Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Zestawienie wpłat na konto Kociej Doliny: po zamówieniu karmy 26.03 zostało 2,29 zł 29-03-2010 Aleksandra R., Katowice 10 PLN 31-03-2010 Patrycja A., Słupsk 25 PLN 07-04-2010 Aleksandra R., Katowice 10 PLN 07-04-2010 Sylwia P.-Z., Magnuszew 40 PLN 13-04-2010 Agnieszka P., Wrocław 40 PLN ___________________________________ SUMA: 127,29 zł Mam nadzieję, że teraz wszystko się zgadza...? Dziękujemy za wpłaty na suchą karmę dla kociaków :loveu::loveu::loveu: i prosimy o dalsze wsparcie... Musimy jeszcze trochę uzbierać, żeby złożyć kolejne zamówienie, a tym razem musimy kupić trochę lepszą karmę niż ostatnio... (Purina, ok 125 zł za 15 kg), bo koty nie wyglądają najlepiej :shake: Quote
gazzy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Koty są w Toruniu , tak ? Cały czas walczę o tą karmę :) Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Nie w Toruniu :) W zachodniopomorskim, w porcie nad Zalewem Szczecińskim. Quote
Jasza Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zAGLĄDAM,PAMIĘTAM O OBIECANYM BAZARKU...PRZEPRASZAM ZA OPÓŹNIENIA,BEDZIE NA PEWNO........... Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Na chwilę obecną wykastrowanych zostało 10 kotek/kocurów, wkrótce 6 kolejnych. [SIZE="4"]Niestety, jeśli nie znajdzie się transport, nie będzie możliwości wykastrowania pozostałych kotów. Czy ktoś pomoże w transporcie kotów ze Stepnicy i z powrotem? Zwrot pieniędzy za paliwo. Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Podnoszę. Może ktoś będzie mógł pomóc? :shake: Quote
__Lara Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Greven napisał(a):Na chwilę obecną wykastrowanych zostało 10 kotek/kocurów, wkrótce 6 kolejnych. [SIZE="4"]Niestety, jeśli nie znajdzie się transport, nie będzie możliwości wykastrowania pozostałych kotów. Czy ktoś pomoże w transporcie kotów ze Stepnicy i z powrotem? Zwrot pieniędzy za paliwo. Halo, jest ktoś w stanie pomóc??? Quote
A.R.S. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Szkoda, że mam tak mało czasu na to wszystko, chętnie bym pojechała.. :( No i zobaczyłabym jak się koty w klatki-łapki łapią :cool3: ehhh... Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Do krytyki sporo osób by się znalazło, ale gdy pada prośba o pomoc... CISZA. Justyna, a jakiś odzew na miau jest w sprawie transportu? Muszę tam później zajrzeć, ale najpierw się ogarnę, dziś cały dzień za kółkiem... Ania, jak się przyjeżdża, to one są już w ;) Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Póki co łapią się świetnie! Później pewnie będzie gorzej, bo będą łapały się te już ciachnięte... Greven napisał(a):Justyna, a jakiś odzew na miau jest w sprawie transportu? Muszę tam później zajrzeć, ale najpierw się ogarnę, dziś cały dzień za kółkiem.. Na miau nawet nie próbuję szukać transportu, bo będzie podobnie, jak wtedy, kiedy szukaliśmy transportu dla kociaków, które miały jechać do DT... Nie mam siły się tłumaczyć, dlaczego nie pojadę z nimi busem/autobusem i dlaczego jeszcze nie wysterylizowane wszystkie... Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mnie się wydaje, że te ciachnięte zbyt świeżo mają w pamięci traumę klatkowo-łapkową i będą te zielone skrzyneczki przez jakiś czas dużym łukiem omijać :diabloti: Natomiast martwi mnie, że najdziksze i najostrożniejsze mogą się nie złapać, a wtedy niestety kolejne mioty będą nieuniknione... Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Greven napisał(a):Mnie się wydaje, że te ciachnięte zbyt świeżo mają w pamięci traumę klatkowo-łapkową i będą te zielone skrzyneczki przez jakiś czas dużym łukiem omijać :diabloti: Oby... Greven napisał(a):Natomiast martwi mnie, że najdziksze i najostrożniejsze mogą się nie złapać, a wtedy niestety kolejne mioty będą nieuniknione... Te, co się złapały też są dzikie i ostrożne. Najgorsze, że w dzień jeżdżą w porcie jakieś sztaplarki i płoszą koty...:shake: Quote
