Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu:

W tym miesiącu Kocia Dolina została wybrana, jako wspólny kandydat miau i dogo.
Głosowanie na Krakvecie już się rozpoczęło:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10974&postdays=0&postorder=asc&start=0 (rejestracja na forum Krakvetu trwa tylko chwilę i od razu po aktywacji można głosować)

Bardzo proszę o Wasze głosy dla Kociej Doliny (poz 2)
, która pomaga mi zbierać pieniądze na suchą karmę dla kotów z portu i jeśli wszystko dobrze pójdzie podzieli się z nimi wygraną karmą, która jest nam bardzo potrzebna, bo zbiórka pieniędzy niestety bardzo słabo idzie..

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słabo trzymaliście kciuki za łapankę :shake:
Jest złapany tylko jeden kot - i to kocur :(
Jedna pułapka się nie zatrzasnęła, a do jednej złapało się coś, co było już na sterylce/kastracji (w dodatku nie chciało wyjść z pułapki...).
W takim razie jutro nie pojadą, tylko będę musiała jeszcze złapać ze 2-3, żeby opłacało się jechać.
:shithappens:

Posted

Cudak napisał(a):
Są złapane 4 koty. Mam nadzieję, że uda się je jutro zawieźć na sterylki... Jeśli się nie uda, trzeba będzie je wypuścić :shake:

I co?????????

Posted

Cudak czemu do mnie nie pisałaś w sprawie transportu? Przecież wiesz, że jak mogę to wsiadam i jadę. Nie zaglądałam tu ostatnio, bo ja nie kociara, ale do DT je wiozłam, więc o tutaj jakby trzeba było to bym pomogła.
Mam nadzieje, ze transport się udał.

Posted

LAZY, nie pisałam, bo wiem, że Wy tylko w weekendy możecie, a wtedy lecznica zamknięta.

Te 4 pojechały na sterylki :multi: i niestety są to już ostatnie.. mimo, że trochę ich jeszcze zostało :shake:

Posted

[quote name='Cudak']LAZY, nie pisałam, bo wiem, że Wy tylko w weekendy możecie, a wtedy lecznica zamknięta.

Te 4 pojechały na sterylki :multi: i niestety są to już ostatnie.. mimo, że trochę ich jeszcze zostało :shake:

Kurcze, nie możemy zostawić tak reszty :/

Posted

Przez to całe zamieszanie zapomniałam o rozliczeniu mojego książkowego bazarku, który skończył się 20.04 :oops:

Doszły wpłaty od:
klaudiaa 30 zł
monlisa 14 zł
katlis 56 zł
__Lara 30 zł
______
suma: 130 zł

wydatki:
43,70 zł - Fiprex spray 250 ml
29,90 zł - 10 puszek po 2,99 zł (do pułapek)
17,98 zł - 2 opakowania żwirku po 8,99 zł
37 zł - kuweta (22 zł + 15 wysyłka)

zostało: 1,42 zł

Mam u siebie na DT 6 kotów z portu - kocicę i 5 małych, które zdążyły się urodzić, zanim zaczęliśmy sterylizować...
Niedługo założę im osobny wątek, ale teraz nie chcę stresować jej zdjęciami, bo i tak jest przerażona.
Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś zechciał dołożyć się do żwirku (którego już teraz idzie sporo, a co dopiero, jak małe zaczną chodzić...) i lepszej karmy dla karmiącej kocicy.
Kociaki wg moich wyliczeń kończą dziś 2 tygodnie. Za 4 tygodnie będą mogły iść do nowych domków - będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach...

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Nie doczytałam do końca, a ile jeszcze kotów zostało bez DT?

Reszta kotów nie nadaje się do adopcji - zostaje tam na stałe i dla nich zbieramy pieniążki na jedzonko (tzn Fundacja Kocia Dolina zbiera).

U mnie na DT jest kocica z 5 małymi. Małe pójdą do adopcji, a kocica, jak już je wykarmi i zostanie wysterylizowana wróci do portu.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Mam już karmę dla Ciebie ale nie miałam kiedy wysłać, postaram się w poniedziałek.

Super :loveu: Kociaki się ucieszą!

Posted

__Lara dziękuję :loveu: tak, dla kocicy na moje konto.

(może w suchej karmie, którą załatwiła mysza1 będzie coś dla kociaków/kocic karmiących, wtedy nie trzeba będzie kupować... ale potrzebujemy też mięsa, żwirku, potem funduszy na odrobaczanie, szczepienia, sterylkę kocicy... więc przyda się każdy grosik)

Posted

__Lara napisał(a):
Chociaż ten nędzny grosz :/

Dziękuję :loveu:

sylwija napisał(a):
Przelałam 50 PLN, może ktoś jesczze coś dorzuci..
sylwia p-z - to ja (oczywiście zapomniałam nicku napisać

Już "oddałam" na konto, z którego przelewałaś. Jutro powinny dojść ;)
Dziękuję :loveu: