fona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 loozerka napisał(a):- tym bardziej trzeba Twoja decyzję ocenic :) docenić :evil_lol: Quote
Seaside Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja nie mogę :) mi to się też wakacje na Pomorzu marzą :evil_lol: Może Rossa hotel dla ciotek otworzysz??? :cool3: :evil_lol: Quote
Rossa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Seaside napisał(a):Ja nie mogę :) mi to się też wakacje na Pomorzu marzą :evil_lol: Może Rossa hotel dla ciotek otworzysz??? :cool3: :evil_lol: A mi w górach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z hotelem to cienko by było , ale .... pole namiotowe ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a opłata na AFN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ulv mam pół butelki matacam ( czy jak to się pisze) jak Aksa używa daj znać ( mam to od elizy 242 po dobermanie Barcie o którym czytałaś na molosach)Macie pierwszeństwo jak bedziecie chciec piszcie, jak nie to oddam komu innemu. Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wózeczek na fotkach jeszcze stary. Właśnie usiłuje dopasować nowe- jakoś nie mogę się połapać w uprzężąch....:oops: Wydaje mi się, że są ciut wyższe, ale to się najwyraźniej da dopasować:evil_lol: bo są blaszki z dziurkami przy kółkach i mozna je przykręcić niżej. Poza tym są świetne, leciutkie i mam nadzieję, że Aks będzie sie w nich wygodnie jeździło- od razu domyśliła sie co to jest- teraz łazi dookoła i domaga się zapakowania:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Trzeba mieć coś na koncie żeby pisać smsy....:eviltong: a we Wro mnie nie było:shake: Yewcia, a co to jest to o czym piszesz? Quote
yewcia1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ulvhedinn']Trzeba mieć coś na koncie żeby pisać smsy....:eviltong: a we Wro mnie nie było:shake: Yewcia, a co to jest to o czym piszesz? Metacam wskazania Leczenie stanu zapalnego i bólu w ostrych przewlekłych schorzeniach układu kostno mięśniowego mam 3/4 buteleczki drogie to dziadostwo bo 50 ml kosztuje 135 zł nasz brał to jak mu nogi odmawiały posłuszeństwa i na stawy ( moze zapytaj weta czy to dla aksy się nadaje i czy chcecie ) jak nie to oddam na weterynarie http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=663 Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiesz co.... a może by sie Hefrenowi przydało:oops: Aks ma mnóstwo wzmacniaczy (glukozamina itp), a boleć ją chyba nie boli, a on taki strasznie biedny:-( : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45276&highlight=hefren Quote
justynavege Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 yewcia dawaj dla Hefrena Ulv ciekawe jak wozeczki dla Aksi :) pasują ? Quote
yewcia1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 justynavege napisał(a):yewcia dawaj dla Hefrena Ulv ciekawe jak wozeczki dla Aksi :) pasują ? Napisałam ( barta na nogi postawiło) Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wózeczki pasują, szczególnie jak obniżyłam w jednym tył, za to za chiny nie moge się połapać w uprzężach:shake: jak zrobić, coby było wygodnie.... Quote
pucka69 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jak spojrzałam na pierwsze zdjęcie to myślałam że tam jakaś skóra ze zwierza leży - taka jasna :))) Quote
agusiazet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jak Ty to zrobiłaś, że one się tak pieknie dogadują? Moje chciałyby kota tylko gonić, o przyjaźni nie ma mowy!!! A ja lubię koty!!! Quote
ulvhedinn Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Samo wyszło:evil_lol: A poważnie- PAłek się wychowywał z kotami i nie do końca rozróżnia gatunki (nie tylko on), czego dowód dali z kicią mojej cioci, jak miała rujkę:oops: dobrze, że to jednak dosyć rózne anatomicznie i genetycznie gatunki... Ale i Aksa, ewidentnie uczona ganiania kotów, też się z Ambrem oswoiła (czasem go jeszcze próbuje ganiać, ale ona sama nie wie po co- bo morderczych zapędów nie ma za grosz:evil_lol: ). Ja po prostu mam taki dom, gdzie zgodnie żyja różne dziwne gatunki- w tej chwili jest jeszcze królik i gołąb... a były i szczury i inne zwierze wszelakie:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To jeszcze mam dla Was fotkę w kolorze blue- ile zwierzów widzicie?:evil_lol: Dodam, że osoba ludzka widoczna na zdjęciu, to moja ciocia.... Quote
pajunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No juz sie nie moglam od malego komentarza powstrzymac. To jest zaczarowany swiat, i tak kolorstycznie pasujacy. Po prostu bajka, prawdziwa bajka o milosci, pokojowej koegzystencji i wspanialych istotach zyjacych na naszej Matce Ziemi.:lol: Quote
agusiazet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pajunia, pięknie to ujełaś i trafiłaś w sedno!!! Quote
Seaside Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czy dobrze widzę że zlewej strony koło cioci leży jeszce takie coś małę futrzaste??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts