Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 kurcze, niby ładuje i nic. Czy są jakieś \ograniczenia co do wielkości pliku? Quote
LAZY Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Spróbuj użyć tej strony www.imageshack.us Tam wrzuć zdjęcie i potem skopiuj link, który pokaże Ci się jako link do forum. Mozesz wybrać zmianę wielkości zdjecia do powiedzmy 650-460. Powinno działać:) Quote
Greven Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Weron jest już wyleczony z nużycy :) Z Ritą na 100% by się dogadał, to gentelmen. Ja jednak chcę dla niego domu-domu, a nie podwórka z budą, bo pomijając fakt, że to pies bardzo kontaktowy (choć nie nachalny) i przykro by mu było, że Rita idzie do środka ze swoimi ludźmi, a on musi zostać, to Weron niestety nie wchodzi do budy. Nie wiem czemu, ale nie wchodzi. To starszy pies, po operacji łapy, powoli zaczynają dokuczać mu stawy. Potrzebuje domowego ciepła, wylegiwania się przy kominku, lub kaloryferze. Gdybyś zdecydowała się dać mu dom (dom-dom), to pogadamy o adopcji, gdy przyjadę ;) Quote
Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Rozumiem, psze Pani ;-) Moja Miśka też była już wiekowa i też miała kłopoty ze stawami i też, nie wiedzieć czemu, nie wchodziła do budy, którą jej specjalnie ociepliłam, itd. Wybrała sobie spanie na słomie, a raczej w słomie w stodole, z kotami zresztą :-) W ogóle nie chciała wchodzić do domu. Jak stary kowboj nie umiała w domu funkcjonować. Jedyne jej wejścia do domu, ale to i tak na korytarz, to burza i sylwester ;-) W zimie nawet było mi jej żal, ale miała takie grzanie wewnętrzne, że leżąc sobie na śniegu wytapiała polankę w ogólnej bieli :-D Ale nie widziałam, żeby było jej przykro, jak Baset wchodził z nami do domu. Nawet nie przejawiała chęci. No ale to była Miśka... Dobrze, zastanowimy się jakby Weron miał mieszkać w domu. Hm, kominka nie mam, ale mam ciepłą kotłownię w kuchni. tylko tam chyba by mu było ciasno... Pomyślimy. Nie wiem też co moje dzieci na to... Niby nie mają wiele do powiedzenia, łech, łech, łech... ale zawsze jednak... A zdjęcia wsadziłam do albumu w moim profilu - zapraszam. spróbuję jeszcze jakoś tak jak Lazy pisała. Mój internet mnie dobija Quote
Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak dyskretnie spytam czy Lazy zaglądała na konto? Quote
Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak dyskretnie spytam czy Lazy zaglądała na konto? :roll: Quote
Greven Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jak chcesz, to wyślij mi parę fotek na [email protected] i ja wstawię, zanim się nie naumiesz ;) Quote
LAZY Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Agnieszko zajrzałam :) Ale jeszcze nie widzę żadnego wpływu. To pewno weekend daje się we znaki. Jak tylko dotrą pieniążki to szybko dam znać. Quote
Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Greven']Jak chcesz, to wyślij mi parę fotek na [email protected] i ja wstawię, zanim się nie naumiesz ;) Dobrze, ale to już jutro. Padam na twarz. Zdejmę Baseta ze stóp i znikam. Quote
Irma32 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 LAZY napisał(a):Agnieszko zajrzałam :) Ale jeszcze nie widzę żadnego wpływu. To pewno weekend daje się we znaki. Jak tylko dotrą pieniążki to szybko dam znać. Tak myślę. Pewnie w poniedziałek. Proszę ode mnie ucałować Ritkę :-) Quote
LAZY Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Moze uda mi sie wstawic fotki Twoich zwierzaków. Mamuśki Miśka Fifa Wspólny posiłek. Quote
LAZY Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Baset jest niezły!:) Ritkę postaram sie jutro osobiście ucałować. Szepnę jej na uszko o Tobie ;) P.S. W poniedziałek zadzwonię do Ciebie jakoś około 10. Będę w pracy poza biurem i będę miała możliwość zadzwonić i spokojnie pogadać. A gdzie pozostałe cioteczki zniknęły Quote
LAZY Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Baset jest niezły!:) Ritkę postaram sie jutro osobiście ucałować. Szepnę jej na uszko o Tobie ;) P.S. W poniedziałek zadzwonię do Ciebie jakoś około 10. Będę w pracy poza biurem i będę miała możliwość zadzwonić i spokojnie pogadać. A gdzie pozostałe cioteczki zniknęły Quote
Irma32 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 O, super, dziękuję za wstawienie :-) Mogę popisać trochę o moich zwierzakach i dorzucić jeszcze zdjęcia, tylko myślę, że to chyba nie na tym temacie, prawda? To jest temat Ritki. Takie są zasady? Quote
Irma32 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 O, super, dziękuję za wstawienie :-) Mogę popisać trochę o moich zwierzakach i dorzucić jeszcze zdjęcia, tylko myślę, że to chyba nie na tym temacie, prawda? To jest temat Ritki. Takie są zasady? Quote
LAZY Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Spokojnie:) Jakby nie patrzeć może wkrótce staniesz się częścią życia Ritki, więc jej temat poprowadzisz dalej sama. A skoro tak to możesz tutaj wrzucić informacje o swojej gromadce. Obiecane zdjecia Riki z dzisiaj. Pies jest nie do poznania! [/URL [URL=http://img534.imageshack.us/i/obraz240.jpg/] Do uslyszenia jutro! Quote
LAZY Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Spokojnie:) Jakby nie patrzeć może wkrótce staniesz się częścią życia Ritki, więc jej temat poprowadzisz dalej sama. A skoro tak to możesz tutaj wrzucić informacje o swojej gromadce. Obiecane zdjecia Riki z dzisiaj. Pies jest nie do poznania! [/URL [URL=http://img534.imageshack.us/i/obraz240.jpg/] Do uslyszenia jutro! Quote
Irma32 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 No w końcu udało mi się zobaczyć wszystkie zdjęcia Ritki i to w całości! Super psinka :-) Quote
Irma32 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 No w końcu udało mi się zobaczyć wszystkie zdjęcia Ritki i to w całości! Super psinka :-) Quote
MagdaNS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Prośba do koleżanek i kolegów ze Szczecina - nasza dogomanicka koleżanka Talcott, która miała w sobie tyle ciepła, radości, serdeczności, która tyle dobrego zrobiła dla psiaków - odeszła za TM... Pogrzeb w piątek o godz. 14.15 na Cmentarzu Centralnym w Szczecinie... Jeśli możecie, to idźcie pożegnać Ją w imieniu setek z nas, którzy mają za daleko do Szczecina... http://www.dogomania.pl/threads/181833-Nasza-koleA-anka-Talcott-odeszA-a-PoA-egnanie-w-piAE-tek-w-Szczecinie Quote
LAZY Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Nie znałam Talcelott...na pogrzeb poszłabym jednak z chęcią, bo każdemu dogomaniakowi za jego wkład w ratowanie psich istnień należy się szacunek. Niestety o tej porze pracuję i jedyne co mogę uczynić to pomodlić się za jej duszę. A tak całkiem przyziemnie to wpłynęło 50 zł. od Agnieszki. W imieniu suni dziękuję za wpłatę. Konto Rtki na dzień dzisiejszy wynosi 99,00 zł. Quote
Cudak Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zajrzyjcie proszę na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/181914-Niesamowity-jamnik-porzucony-Pomozcie-mu Porzucona jamniczka (nie wygląda na młodą) pilnie szuka DT/DS. W miejscu, gdzie obecnie przebywa może zostać jeszcze tylko kilka dni... Jest śliczna, czarna podpalana, grzeczna, ale pewnie trochę czasu minie zanim znajdzie się dla niej odpowiedni domek. Szkoda, żeby trafiła do schroniska... Quote
Recommended Posts