Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
Ja nie mogę :) mi to się też wakacje na Pomorzu marzą :evil_lol:
Może Rossa hotel dla ciotek otworzysz??? :cool3: :evil_lol:

A mi w górach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Z hotelem to cienko by było , ale .... pole namiotowe ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a opłata na AFN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ulv mam pół butelki matacam ( czy jak to się pisze) jak Aksa używa daj znać ( mam to od elizy 242 po dobermanie Barcie o którym czytałaś na molosach)Macie pierwszeństwo jak bedziecie chciec piszcie, jak nie to oddam komu innemu.

Posted

Wózeczek na fotkach jeszcze stary. Właśnie usiłuje dopasować nowe- jakoś nie mogę się połapać w uprzężąch....:oops: Wydaje mi się, że są ciut wyższe, ale to się najwyraźniej da dopasować:evil_lol: bo są blaszki z dziurkami przy kółkach i mozna je przykręcić niżej. Poza tym są świetne, leciutkie i mam nadzieję, że Aks będzie sie w nich wygodnie jeździło- od razu domyśliła sie co to jest- teraz łazi dookoła i domaga się zapakowania:evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Trzeba mieć coś na koncie żeby pisać smsy....:eviltong: a we Wro mnie nie było:shake:
Yewcia, a co to jest to o czym piszesz?
Metacam
wskazania
Leczenie stanu zapalnego i bólu w ostrych przewlekłych schorzeniach układu kostno mięśniowego
mam 3/4 buteleczki drogie to dziadostwo bo 50 ml kosztuje 135 zł nasz brał to jak mu nogi odmawiały posłuszeństwa i na stawy ( moze zapytaj weta czy to dla aksy się nadaje i czy chcecie ) jak nie to oddam na weterynarie http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=663

Posted

Samo wyszło:evil_lol: A poważnie- PAłek się wychowywał z kotami i nie do końca rozróżnia gatunki (nie tylko on), czego dowód dali z kicią mojej cioci, jak miała rujkę:oops: dobrze, że to jednak dosyć rózne anatomicznie i genetycznie gatunki...
Ale i Aksa, ewidentnie uczona ganiania kotów, też się z Ambrem oswoiła (czasem go jeszcze próbuje ganiać, ale ona sama nie wie po co- bo morderczych zapędów nie ma za grosz:evil_lol: ).
Ja po prostu mam taki dom, gdzie zgodnie żyja różne dziwne gatunki- w tej chwili jest jeszcze królik i gołąb... a były i szczury i inne zwierze wszelakie:evil_lol:

Posted

No juz sie nie moglam od malego komentarza powstrzymac. To jest zaczarowany swiat, i tak kolorstycznie pasujacy. Po prostu bajka, prawdziwa bajka o milosci, pokojowej koegzystencji i wspanialych istotach zyjacych na naszej Matce Ziemi.:lol: