Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak myśłalam, ze może zrobimy nowe zestawienie deklaracji stałych na marzec? Ja od dwoch dni nie jestem we wlasnym domu. Ale wieczorem już będę to zrobie i przekopiuję z worda.

Posted

Nie zrozum mnie źle, po prostu pytam... Po co nowe zestawienie deklaracji stałych? Kogoś pominęłam? Wszelkie stałe są pod kontrolą z zestawieniem wpłat i od kiedy obowiązują. Ktoś nowy się zadeklarował i go nie naniosłam?

Posted

Na konto Barnaby wpłynęlo dzisiaj 150 zł . Wpłata od Magdaleny z Tychów.
Czy to jest ta wpłata, o której pisala funia ?
Bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu Barnaby.:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Przypomnę zapytanie, bo przeszło bez echa.

Zdaje się, ze ogólnie zle stosunki i z suniami takze. P.Joasia probowała zaprzyjaźnic go z jej suczką. Chyba bez skutku. Julia tez twierdzi, że ew. z uległą suczka by sie tolerowali.
Barnaba jest psem uległym i dobrze wychowanym, ale w stosunku do człowieka. Z psami chyba nie był socjalizowany. Zobaczymy, czt pobyt w hotelu bedzie to w stanie zmienic.

Posted

bela51 napisał(a):
Spłakałam sie i dalej nie wiem, czy ma szcześliwe zakończenie? Czy znalazły dom?

Wiem tyle, co jest w ogłoszeniu...........pewnie nie znalazły, skoro zbierają cegiełki............ Takie historie muszą mieć szczęśliwe zakończenie. Mam nadzieję, że psy trafią pod jeden dach.......

Posted

bela51 napisał(a):
Na konto Barnaby wpłynęlo dzisiaj 150 zł . Wpłata od Magdaleny z Tychów.
Czy to jest ta wpłata, o której pisala funia ?
Bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu Barnaby.:loveu:

tak, to jest właśnie z tego bazarku dla Atosa,który poszedł do domu a kaski pozostało sporo,więc postanowiłyśmy część przeznaczyć dla Barnaby część dla Dorka (po 150zł) a resztę cioteczki rozdysponują same dla innych potrzebujących m.in. chyba Dylanki

Posted

Widzialam info,, mysle, że Julia pomoze nam odpowiedziec na wiele pytań. Ale nie dzisiaj, może za kilka dni.
Wczoraj umarła Figusia, tymczasowiczka Julii i wiem, że to dla niej straszny cios, bo bardzo kochała te sunię.:-(

Posted

Cantadorra napisał(a):
Bela, to poczekajmy jeszcze do wtorku, moze Anettta sie odezwie, jesli nie, to poprosze ciebie o wystawienie bazarku, dobrze?

Oczywiście, nawet dobrze, że chcesz czekać do wtorku, bo dzis i jutro jestem zawalona praca. ( sama nie wiem co tu jeszcze robię:evil_lol:)

Posted

anawa napisał(a):
Zajrzyjcie, proszę.............. bardzo wzruszająca historia..
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945

bela51 napisał(a):
Spłakałam sie i dalej nie wiem, czy ma szcześliwe zakończenie? Czy znalazły dom?

Dostałam odpowiedź z fundacji w sprawie Romea i Julki. Oto ona:

"W poniedziałek jedziemy z bernardynką do Wrocławia, do Kliniki dra Niedzielskiego. Od konsultacji ortopedycznych (stan operowanej łapy) zależą dalsze działania. Musimy wykonać rtg pooperacyjne i upewnić się, czy nie są zerwane ścięgna; coś nas niepokoi. Parametry wapnia z krwi na 18.02 wskazywały 0.8 przy dolnej normie 8.4. Powtórzymy biochemię. Psy nie zostaną rozdzielone. Po wyleczeniu Julki będziemy szukali nowego domu dla psów. Przewidywany konieczny pobyt u nas (jeśli nie wystąpią komplikacje zdrowotne bernardynki) 4-6 tygodni (ze względu na złamanie). Pozdrawiam, Piotr Ja..........ki,wolontariusz.

Na dogomanii nie będzie wątku, głównie ze względu na brak czasu, żeby aktualizować. Jednak na wszystkie pytania związane z psiakami odpowiemy drogą mailową. Piotr."