Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

No jestem zupełnie zdezelowana... cały dzień szukałam i nawet nikt go nie widział :-( Kamień w wodę...

Za to KrA ściągnęła odżywkę od Andy i zanim jej wydarłam zeżarła całkiem sporo:mad: a teraz ma znowu sra...ę :mad:
Kurcze i pomyśleć, że ktoś narzeka, jak ma sprzątnąć z trawnika psi balasek, albo jak mu pies siknie na kafelki.... dopiero jak sie ma SPECJALNĄ GÓWNIANĄ SZCZOTECZKĘ DO SZPAR W PARKIECIE to człowiek wie, co to znaczy koopa....

Posted

Ulv bardzo Ci współczuję...Czy to możliwe,żeby ktos wlazł na balkon????I zabrał Go?
A Aksa jest niezmordowania ,jesli chodzi o biegunki...Ileż można s..ć????
Nic nie piszesz o dalszych planach odnośnie szpitala i Aksicy....Myslałaś coś????Założe się,że nie tylko ja jestem ciekawa....

Posted

evelin, skorek sie znalazł juz :) Wrócił do domu i teraz ulv poddaje go przesłuchaniu na okolicxznosc zaginiecia. Jak w najlepszych wzrocach, twarde krzesło, ostra lampa prosto w oczy...bedzie spiewał ;)!

Posted

Paskudny łobuz z tego Skoreczka, nie? :mad:

A dziś nie było koo w wykonaniu Aksy... za to była niepiękna koopa w wannie (Pałek nie wytrzymał) i koszmarna, już-nie-żyjąca koopa Skorka w kuchni:shake: Ja sie zastrzelę.... czy ja się pisałam na oporządzanie zwierząt gospodarskich??!!! Normalnie równie dobrze mogła bym mieć oborę... doić umiem, a z krowy przynajmniej jest pożytek:diabloti:

Posted

Skorek- bo miał biegunkę... Pałek... pewnie po pierwsze był wnerwiony na SKorka (że jest), a po drugie on ma już 13,5 roku i czasem nie wytrzymuje jak znikam na dłużej....:oops:

Posted

justynavege napisał(a):
yewcia nie zapomnij o mnie ;)

ulv odetchnelam z ulga jak mi wczoraj ewcia powiedziala ze Skorek sie odnalazl :multi:

Totek z kieszeni zabrał dwa złote:placz:
Jak tam panna Kraksa się miewa?

Posted

Panna KrAksa jest niezadowolona, bo pogoda nie sprzyja dłuższym spacerom :-( Ale mam nadzieję, że niedługo się zawiośni, a jeśli się uda wszystko, to będzie nowe autko i... długie wycieczki w plener :evil_lol:
Poza tym zaprzyjaźnia się ze Sorkie, nawet chwilami śpią razem- no i Skor jest bardzo zainteresowany Aksą jako dziewczyną... co z kolei nie odpowiada Pałkowi :mad:

Posted

Przyznac się kto wygrał w totka :mad: Były trzy osoby i napewno żadna z nich to nie ja a tu było najwięcej w kolejce. Która mi zabrała moje 20 milionów? :cool3: