bela51 napisał(a):Oczywiście, nawet dobrze, że chcesz czekać do wtorku, bo dzis i jutro jestem zawalona praca. ( sama nie wiem co tu jeszcze robię:evil_lol:) Znikaj do roboty, zebys od srody miala wiecej czasu dla psiakow dogomaniackich :0 Milej pracy :) Quote
Cantadorra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 bela51 napisał(a):Oczywiście, nawet dobrze, że chcesz czekać do wtorku, bo dzis i jutro jestem zawalona praca. ( sama nie wiem co tu jeszcze robię:evil_lol:) Znikaj do roboty, zebys od srody miala wiecej czasu dla psiakow dogomaniackich :0 Milej pracy :) Quote
Emigrantka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Poszlo dzisiaj moje 25zl na marzec - trzymaj sie Barnaba :) Quote
J_ulia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 1. Wiek 8 lat 2. Odrobaczony - tak, zaszczepiony p/wściekliźnie - tak. kastracja- nie 3. Uszy prawie wyleczone. Trzeba jeszcze guzka przebadać. 4. Nie toleruje innych psów, z suczkami troszkę lepiej. 6. Jest grzeczny, w miarę usłuchany , widać ,że był domowy. Na spacerze skoncentrowany na człowieku. 7. Smycz - OK, auto - OK. 8. Widać ,że coś kiedyś ktoś gu uczył. Daje łapę, rozumie komendę "hop" i "do mnie" 9. Na dzieci nie sprawdzony. 10. Najlepszy dla niego dom to taki w którym był już pies , a ludzie nie boja się i umieją z psem postępować. Do kobiet jak najbardziej ok, jednak niektórych mężczyzna absolutnie nie toleruje. Barni to naprawdę fajny , piękny i majestatyczny pies. Nie ma żadnych problemów z łapkami. Świadczy o tym szybkość z jaką biegł obszczekać obcych przy płocie, jednak trzeba zaznaczyć ,że nie jest za bardzo hałaśliwy. Niestety absolutnie nie dogaduje się z innymi samcami- wojna na całego. Widać ,że był w domu i nie jest typem samotnika. Jak było się z nim na wybiegu to nie odstępował na krok. Musze też powiedzieć ,że szczególnie upodobał sobie mojego Dark- a ;), był zapatrzony w niego jak w obrazek. Jednak widziałam ,że rzeczywiście w stosunku do niektórych mężczyzna ...:diabloti: z Bariego wychodziło półdiablę... Mamy zdjęcia , jak tylko się troszkę ogarniemy to je wstawię. Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dzisiaj wpłynelo 25 zł stalej deklaracji od Emigrantki. Barnaba bardzo dziekuje i my tez :loveu: Quote
majqa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Info uzupełnione. Warto by było ustalić jeszcze, tak a propos ogłoszeń, czyje dane kontaktowe będą podawane. Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Offuje na naszym watku, ale serce mi peka. Wątek Doga ślimaczy sie juz tyle tygodni, ale teraz okazuje sie, że jego dni sa policzone.Błagam, może ktos bedzie mógł pomóc. http://www.dogomania.pl/threads/137914-ZostaA-o-mi-kilka-dni-zycia-morbital-Blagam-ratujcie-Pilne Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, Barnaba bedzie mial zabieg usuniecia guza. Trzymajmy kciuki za chlopaka, oby zmiana nie była zlosliwa. Cenę zabiegu p. Joanna poda za pare dni. Quote
bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj cioteczki, cos słabo odwie dzaja naszego Barnabę. Quote
anawa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jesteśmy z Barnabą ale on już bezpieczny, a tu nowa bida Barnabo-podobna........... http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds Czy to sie nigdy nie skończy????? Quote
majqa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 bela51 napisał(a):Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, Barnaba bedzie mial zabieg usuniecia guza. (...) Niech to już będzie za nim. Kciuki zaciśnięte. Quote
ewatonieja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 mocno bardzo mocno zaciśniete i na pewno sie uda :) Quote
bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeszcze jedno pytanie do cioteczek? Czy bedziemy kastrować Barnabę? Nie wiem czy jst mozliwe wykonanie obu zabiegoow za jednym zamachem, ale jesli takl, to czy sie decydujemy? Czy na razie jeden bolący bok mu wystarczy? Quote
Cantadorra Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bela, Anettta sie nie odzywa. Nie mam pojecia, czy wystawila bazarek z moimi fantami, czy nie. Jesli nic o tym nie wiesz, to wyslij mi na PW swoj adres mailowy i wysle ci zdjecia i opisy fantow i moze dalabys rade wystawic bazarek dla Barnaby, co ty na to? Quote
bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Moge wystawić. Anettta ma cały czas problemy z internetem. Rozmawiam z nia czasem na gg , gdy jest w pracy. Poslij zdjecia, opisy i ceny. [email protected] Quote
Cantadorra Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wysle dzisiaj z maila volta, to beda prawdopodobnie trzy maile, zeby nie zapychac skrzynki. Quote
majqa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Beluś, jeśli wet nie będzie z jakiegoś powodu widział przeciwskazań do łączonego zabiegu to według mnie warto (tak już robiłam ze swoimi psiulami - łączenie konieczności operacyjnych). M.in. oszczędza to psinie dwóch usypiań na rzecz jednego. Quote
bela51 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Rozmawialam z p.Joanną. Tak własnie zrobimy, jesli tylko nie bedzie przeciwskazan. Zadecydowałam tez o zrobieniu badania krwi naszemu chlopakowi. Zobaczymy jaki jest ogolny stan jego zdrowia. Quote
bela51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wpłyneła wpłata 20 zł od Dorot131. Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
Recommended Posts