Cudak Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Wkleiłam nr konta w 1. post. Prosimy o wsparcie dla kociaków! Może jakieś bazarki? Quote
Cudak Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 cypisbas napisał(a):z Tego co wiem , te 2 kocurki ,są chore.Mają grzybicę, /nie wiadomo co z 3/.Tak szybko nie pójdą do nowych domków.Potrzebują tabletek na grzyba, maści.Też jedzą .......... Trzeciego też osłabiły antybiotyki, więc na pewno grzyb mu wyjdzie... Tym bardziej, że kociaki mają ze sobą kontakt. cypisbas napisał(a):Uważam ,że taki 1procent na fundacje ,zawsze będzie potrzebny.więc... Szkoda, że jeszcze w tym roku nie można przekazać 1%... Quote
Cudak Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Założyłam maluchom osobny wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180813-Chore-kociaki-z-portu-potrzebujAE-wsparcia-na-leczenie-grzybicy-i-kk?p=14201044#post14201044 Na leczenie 3 kocurków, które są już w DT prowadzona jest osobna zbiórka, niż na karmę dla ponad 20 bezdomnych kotów mieszkających w porcie. Quote
Greven Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dobrze, że założyłaś osobny wątek, będzie bardziej przejrzyście. Quote
reddie Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziękujemy, Cudak za osobny wątek dla tria grzybków :) I dziękujemy wszystkim dotychczasowym i przyszłym Darczyńcom! Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A my dziękujemy Kociej Dolinie za opiekę nad małymi futrami ;) Quote
Rupak Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 przeczytałam cały wątek! dziewczyny, kurtka, jesteście wielkie. kiepska sprawa z tym grzybem... cholerstwo trudno się leczy, to długotrwała kuracja. sama na razie nie moge pomóc w żaden sposób, chodze jeszcze do liceum, nie zarabiam pieniędzy:oops:. trzymam kciuki za kociaki i wklejam banerek Quote
Greven Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dziękujemy ;) Banerek Ci się nie wyświetla. Quote
Rupak Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ja już stanęłam w miejscu jeśli chodzi o te wszystkie niuanse techniczne :D już jest dobrze Quote
Greven Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Myślałam, że to nowe dogo się z Tobą droczy... tak, jak droczy się ze mną. Od wczoraj nie zapisuje mi banerka suki z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/180768-MA-oda-ASTo-bokserka-miaA-a-umrzeAE-bo-DZIECKO-MIAA-O-CZKAWKAE-czas-do-niedzieli Quote
Rupak Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a to też prawda. czasem nowe dogo mnie dobija, nie da się edytować postów, albo posty wyskakują po 10 razy nie wiadomo po co i dlaczego :roll: Quote
Cudak Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Rupak dziękujemy za wstawienie banerka :loveu: Fundacja Kocia Dolina zgodziła się prowadzić zbiórkę na karmę i pośredniczyć w jej zakupie :multi: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" Prosimy o wpłaty, nawet drobne - grosz do grosza i uzbiera się na jedzonko dla kociaków ;) Quote
A.R.S. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja wpłaciłam co obiecałam, że dołożę do transportu (65zł).. Quote
Cudak Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='A.R.S.']Ja wpłaciłam co obiecałam, że dołożę do transportu (65zł).. Wpłaciłaś teraz, czy już wcześniej? (bo wcześniej Kocia Dolina prowadziła zbiórkę tylko na te trzy chore kocurki - z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/180813-Chore-kociaki-z-portu-potrzebujAE-wsparcia-na-leczenie-grzybicy-i-kk?p=14210281#post14210281) Quote
A.R.S. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Cudak']Wpłaciłaś teraz, czy już wcześniej? (bo wcześniej Kocia Dolina prowadziła zbiórkę tylko na te trzy chore kocurki wpłaciłam dopiero dziś rano, bo zapomniałam całkiem:oops: To miało iść na transport tych 3, więc wpłaciłam z tytułem dt monika... tak jak tam pisało. Quote
Cudak Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='A.R.S.']wpłaciłam dopiero dziś rano, bo zapomniałam całkiem:oops: To miało iść na transport tych 3, więc wpłaciłam z tytułem dt monika... tak jak tam pisało. Czyli poszło na maluszki ;) Dziękujemy :loveu: nr konta ten sam: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 [SIZE=2]Tylko na karmę dla kotów z tego wątku z dopiskiem w tyt. przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" a na maluchy z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/180813-Chore-kociaki-z-portu-potrzebujAE-wsparcia-na-leczenie-grzybicy-i-kk z dopiskiem w tytule przelewu: "kociaki swinoujście dt monika" Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dopiero teraz zobaczyłam, ze ten najstarszy kociak ma imię mojego męża:) Wcisnę mu, ze to na jego cześć to będzie chętniej kolejne bidy ze mną woził;) Ja niestety finansowo nie pomogę. Nieco sie zakopałam w psich deklaracjach ale podrzucić mogę! Quote
Cudak Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='LAZY']Dopiero teraz zobaczyłam, ze ten najstarszy kociak ma imię mojego męża Wcisnę mu, ze to na jego cześć to będzie chętniej kolejne bidy ze mną woził Marcinek znalazł domek. Nie przeszkadzała nowym właścicielom grzybica, zostali zaopatrzeni w leki i będą kontynuować leczenie :multi::multi::multi: [quote name='LAZY']Ja niestety finansowo nie pomogę. Pomogliście już bardzo odwożąc kociaki do DT :loveu: [quote name='LAZY']Nieco sie zakopałam w psich deklaracjach ale podrzucić mogę! Podrzucanie również bardzo mile widziane :razz: Quote
Cudak Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Niestety ze względu na pogodę (wczoraj spadł śnieg, do połowy marca mają być mrozy, nawet do -9 st, a odczuwalna temperatura będzie jeszcze niższa) musimy wstrzymać się ze sterylkami Znów będzie im zamarzać woda Dobrze, że chociaż mają budki, w których mogą się ogrzać i nie wieje... Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Cudak']Niestety ze względu na pogodę (wczoraj spadł śnieg, do połowy marca mają być mrozy, nawet do -9 st, a odczuwalna temperatura będzie jeszcze niższa) musimy wstrzymać się ze sterylkami Znów będzie im zamarzać woda Dobrze, że chociaż mają budki, w których mogą się ogrzać i nie wieje... No właśnie, znowu mrozy wróciły :( biedne kociska :( dobrze, że budki chociaż mają. Quote
AgaiTheta Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bardzo proszę o adres na pw, gdzie można wysłać karmę dla kociaków? Quote
Greven Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cudak poda Ci swój adres, ona jest na miejscu. Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts