Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Wrażenia.... taaaa..... :huh:

Dzisiaj wybrałyśmy się na piękny, niedzielny, kulturalny spacer do parku... z ciocią. Dobrze, że nie wziełam bardzo odświętnych ciuchów, tylko takie bardziej aksicowe- to było chyba przeczucie:evil_lol:
Zaczęło się zaraz po wyjściu z autobusu... najpierw Aksie odpadło kółko:-o -okazało się, że zgubiła się nakrętka mocująca. Szukanie długo i starannie w trawie niestety nie dało pożądanych rezultatów... ale! przecież 3 przystanki wcześniej jest Obi! Pojechałyśmy. A tam- INWENTARYZACJA.....
Wrrrrr............... No nic, postanowiłam zajrzeć do Tesco, może a nóż, no i utensylia obiadowe kupię... Ciocia została z psami - za kilka minut dzwoni z paniką : Aksa się zkupiła strasznie! Ochroniarz wrzeszczy! Wyleciałam- no fakt:shake: nieśmiesznie. Ręczniki papierowe i woda mineralna uratowały sprawę mniej więcej, ale gdyby nie pomoc Dziuby, która po nas podjechała autem, to nie wiem, jak byśmy dotarły do domu.
MIŁE NIEDZIELNE POPOŁUDNIE.....

Zresztą Dziuba też nie bez powodu przyjechała- ciocia ma chwilowo nowego małego lokatora:evil_lol:

PS. Lodówkę otwierać nauczył Aksę Pałek, a ona jego szafki:eviltong: Poza tym Pao chodzi po siatce, drabinie i wszystkim co sie da, próbował wymiotować do kibelka, sika do miski, albo do wanny i w ogóle tak naprawdę to ja mam dwa psy z ADHD, w dodatku inteligentne.... A demolkę to włąśnie z Pałolkiem przerabiałam nie wiem, czy nie lepszą niż z KrA...

Posted

agusia, aja tam raczej uwazam, ze to Ulv jest włascicielką specjalnej troski...;) Zdecydowanie jest bardziej pokrzywdzona czasem - te wyjadane ostatnie makarony, parówki, kolacja !

Posted

Seaside napisał(a):
Wygląda jak nasz Plastek Fantastek z cmentarza :-( To ten co go dziuba na skrzyżowaniu uratowala??

Tak, biedny mały kaskader:-(

A jeśli myślicie, że jak nic nie piszę, to znaczy, że KrA była grzeczna..... to sie baardzo mylicie. Ja opisuję juz tylko te najlepsze wybryki, a takich drobiazgów, jak np. wywalone i zeżarte jedzenie królika, czy zjedzenie mojej skarpetki.... cóż- to codzienność:evil_lol:
Zresztą właśnie czytam ksiązkę "Marley i ja"... i jestem ciut rozczarowana... a już myślałam, że ktoś miał gorzej ode mnie, a tu doopa, KrAksa bije na głowę wszystkich:eviltong:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zresztą właśnie czytam ksiązkę "Marley i ja"... i jestem ciut rozczarowana... a już myślałam, że ktoś miał gorzej ode mnie, a tu doopa, KrAksa bije na głowę wszystkich:eviltong:

Ulv, z tego jest jasny wniosek - musisz książkę napisać.
Takim sposobem, Aksa zarobi na domek z ogródkiem :).

Posted

Jak będzie dobra reklama na dogo:cool3: Ale, wiesz... to nie jest zła koncepcja... "Rok z KrAksą"? :eviltong:

Cholera... znowu wszystko idzie nie tak... przepraszam, mam już dość.... :-(

Posted

U mnie też wszystko do d.......
Kupiłam sobie jeden zakład dużego lotka za 2 zyle i się łudzę do 22 i marzę, ciut humor lepszy - jak się uda to Wam fundnę domek pod wrockiem , a Ty napiszesz książkę.

Posted

a ja wygrałąm 3 w zeszłym tygodniu :razz: A raczej mój TZ

Ale jakim kosztem :angryy: - dwa tygodnie temu stwierdził, że czas zacząć grać - poszedł do budki, skreślił osiem okienek, dodał, że przez trzy kolejne losowania - i skasowali go.....ponad 60 zł :angryy: :angryy: :angryy:
Powiedziałąm mu że jak nie wygra nic, to z chaty go wywalę :mad: :mad: :mad:
Fuksa miał, w ostatnim losowaniu trójka mu się trafiła
no ale co to trójka, w plecy i tak jesteśmy :mad: :mad:

Posted

Tak, juz pomyslalam, zeby pojsc po prostu na watek, ale dzieki za link, bo z moim netem zaleby mi to tydzien pewnie.

Skroku... choroba jasna, znajdz sie...