Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cypisbas napisał(a):
z Tego co wiem , te 2 kocurki ,są chore.Mają grzybicę, /nie wiadomo co z 3/.Tak szybko nie pójdą do nowych domków.Potrzebują tabletek na grzyba, maści.Też jedzą ..........

Trzeciego też osłabiły antybiotyki, więc na pewno grzyb mu wyjdzie... Tym bardziej, że kociaki mają ze sobą kontakt.

cypisbas napisał(a):
Uważam ,że taki 1procent na fundacje ,zawsze będzie potrzebny.więc...

Szkoda, że jeszcze w tym roku nie można przekazać 1%...

Posted

przeczytałam cały wątek! dziewczyny, kurtka, jesteście wielkie. kiepska sprawa z tym grzybem... cholerstwo trudno się leczy, to długotrwała kuracja.
sama na razie nie moge pomóc w żaden sposób, chodze jeszcze do liceum, nie zarabiam pieniędzy:oops:. trzymam kciuki za kociaki i wklejam banerek

Posted

Rupak dziękujemy za wstawienie banerka :loveu:

Fundacja Kocia Dolina zgodziła się prowadzić zbiórkę na karmę i pośredniczyć w jej zakupie :multi:

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy
"

Prosimy o wpłaty, nawet drobne - grosz do grosza i uzbiera się na jedzonko dla kociaków ;)

Posted

[quote name='Cudak']Wpłaciłaś teraz, czy już wcześniej? (bo wcześniej Kocia Dolina prowadziła zbiórkę tylko na te trzy chore kocurki
wpłaciłam dopiero dziś rano, bo zapomniałam całkiem:oops:
To miało iść na transport tych 3, więc wpłaciłam z tytułem dt monika... tak jak tam pisało.

Posted

[quote name='A.R.S.']wpłaciłam dopiero dziś rano, bo zapomniałam całkiem:oops:
To miało iść na transport tych 3, więc wpłaciłam z tytułem dt monika... tak jak tam pisało.
Czyli poszło na maluszki ;) Dziękujemy :loveu:

nr konta ten sam:
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

[SIZE=2]Tylko na karmę dla kotów z tego wątku z dopiskiem w tyt. przelewu:
"na koty z portu w Stepnicy"

a na maluchy z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/180813-Chore-kociaki-z-portu-potrzebujAE-wsparcia-na-leczenie-grzybicy-i-kk
z dopiskiem w tytule przelewu:
"kociaki swinoujście dt monika"

Posted

Dopiero teraz zobaczyłam, ze ten najstarszy kociak ma imię mojego męża:) Wcisnę mu, ze to na jego cześć to będzie chętniej kolejne bidy ze mną woził;)

Ja niestety finansowo nie pomogę. Nieco sie zakopałam w psich deklaracjach ale podrzucić mogę!

Posted

[quote name='LAZY']Dopiero teraz zobaczyłam, ze ten najstarszy kociak ma imię mojego męża Wcisnę mu, ze to na jego cześć to będzie chętniej kolejne bidy ze mną woził
Marcinek znalazł domek. Nie przeszkadzała nowym właścicielom grzybica, zostali zaopatrzeni w leki i będą kontynuować leczenie :multi::multi::multi:

[quote name='LAZY']Ja niestety finansowo nie pomogę.
Pomogliście już bardzo odwożąc kociaki do DT :loveu:

[quote name='LAZY']Nieco sie zakopałam w psich deklaracjach ale podrzucić mogę!
Podrzucanie również bardzo mile widziane :razz:

Posted

Niestety ze względu na pogodę (wczoraj spadł śnieg, do połowy marca mają być mrozy, nawet do -9 st, a odczuwalna temperatura będzie jeszcze niższa) musimy wstrzymać się ze sterylkami

Znów będzie im zamarzać woda Dobrze, że chociaż mają budki, w których mogą się ogrzać i nie wieje...

Posted

[quote name='Cudak']Niestety ze względu na pogodę (wczoraj spadł śnieg, do połowy marca mają być mrozy, nawet do -9 st, a odczuwalna temperatura będzie jeszcze niższa) musimy wstrzymać się ze sterylkami

Znów będzie im zamarzać woda Dobrze, że chociaż mają budki, w których mogą się ogrzać i nie wieje...

No właśnie, znowu mrozy wróciły :( biedne kociska :( dobrze, że budki chociaż mają.