Isadora7 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [FONT=Arial Black]Banerki podlinkowane.[/FONT] Zrobiłam tylko jeden z prawdziwymi bohaterami wątku. Zdjęcia bardzo marniutki a pomniejszone już zupełnie nieczytelne. Wyciągnęłam ile się dało. Zrobiłąm też drugi banerek taki ogólny. Quote
Cudak Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Może ktoś jeszcze poczęstuje się banerkiem? :razz: Nadal proszę o wsparcie na zakup żwirku dla kocicy z małymi. Jutro postaram się zrobić im zdjęcia ;) Rosną, jak na drożdżach, codziennie są większe, moje kluseczki :loveu: A jak fajnie się bawią ze sobą.. tylko trochę nieporadne jeszcze - jak przewrócą się na plecki, to ciężko im się podnieść. Mogłabym na nie patrzeć godzinami, tylko ta kocica się biedna stresuje :( Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Właśnie, nie zostawiajmy samej Cudak z kocią rodziną!!! Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Rybka_39 napisał(a):Ja mogę zrobić alegratkę dla maluchów. Rybka, dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Cudak Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Super! :loveu: Kociaki urodziły się 10 lub 11 kwietnia. Już wrzucam zdjęcia z aparatu, mam nadzieję, że da się coś wybrać... (jak wrzucę, to nie patrzcie na minę kocicy :evil_lol:) Ogłoszenia na razie tylko takie ogólne - bo nie znam płci kociaków... choć to i tak prawie bez znaczenia, bo podstawowym warunkiem adopcji będzie kastracja/sterylka ;) Quote
Cudak Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Moje Kluseczki kochane i wściekła Mamuśka :loveu: Quote
Cudak Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 c.d. Koniec ;) Zdjęcia słabe, ale maluchy najpierw piły, potem dopiero się rozbudziły, no i Mamuśka... bardzo się denerwowała i fuczała po każdym pstryknięciu aparatu... aż się bałam potem kuwetę wziąć do sprzątania, ale na szczęście nie próbowała mnie atakować. Quote
Cudak Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 __Lara napisał(a):Jakie słodziaki :D Najsłodsza ta największa ;) Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cudak napisał(a):Najsłodsza ta największa ;) A mamusia pewnie przerażona.... szkoda, że nie da jej się ucywilizować :/ Quote
Cudak Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Przerażona... nie ma szans na oswojenie. Zresztą nawet nie próbuję tego robić i chodzę do nich tylko 2 razy dziennie, żeby jej nie denerwować :shake: Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cudak napisał(a):Przerażona... nie ma szans na oswojenie. Zresztą nawet nie próbuję tego robić i chodzę do nich tylko 2 razy dziennie, żeby jej nie denerwować :shake: :/ ale przynajmniej maluszki będą już inne :) Quote
Cudak Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Rybka_39 napisał(a):Dobra, a na kogo kontakt? Kontakt na mnie - tel: 788 938 175, mail: [email protected] (podaję mój allegrowy, nie prywatny, bo potem dużo spamu przychodzi...) Quote
Rybka_39 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 alegratka-klik Jak będą do odbioru, porób kazdemu z osobna fotkę, kup tasiemki kolorowe i odznacz kotki od kocurków ( u weta najlepiej) Quote
Cudak Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzięki za ogłoszenie :loveu: i za rady. Płeć na pewno będzie sprawdzona u weta, bo ja nie mam doświadczenia i mogę się pomylić (w zasadzie pomyliłam się już kilka razy, dlatego już teraz zawsze, jak trafi się jakiś kociak, to upewniam się u weta, żeby potem nie było niespodzianki) Quote
sylwija Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wet tez się może pomylić, zapewniam ;) słodkie maleństwa, a mamusia piękna złośnica :D Quote
Cudak Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 sylwija napisał(a):wet tez się może pomylić, zapewniam ;) Lepiej, żeby się nie pomylił ;) żeby potem nowi właściciele nie czuli się oszukani... sylwija napisał(a):słodkie maleństwa, a mamusia piękna złośnica :D Mam nadzieję, że maluchy nie będą robiły takich min, jak ona :evil_lol: Pracuję nad osobnym wątkiem dla Kociej Rodzinki. Może wreszcie dziś uda mi się go stworzyć... Quote
Cudak Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Zapraszam do nowego wątku Kociej Rodzinki: http://www.dogomania.pl/threads/184605-Kocia-Rodzinka-%285-maluszk%C3%B3w%29...-potrzebuje-wsparcia!-Prosz%C4%99-o-pomoc! ;) i proszę o pomoc w jego rozsyłaniu... Przydałby się również banerek.. Quote
Cudak Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Jeden z portowych kotów uległ jakiemuś wypadkowi :shake: Ma obdarty bok i skórę, brzydko to wygląda i musi boleć... W dodatku bardzo ciężko oddycha - nie wiem, czy może męczy go jakieś choróbsko, czy też w wyniku tego wypadku doszło do uszkodzenia żeber... :-( Nie ma widoków na żaden DT, w dodatku teraz długi weekend i lecznice pozamykane. Na miejscu też nie mamy weta, a nawet gdyby był to nie mamy kasy na ewentualne leczenie. Musi sam się z tego wylizać :( Wczoraj jeszcze wszystko było z nim w porządku... Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :( Cudak, obserwuj go proszę, jakby co to choćby wykopię kasę z pod ziemi na jego leczenie. Quote
Recommended Posts