Cudak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu: W tym miesiącu Kocia Dolina została wybrana, jako wspólny kandydat miau i dogo. Głosowanie na Krakvecie już się rozpoczęło: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10974&postdays=0&postorder=asc&start=0 (rejestracja na forum Krakvetu trwa tylko chwilę i od razu po aktywacji można głosować) Bardzo proszę o Wasze głosy dla Kociej Doliny (poz 2), która pomaga mi zbierać pieniądze na suchą karmę dla kotów z portu i jeśli wszystko dobrze pójdzie podzieli się z nimi wygraną karmą, która jest nam bardzo potrzebna, bo zbiórka pieniędzy niestety bardzo słabo idzie.. Quote
Cudak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Słabo trzymaliście kciuki za łapankę :shake: Jest złapany tylko jeden kot - i to kocur :( Jedna pułapka się nie zatrzasnęła, a do jednej złapało się coś, co było już na sterylce/kastracji (w dodatku nie chciało wyjść z pułapki...). W takim razie jutro nie pojadą, tylko będę musiała jeszcze złapać ze 2-3, żeby opłacało się jechać. :shithappens: Quote
sylwija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ale glos oddałam.. i od teraz mocniej trzymamy kciuki :D Quote
Cudak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Złapał się jeszcze jeden :) (teraz znów transport nie odbiera tel) Quote
__Lara Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Cudak']Złapał się jeszcze jeden :) (teraz znów transport nie odbiera tel) A to bojoki ;) Zaraz głosuję na Kocią Dolinę ;) Quote
Cudak Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dziękujemy OTOZ Animals odział Elbląg za prezenty dla kociaków :loveu: ...i nadal prosimy o kciuki i deklaracje na transport... Quote
Cudak Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Są złapane 4 koty. Mam nadzieję, że uda się je jutro zawieźć na sterylki... Jeśli się nie uda, trzeba będzie je wypuścić :shake: Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Cudak napisał(a):Są złapane 4 koty. Mam nadzieję, że uda się je jutro zawieźć na sterylki... Jeśli się nie uda, trzeba będzie je wypuścić :shake: I co????????? Quote
LAZY Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cudak czemu do mnie nie pisałaś w sprawie transportu? Przecież wiesz, że jak mogę to wsiadam i jadę. Nie zaglądałam tu ostatnio, bo ja nie kociara, ale do DT je wiozłam, więc o tutaj jakby trzeba było to bym pomogła. Mam nadzieje, ze transport się udał. Quote
Cudak Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 LAZY, nie pisałam, bo wiem, że Wy tylko w weekendy możecie, a wtedy lecznica zamknięta. Te 4 pojechały na sterylki :multi: i niestety są to już ostatnie.. mimo, że trochę ich jeszcze zostało :shake: Quote
__Lara Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Cudak']LAZY, nie pisałam, bo wiem, że Wy tylko w weekendy możecie, a wtedy lecznica zamknięta. Te 4 pojechały na sterylki :multi: i niestety są to już ostatnie.. mimo, że trochę ich jeszcze zostało :shake: Kurcze, nie możemy zostawić tak reszty :/ Quote
Cudak Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Na chwilę obecną nie mamy innego wyjścia :-( Quote
Cudak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Przez to całe zamieszanie zapomniałam o rozliczeniu mojego książkowego bazarku, który skończył się 20.04 :oops: Doszły wpłaty od: klaudiaa 30 zł monlisa 14 zł katlis 56 zł __Lara 30 zł ______ suma: 130 zł wydatki: 43,70 zł - Fiprex spray 250 ml 29,90 zł - 10 puszek po 2,99 zł (do pułapek) 17,98 zł - 2 opakowania żwirku po 8,99 zł 37 zł - kuweta (22 zł + 15 wysyłka) ______________ suma: 128,58 zostało: 1,42 zł Mam u siebie na DT 6 kotów z portu - kocicę i 5 małych, które zdążyły się urodzić, zanim zaczęliśmy sterylizować... Niedługo założę im osobny wątek, ale teraz nie chcę stresować jej zdjęciami, bo i tak jest przerażona. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś zechciał dołożyć się do żwirku (którego już teraz idzie sporo, a co dopiero, jak małe zaczną chodzić...) i lepszej karmy dla karmiącej kocicy. Kociaki wg moich wyliczeń kończą dziś 2 tygodnie. Za 4 tygodnie będą mogły iść do nowych domków - będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach... Quote
Rybka_39 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Nie doczytałam do końca, a ile jeszcze kotów zostało bez DT? Quote
Cudak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Rybka_39 napisał(a):Nie doczytałam do końca, a ile jeszcze kotów zostało bez DT? Reszta kotów nie nadaje się do adopcji - zostaje tam na stałe i dla nich zbieramy pieniążki na jedzonko (tzn Fundacja Kocia Dolina zbiera). U mnie na DT jest kocica z 5 małymi. Małe pójdą do adopcji, a kocica, jak już je wykarmi i zostanie wysterylizowana wróci do portu. Quote
mysza 1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Mam już karmę dla Ciebie ale nie miałam kiedy wysłać, postaram się w poniedziałek. Quote
Cudak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 mysza 1 napisał(a):Mam już karmę dla Ciebie ale nie miałam kiedy wysłać, postaram się w poniedziałek. Super :loveu: Kociaki się ucieszą! Quote
__Lara Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To ja się też coś dołożę na karmę dla kocicy, Cudak wtedy na Twoje konto? Quote
Cudak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 __Lara dziękuję :loveu: tak, dla kocicy na moje konto. (może w suchej karmie, którą załatwiła mysza1 będzie coś dla kociaków/kocic karmiących, wtedy nie trzeba będzie kupować... ale potrzebujemy też mięsa, żwirku, potem funduszy na odrobaczanie, szczepienia, sterylkę kocicy... więc przyda się każdy grosik) Quote
Cudak Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 __Lara napisał(a):Chociaż ten nędzny grosz :/ Dziękuję :loveu: sylwija napisał(a):Przelałam 50 PLN, może ktoś jesczze coś dorzuci.. sylwia p-z - to ja (oczywiście zapomniałam nicku napisać Już "oddałam" na konto, z którego przelewałaś. Jutro powinny dojść ;) Dziękuję :loveu: Quote
Cudak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Podnoszę..kociaki nadal proszą o wsparcie. Quote
Cudak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Isadora7']Wpisuję się banerkowo. Super :) Dziękuję :loveu: Nowy banerek bardzo potrzebny. Quote
Recommended Posts