Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Sandra Twoje czy moje konto?[/QUOTE]
Twoje, pod Waszą opieką jest Rita ;)

P.S. Dowiedziałam się dzisiaj, że pomiędzy jamnikiem, a spanielem, była pańcia Rity miała... owczarka. Ale się go pozbyła, bo "zostawiał sierść"... a co bardziej przerażające - dziewczyna podobno jest w ciąży. Mam nadzieję, że to tylko plotka. Psa łatwiej odebrać, niż dziecko...

Posted

Popisowy numer Rity jest boski:loveu:.
Będę powtarzać ogłoszenia dla Rity. Lazy, chcesz w tym tygodniu, czy następnym?
I pytanie zasadnicze, czy Rita ma allegro?

Posted

Irenko ogłoszenia można powtórzyć w każdej Twojej wolnej chwili.
Allegro jest zrobione przez _Lara. Ale pewno niedługo się skończy...Jakbyś umiała wystawiać to poprosimy.

P.S. Może do ogłoszeń jakieś inne zdjecia co? Na przykład z innym psem, bo ona tak fajnie ze zwierzętami się dogaduje. Nie wiem czy tekstu nie zmienić...co Wy na to?

Posted

[quote name='Greven']P.S. Dowiedziałam się dzisiaj, że pomiędzy jamnikiem, a spanielem, była pańcia Rity miała... owczarka. Ale się go pozbyła, bo "zostawiał sierść"... a co bardziej przerażające - dziewczyna podobno jest w ciąży. Mam nadzieję, że to tylko plotka. Psa łatwiej odebrać, niż dziecko...[/QUOTE]

Może, jak będzie miała dziecko nie będzie miała czasu na szukanie nowych zwierząt...

Posted

[quote name='LAZY']Irenko ogłoszenia można powtórzyć w każdej Twojej wolnej chwili.
Allegro jest zrobione przez _Lara. Ale pewno niedługo się skończy...Jakbyś umiała wystawiać to poprosimy.

P.S. Może do ogłoszeń jakieś inne zdjecia co? Na przykład z innym psem, bo ona tak fajnie ze zwierzętami się dogaduje. Nie wiem czy tekstu nie zmienić...co Wy na to?[/QUOTE]

Ok, to powtórzę z innymi zdjęciami, ale allegro nie robię. Sama zawsze proszę o nie Asiorka:loveu:.

Posted

Ano termin chciałabym na ten piątek, bo maż wziął specjalnie wolne. Ale nie wiem czy się uda. Sandra staje na rzęsach. Może coś wiecej napisze jak tu wpadnie. Operację zrobimy na kredyt ;)

CZY KTOŚ MA DO POŻYCZENIA KOŁNIERZ DLA RITKI????

Posted

[quote name='Greven']Staram się, naprawdę. Nie gniewajcie się.[/QUOTE]

Pogniewamy się dopiero jak nie załatwisz tego piątku:diabloti:

Posted

Weszłam i zapisuje sobie wątek bo poczta raczyła mi sie otworzyć. Nie wiem kiedy drugi taki cud nastąpi. Poczytanie to chyba sobie zostawię na weekend :-( bo nie wyrabiam czasowo. Pozdrawiam psinke i jej fanklub.

Posted

Agnieszko tajemniczo i w dodatku bardzo sensownie. Jesli wszystko byłoby tak jak się wydaje być to byłby to super domek. Postaram sie namówić Panią na wizytę na wątku :)
Co ważne Pani szuka bardzo spokojnego, wyciszonego psa...Rita wydaje się być idealna!

Edit: Pani mieszka jedynie 80 km od Szczecina, wiec jest możliwe powolne oswajanie suni z nową rodziną, bo można z sunią podjechać do nowego domu kilka razy i oszczędzić jej traumatycznej zmiany otoczenia.

Ale ciii...żeby nie zapeszyć;)

Posted

Wizyta przedadopcyjna w moim osobistym wydaniu oczywiście będzie przeprowadzona! Zresztą jeśli wszystko się uda, a coś czuję, ze są na to spore szanse, to pewnie odwiedzimy panią Agnieszkę (jej imię mogę chyba zdradzić;)) z Ritką wkrótce.

Zaprosiłam do nas...może się Pani przełamie i napisze chociaż słówko od siebie.
Moge Wam powiedzieć, że z maili to taka "wariatka" jak my. Zbiera wszsytko co chore i potrzebujące, walczy z bezmyślnością ludzi na wsiach...Ehhh dużo by pisać. Czytając jej wiadomości czuję sie tak jakbym czytała samą siebie, a myślałam, ze to niemożliwe, zeby taką szaloną kobietą dla Ritki znaleźć.

Posted

LAZY napisał(a):
...Czytając jej wiadomości czuję sie tak jakbym czytała samą siebie, a myślałam, ze to niemożliwe, zeby taką szaloną kobietą dla Ritki znaleźć.

Skąd ja to znam?!!! "Odkrycie" for pro-zwierzęcych i Ludzi tam piszących wywołało u mnie podobną reakcję. Po pierwszych "sparzeniach" (revolta, śk itp.) odkrycie np. PE i wszystkich tych "normalnych inaczej" :diabloti: było prawie szokiem - przywróciło sens życia!
Trzymam kciuki - tfu!!! żeby nie zapeszyć.

Posted

Mama wie, że musi ją oddać, ale w głosie słychać smutek i żal. Zapowiedziała, że będzi płakać. Powiedziałam jej, że jeśli chce ją zatrzymać to jest to ostatnia szansa. Jednak dla dobra Ritki lepiej będzie jak pojedzie do nowego domku.

Posted

i mi łza w oku się zakręciła szczerze mówiąc miałam nadzieję ze zostanie z Wami czy jest już bazarek z rysunkami?mam jeszcze książki jakby były potrzebne w przyszłym tyg robię wiosenne porządki więc na pewno coś naszykuję

Posted

Jeśli pani się nie rozmyśli, to ja już zapowiedziałam Lazy, że zaklepuję miejscówkę na tylnym siedzeniu i wszyscy jedziemy zapoznać Ritę z potencjalną opiekunką ;) Może w drodze powrotnej coś znajdziemy... :evil_lol:

Posted

Jeśli pani się nie rozmyśli, to ja już zapowiedziałam Lazy, że zaklepuję miejscówkę na tylnym siedzeniu i wszyscy jedziemy zapoznać Ritę z potencjalną opiekunką ;) Może w drodze powrotnej coś znajdziemy... :evil_lol: