NaamahsChild Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mam do oddania 1,5 kg karmy RC Hair & Skin - jest mi niepotrzebna, a bardzo godna polecenia. Chciałabym, żeby okazała się naprawdę przydatna dla jakiegoś panicza/panienki, która/y ma problemy z okrywą włosową - skarmiałam tym kocura z bardzo poważną robaczycą i problemami z sierścią - dziś jest pięknym, dorodnym i puszystym flirciarzem :) Quote
__Lara Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dziękuję kochani, że weszliście. Jak możecie to zaproście swoich znajomych. Nie możemy zostawić tych kociaków. Quote
Jasza Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mam już aparat. Postaram się może o bazarek.... Quote
Jasza Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Obiecałam bazarek dla Bratka, ale mam jeszcze fajną torebkę, więc postaram się jutro (lub w poniedziałek najpóźniej) ją obfotografować i wystawić. Quote
Cudak Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Podnoszę kociaki :) Bazarek bardzo się przyda... Quote
Jasza Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzisiaj jeszcze nie....ale obiecuję,że będzie.... Quote
Cudak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Podnoszę i bardzo proszę o wsparcie dla kotów... Quote
Cudak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 NaamahsChild napisał(a):Jutro idzie paczuszka:) Dziękuję :) Quote
NaamahsChild Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Paczuszka nadana przed południem, karmy wyszło cosik więcej, koło 2 kg.. ale to chyba lepiej:) Dołączyłam do tego nieco napoczętą pastę CaloPet, jest ważna co prawda do końca marca, ale dzwoniłam do weta rano i mówił, że spokojnie do końca kwietnia można zużyć:) Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzięki Naa, kociaki pojedzą ;) No i bazarek się nawet nawet kręci ;) Quote
Cudak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 NaamahsChild napisał(a):Paczuszka nadana przed południem, karmy wyszło cosik więcej, koło 2 kg.. ale to chyba lepiej:) Dołączyłam do tego nieco napoczętą pastę CaloPet, jest ważna co prawda do końca marca, ale dzwoniłam do weta rano i mówił, że spokojnie do końca kwietnia można zużyć:) Super :) Ta pasta to witaminy? Dziękujemy :loveu: __Lara napisał(a):No i bazarek się nawet nawet kręci ;) Bazarek jutro się kończy...nie wiem, czy przedłużać go? Chyba już nikt nic nie kupi :( Quote
NaamahsChild Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 CaloPet to pasta wysokoenergetyczna, stosowana jako suplement diety w przypadkach zagłodzeń, wychudzeń i ciężkich wyniszczeń organizmu:) Mam nadzieje, że się przyda! Quote
gazzy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zapytam pani z zoologicznego czy by mi za darmo nie dawała karmy dla kociaków, której zbliża się koniec terminu ważności. Ja też nie mam kasy. NICZEGO NIE OBIECUJE !! NIE CHCĘ ROBIĆ NADZIEI NA COKOLWIEK!!! Quote
Cudak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 NaamahsChild napisał(a):Mam nadzieje, że się przyda! Przyda się na pewno :) Dam je jednej osłabionej kocicy, bo dla wszystkich to by ton tego trzeba było... gazzy napisał(a):Zapytam pani z zoologicznego czy by mi za darmo nie dawała karmy dla kociaków, której zbliża się koniec terminu ważności. Ja też nie mam kasy. NICZEGO NIE OBIECUJE !! NIE CHCĘ ROBIĆ NADZIEI NA COKOLWIEK!!! Dziękuję i trzymam kciuki, może się uda :loveu: Quote
__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cudak napisał(a):Super :) Ta pasta to witaminy? Dziękujemy :loveu: Bazarek jutro się kończy...nie wiem, czy przedłużać go? Chyba już nikt nic nie kupi :( Przedłuż Cudak, a nuż ;) Quote
Cudak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 W takim razie proszę o podnoszenie książkowego bazarku ;) Może ktoś jeszcze coś wypatrzy... Quote
Cudak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 NaamahsChild przed chwilą doszła paczuszka od Ciebie. Dziękujemy :loveu: Wczoraj kurier przywiózł mi paczkę z karmą Pedigree dla psów, tylko na kartonie nie ma żadnej kartki i nie wiem od kogo... :roll: Czy to od kogoś z dogo, dla kotów? Naprawdę nie mam pojęcia, kto mógł to wysłać... Quote
Greven Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Cudak napisał(a):Naprawdę nie mam pojęcia, kto mógł to wysłać... Na świętego Mikołaja trochę za późno, więc może to od Zajączka? ;) Quote
Cudak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Greven napisał(a):Na świętego Mikołaja trochę za późno, więc może to od Zajączka? ;) Możliwe... Mam nadzieję, że ten "Zajączek" się ujawni ;) Quote
Recommended Posts