Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czuję się, jak w programie Mamy Cię:evil_lol:.
Owszem, zdjęcia dostałam, nawet myślałam, że to w ramach przypomnienia, bo na wątku mnie dawno nie było:cool3:. I żyję sobie z takim błogim przekonaniem, że foty poszły nie tylko do mnie.
Oj, sierota jestem:oops:.
Niestety dziewczyny, nie mam jak przerzucić zdjęć na kompa, szewc bez butów chodzi, dlatego bardzo proszę o numer kontaktowy kogoś, kto będzie mógł wstawić je na wątek. Piernikiem prześlę, żeby Was nie narażać na dalsze czekanie;).
Kontakcik do mnie : 500-18-19-20

Posted

Barnaba i Tasza...

Do Mileca jedziemy 23 lutego wieczorem, będziemy tam do końca miesiąca. Przyjrzę się Panu Barnabie bardzo dokładnie ;) Słyszałam ,że piesek nie lubi mężczyzna, ale z Piotrem postaramy się nad tym popracować . Jeśli jest coś na czym wam szczególnie zależy Cioteczki- to pisać.

Posted

J_ulio dziękujemy za zdjęcia. Fajnie, ze nasz chłopak troche porandkuje z piekna Taszką, bo troche dzikusek z niego. Liczę, że jak pojedziecie z Dark do Mielca, to zdołacie Barnabe przekonac do mężczyzn, bo z tym tez podobno ma problem.

Posted

bela51 napisał(a):
J_ulio dziękujemy za zdjęcia. Fajnie, ze nasz chłopak troche porandkuje z piekna Taszką, bo troche dzikusek z niego. Liczę, że jak pojedziecie z Dark do Mielca, to zdołacie Barnabe przekonac do mężczyzn, bo z tym tez podobno ma problem.

Dark ma słabość do psów w typie owczarka niemieckiego ;) (nie on jeden zresztą ) jestem pewna ,że zrobi wszystko ,żeby Barnabę do siebie przekonać.

Posted

Jesli będzie taka potrzeba, to na pewno zrobimy mu rtg. Na razie tamtejszy wet nie podjął takiej decyzji.
Bedę jeszcze rozmawiać o tym z p. Joanną.
Cieszę się tez, że J_ulia jedzie tam z Dark i przyjrzą się Barnabie dokładnie.

Posted

Witam serdecznie!
Bardzo sie cieszę, ze wpłynęła moja wplata. To nie jest jakaś duża suma, ale staram sie wysyłać pieniądze dla kilku psiaków w miesiącu własnie w takich mniej więcej kwotach, żeby dać szansę jak największej ilości maluchów!
Pozdrawiam,
amica (Aga Łódź)