Greven Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Napisz na miau prośbę o transport, albo ja to zrobię. Quote
Cudak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ty to zrób i Ty się tłumacz :diabloti: (ja już tam miałam kilka "akcji" i zupełnie mi to wystarczy, tym bardziej, że wiem, że nikt tam się nie znajdzie do pomocy) Quote
Cudak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Podnoszę kociaki... i ponawiam swoje pytanie o karmę Pedigree. Quote
Cudak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Tysiek obiecała pomoc w transporcie :multi: (tzn Jej TŻ ma wozić koty...mam nadzieję, że nie zniechęci się po jednym wyjeździe, bo zapachy w samochodzie mogą być niemiłe, jeśli kociaki się posikają :shake:). Teraz znów osoba, która obiecywała pokryć koszty transportu, wykręca się brakiem kasy... Ja zwariuje przez te koty i durne, puste deklaracje... :angryy: Czy, gdyby faktycznie nie udało się nic załatwić, będę mogła liczyć na Waszą pomoc? Będę robiła wszystko, żeby nie była ona potrzebna... ale różnie może być :( Ja już mam naprawdę dość, ale trzeba skończyć z tymi sterylkami, jak najszybciej... Quote
__Lara Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Cudak napisał(a):Tysiek obiecała pomoc w transporcie :multi: (tzn Jej TŻ ma wozić koty...mam nadzieję, że nie zniechęci się po jednym wyjeździe, bo zapachy w samochodzie mogą być niemiłe, jeśli kociaki się posikają :shake:). Teraz znów osoba, która obiecywała pokryć koszty transportu, wykręca się brakiem kasy... Ja zwariuje przez te koty i durne, puste deklaracje... :angryy: Czy, gdyby faktycznie nie udało się nic załatwić, będę mogła liczyć na Waszą pomoc? Będę robiła wszystko, żeby nie była ona potrzebna... ale różnie może być :( Ja już mam naprawdę dość, ale trzeba skończyć z tymi sterylkami, jak najszybciej... :/ tzn. mamy zbierać deklaracje? Quote
Greven Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [SIZE="4"]Jeśli nie uda się zdobyć pieniędzy na paliwo i zwerbować kierowców, to obecna partia kotów (6 sztuk) będzie ostatnią partią wysterylizowanych kotów ze stepnickiego portu. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Cudak, wysłałam Ci maila, moze chociaż taka pomoc się przyda. Quote
sylwija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jakie sa koszty transportu? przeleje znów kilka złotych, inaczej nie pomogę :( za daleko jestem.. Quote
Cudak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Cudak, wysłałam Ci maila, moze chociaż taka pomoc się przyda. Już odpisałam :) Taka pomoc BARDZO się przyda! __Lara napisał(a)::/ tzn. mamy zbierać deklaracje? Tak. Potrzebne są deklaracje. Nie wiem ile wyjdzie za całość, bo nie wiem ile kursów trzeba będzie wykonać, żeby je wszystkie załatwić... W razie czego wyłożę/pożyczę, ile trzeba będzie, ale trzeba będzie to jakoś spłacić, jeśli nie uda się nic załatwić. Nastawiłam dziś pułapki. Trzymajcie kciuki, żeby złapały się niewysterylizowane kocice... Jak dobrze pójdzie pojadą jutro rano, a jak nie uda się jutro, to pojutrze. Najważniejsze, żeby się złapały. Quote
Cudak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 sylwija napisał(a):jakie sa koszty transportu? przeleje znów kilka złotych, inaczej nie pomogę :( za daleko jestem.. Już podaję nr konta na pw. Nie mam pojęcia ile wyjdzie... W razie, gdyby udało się to jakoś inaczej załatwić zwrócę Ci pieniążki. Quote
sylwija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 posłusznie trzymam kciuki :) Przelałam 50 PLN, może ktoś jesczze coś dorzuci.. sylwia p-z - to ja (oczywiście zapomniałam nicku napisać Quote
Recommended Posts