ulvhedinn Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A oto Aksica w przebraniu:evil_lol: : Quote
yewcia1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale piękna walentynka:loveu: Aksica we wszystkim Ci do twarzy:loveu: Dzięki Ulv za foty - ale my chcemy więcej gdzie reszta brygady? Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No to kilka fot z cyklu- Jak śpią psy u mnie? Pałek i Aksa razem.... Pałek w złą pogodę.... Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 I ciąg dalszy: Pałek w lepszą pogodę (ten tyłek na mojej poduszce:mad: ) Razem, ale osobno:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Piękne dzieciaczki oba :loveu: A z Pałka to uroczy synuś. Kanapowce dwa:loveu: Ulv wyślij mi adres na priva chce wysłać maseczkę z bazarku i dla dzieciaczków ukochanych mały smakołyczek- moje kochane niunki:multi: Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Już wysyłam:lol: A zwróciłyście uwagę, jakie fajne pazurki ma mój łobuz? Na przemian czarne i białe... A na tylnych łapkach ma symetrycznie jeden pazurek czarny i trzy białe:p Quote
yewcia1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pazurki śliczniaste:lol: Dzięki za fotki jeszcze raz - a jak tam Aksica ? Czy koszulka jeszcze służy czy już sobie panna poradziła z ubrankiem? Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Koszulka służy.... trzecia z rzędu:eviltong: Quote
czarna anda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 **** a ja wyladowalam w szpitalu i wlasnie dorwalam si edo neta na chwilke zaraz mnie opierdziala ze laze po necie brrrr jak aksica ? jest piekna i tak przypomina mi moja ande ze nawet sobie ulv nie wyobrazasz !!!! Widzialas fotki mojej anduli ?? jak wozki dojechaly do was?? \jak sikani eprzeszlo ?? buzka iw Quote
czarna anda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 juz dobrze :) takie tam *******y - w kazdym razie zostalam zmuszona chwilowo sie soba zajac brrr i tkwie tak jak czopek w tylku na bialej sali brrrr Quote
yewcia1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czarna anda napisał(a):juz dobrze :) takie tam *******y - w kazdym razie zostalam zmuszona chwilowo sie soba zajac brrr i tkwie tak jak czopek w tylku na bialej sali brrrr Anda Ty nie fisuj tylko zdrwowiej i szybko wracaj na dogo. Ulv paczka wczoraj wyszła - jakiś mały smaczek dla dzieciaczków jest sorki, ze mały ale ja jak zawsze bez kasy:shake: Ucałuj towarzystwo:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Yewcia, kochana:loveu: dzięki!!!! Anda, zdrowiej, ale już:mad: szybciutko!!! Twoja Anda przepiekna, widac, ze sie strasznie kochałyście... Aksica juz sika mniej, ale bywają wpadki... No i ranka średnio na jeża wygląda, jak do jutra się nie zasklepi ładniej, to lecimy do weta:-( Skoro fotki się podobały- to wrzucę jeszcze kilka, tym razem dwa moje zgredki- Pałek (13 lat) i Amber (10 lat)... Quote
Monia70 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zgredki są piękne.Właśnie najpiekniejsze.No poza Aksicą :lol: :lol: :lol: Quote
yewcia1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale masz kiciora uroczego:loveu: I jak razem ładnie śpi brygada:lol: Przez wątek Aksicy przebrnełam cały ( czasem na szybkiego), ale kocia wcześniej nie widziałam, może przegapiłam? Quote
LALUNA Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ulv co takiego pieknego kota przed nami skrywałas? Quote
makulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kocio przesliczny ,widziałam na zywo:)Ulv jak sie z tym płynem umówimy /Bo ja na smierc o nim zapomniałam... Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 LALUNA napisał(a):Ulv co takiego pieknego kota przed nami skrywałas? A tak na wszelki wypadek.... poza tym nie skrywałam, tylko to wy mało uważnie patrzycie. Amberos był już na co najmniej dwóch fotkach:eviltong: Makulka, gdzie i jak bywasz na mieście- możemy się gdzieś spotkać- chyba, że wolisz odwiedzić Aksicę?:cool3: Quote
LALUNA Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A tak na wszelki wypadek.... Tak myślałam że nam nie ufasz:razz: :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Znudzona, obrażona i wściekła za ograniczanie ruchu:angryy: Poza tym prawie juz dobrze- jutro idziemy na kontrolę, bo mi sie jednak ten brzuszek ciupinke nie podoba... Quote
yewcia1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oby Ulv twa diagnoza nie była trafna - a Aksica zdrowa jak ryba. Oj jak ona bedzie szaleć na dworze po tygodniowym szlabanie , jak we pozwoli. Quote
Recommended Posts