Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Piękne dzieciaczki oba :loveu:
A z Pałka to uroczy synuś.
Kanapowce dwa:loveu:
Ulv wyślij mi adres na priva chce wysłać maseczkę z bazarku i dla dzieciaczków ukochanych mały smakołyczek- moje kochane niunki:multi:

Posted

**** a ja wyladowalam w szpitalu i wlasnie dorwalam si edo neta na chwilke zaraz mnie opierdziala ze laze po necie brrrr
jak aksica ? jest piekna i tak przypomina mi moja ande ze nawet sobie ulv nie wyobrazasz !!!!
Widzialas fotki mojej anduli ??
jak wozki dojechaly do was??
\jak sikani eprzeszlo ??
buzka
iw

Posted

czarna anda napisał(a):
juz dobrze :) takie tam *******y - w kazdym razie zostalam zmuszona chwilowo sie soba zajac brrr i tkwie tak jak czopek w tylku na bialej sali brrrr

Anda Ty nie fisuj tylko zdrwowiej i szybko wracaj na dogo.
Ulv paczka wczoraj wyszła - jakiś mały smaczek dla dzieciaczków jest sorki, ze mały ale ja jak zawsze bez kasy:shake:
Ucałuj towarzystwo:evil_lol:

Posted

Yewcia, kochana:loveu: dzięki!!!!
Anda, zdrowiej, ale już:mad: szybciutko!!! Twoja Anda przepiekna, widac, ze sie strasznie kochałyście...

Aksica juz sika mniej, ale bywają wpadki... No i ranka średnio na jeża wygląda, jak do jutra się nie zasklepi ładniej, to lecimy do weta:-(
Skoro fotki się podobały- to wrzucę jeszcze kilka, tym razem dwa moje zgredki- Pałek (13 lat) i Amber (10 lat)...

Posted

Ale masz kiciora uroczego:loveu:
I jak razem ładnie śpi brygada:lol:
Przez wątek Aksicy przebrnełam cały ( czasem na szybkiego), ale kocia wcześniej nie widziałam, może przegapiłam?

Posted

LALUNA napisał(a):
Ulv co takiego pieknego kota przed nami skrywałas?

A tak na wszelki wypadek.... poza tym nie skrywałam, tylko to wy mało uważnie patrzycie. Amberos był już na co najmniej dwóch fotkach:eviltong:

Makulka, gdzie i jak bywasz na mieście- możemy się gdzieś spotkać- chyba, że wolisz odwiedzić Aksicę?:cool3: