ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wrażenia.... taaaa..... :huh: Dzisiaj wybrałyśmy się na piękny, niedzielny, kulturalny spacer do parku... z ciocią. Dobrze, że nie wziełam bardzo odświętnych ciuchów, tylko takie bardziej aksicowe- to było chyba przeczucie:evil_lol: Zaczęło się zaraz po wyjściu z autobusu... najpierw Aksie odpadło kółko:-o -okazało się, że zgubiła się nakrętka mocująca. Szukanie długo i starannie w trawie niestety nie dało pożądanych rezultatów... ale! przecież 3 przystanki wcześniej jest Obi! Pojechałyśmy. A tam- INWENTARYZACJA..... Wrrrrr............... No nic, postanowiłam zajrzeć do Tesco, może a nóż, no i utensylia obiadowe kupię... Ciocia została z psami - za kilka minut dzwoni z paniką : Aksa się zkupiła strasznie! Ochroniarz wrzeszczy! Wyleciałam- no fakt:shake: nieśmiesznie. Ręczniki papierowe i woda mineralna uratowały sprawę mniej więcej, ale gdyby nie pomoc Dziuby, która po nas podjechała autem, to nie wiem, jak byśmy dotarły do domu. MIŁE NIEDZIELNE POPOŁUDNIE..... Zresztą Dziuba też nie bez powodu przyjechała- ciocia ma chwilowo nowego małego lokatora:evil_lol: PS. Lodówkę otwierać nauczył Aksę Pałek, a ona jego szafki:eviltong: Poza tym Pao chodzi po siatce, drabinie i wszystkim co sie da, próbował wymiotować do kibelka, sika do miski, albo do wanny i w ogóle tak naprawdę to ja mam dwa psy z ADHD, w dodatku inteligentne.... A demolkę to włąśnie z Pałolkiem przerabiałam nie wiem, czy nie lepszą niż z KrA... Quote
agusiazet Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aksa to pies specjalnej troski, wiele jej trzeba wybaczyć!!! A poza tym jeśli byłoby cicho, ładnie i bez atrakcji, to kto chciałby te nudy czytać!!!:cool3: Quote
loozerka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agusia, aja tam raczej uwazam, ze to Ulv jest włascicielką specjalnej troski...;) Zdecydowanie jest bardziej pokrzywdzona czasem - te wyjadane ostatnie makarony, parówki, kolacja ! Quote
LALUNA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ulv a ta druga czarna ślicznotka podobna do Aksy jest jeszcze z Tobą? Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie, ona mieszka u moich znajomych:eviltong: Za to u mojej cioci tymczasowo mieszka taki sliczny, biedny, stary misiaczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691 Quote
yewcia1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ulv i cioteczka to dwa anioły:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ulv by sie po prostu nudzila bez wyczynow Aksicy :loveu: Quote
Seaside Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ulvhedinn napisał(a):Nie, ona mieszka u moich znajomych:eviltong: Za to u mojej cioci tymczasowo mieszka taki sliczny, biedny, stary misiaczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691 Wygląda jak nasz Plastek Fantastek z cmentarza :-( To ten co go dziuba na skrzyżowaniu uratowala?? Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Seaside napisał(a):Wygląda jak nasz Plastek Fantastek z cmentarza :-( To ten co go dziuba na skrzyżowaniu uratowala?? Tak, biedny mały kaskader:-( A jeśli myślicie, że jak nic nie piszę, to znaczy, że KrA była grzeczna..... to sie baardzo mylicie. Ja opisuję juz tylko te najlepsze wybryki, a takich drobiazgów, jak np. wywalone i zeżarte jedzenie królika, czy zjedzenie mojej skarpetki.... cóż- to codzienność:evil_lol: Zresztą właśnie czytam ksiązkę "Marley i ja"... i jestem ciut rozczarowana... a już myślałam, że ktoś miał gorzej ode mnie, a tu doopa, KrAksa bije na głowę wszystkich:eviltong: Quote
yewcia1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ulv daj w wolnej chwili fotkę szkodnika i amanta- pałka:lol: Quote
karina1002 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ulvhedinn napisał(a):Zresztą właśnie czytam ksiązkę "Marley i ja"... i jestem ciut rozczarowana... a już myślałam, że ktoś miał gorzej ode mnie, a tu doopa, KrAksa bije na głowę wszystkich:eviltong: Ulv, z tego jest jasny wniosek - musisz książkę napisać. Takim sposobem, Aksa zarobi na domek z ogródkiem :). Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jak będzie dobra reklama na dogo:cool3: Ale, wiesz... to nie jest zła koncepcja... "Rok z KrAksą"? :eviltong: Cholera... znowu wszystko idzie nie tak... przepraszam, mam już dość.... :-( Quote
yewcia1 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 U mnie też wszystko do d....... Kupiłam sobie jeden zakład dużego lotka za 2 zyle i się łudzę do 22 i marzę, ciut humor lepszy - jak się uda to Wam fundnę domek pod wrockiem , a Ty napiszesz książkę. Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To może ja też zagram... jak coś to musi byc tam basen dla Aksy, zeby mogła pływac terapeutycznie:evil_lol: Proszę, pomóżcie szukac domów dla tych sierotek: Skorek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691&highlight=skorek Fenek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52402&highlight=fenek Quote
justynavege Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jak wygracie to ja poproszę mieszaknie i z marszu adoptuję Rybaka Quote
yewcia1 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 justynavege napisał(a):jak wygracie to ja poproszę mieszaknie i z marszu adoptuję Rybaka Totek mnie oszukał:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Seaside Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a ja wygrałąm 3 w zeszłym tygodniu :razz: A raczej mój TZ Ale jakim kosztem :angryy: - dwa tygodnie temu stwierdził, że czas zacząć grać - poszedł do budki, skreślił osiem okienek, dodał, że przez trzy kolejne losowania - i skasowali go.....ponad 60 zł :angryy: :angryy: :angryy: Powiedziałąm mu że jak nie wygra nic, to z chaty go wywalę :mad: :mad: :mad: Fuksa miał, w ostatnim losowaniu trójka mu się trafiła no ale co to trójka, w plecy i tak jesteśmy :mad: :mad: Quote
ulvhedinn Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Skorka nie ma:-( :-( :-( :-( :-( :-( zniknął..... Quote
loozerka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 fona, no własnie zniknął, chyba to najtrafniejsze okreslenie... Quote
fona Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Na spacerye, royumiem, jak sie odkreca te literki?___ ynowu mi sie yamienila klawiatura! pliis ctrl plus cos albo alt plus cos... tzlko co? Quote
loozerka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nie, nie na spacerze, własciwie z domu zniknął, tu jest watek..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691&page=5 a jak sie zmienia istawienia klawiatury z klawiatury, nie wiem :( Quote
BeataSabra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 loozerka napisał(a):nie, nie na spacerze, własciwie z domu zniknął, tu jest watek..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691&page=5 a jak sie zmienia istawienia klawiatury z klawiatury, nie wiem :( Spróbuj w panelu sterowania. Quote
fona Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tak, juz pomyslalam, zeby pojsc po prostu na watek, ale dzieki za link, bo z moim netem zaleby mi to tydzien pewnie. Skroku... choroba jasna, znajdz sie... Quote
Recommended Posts