ulvhedinn Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No jestem zupełnie zdezelowana... cały dzień szukałam i nawet nikt go nie widział :-( Kamień w wodę... Za to KrA ściągnęła odżywkę od Andy i zanim jej wydarłam zeżarła całkiem sporo:mad: a teraz ma znowu sra...ę :mad: Kurcze i pomyśleć, że ktoś narzeka, jak ma sprzątnąć z trawnika psi balasek, albo jak mu pies siknie na kafelki.... dopiero jak sie ma SPECJALNĄ GÓWNIANĄ SZCZOTECZKĘ DO SZPAR W PARKIECIE to człowiek wie, co to znaczy koopa.... Quote
justynavege Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ulv co to znaczy koopa to ja wiem ihihi jak zdzieram to z nierownego betonu w boksach :)) Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ulv bardzo Ci współczuję...Czy to możliwe,żeby ktos wlazł na balkon????I zabrał Go? A Aksa jest niezmordowania ,jesli chodzi o biegunki...Ileż można s..ć???? Nic nie piszesz o dalszych planach odnośnie szpitala i Aksicy....Myslałaś coś????Założe się,że nie tylko ja jestem ciekawa.... Quote
loozerka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 evelin, skorek sie znalazł juz :) Wrócił do domu i teraz ulv poddaje go przesłuchaniu na okolicxznosc zaginiecia. Jak w najlepszych wzrocach, twarde krzesło, ostra lampa prosto w oczy...bedzie spiewał ;)! Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: to dobrze.....Małpiszon przesłuchanie mu się należy... Quote
Korenia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 fona napisał(a):gdzie byl cholernik? :)Znalazł się w schronisku. Quote
Korenia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 fona napisał(a):Dzieki, juz bylam na watku sierotki :) Jak odpisałam, to zzauważyłam dopiero, że na wątku skorka byłaś ;) Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Paskudny łobuz z tego Skoreczka, nie? :mad: A dziś nie było koo w wykonaniu Aksy... za to była niepiękna koopa w wannie (Pałek nie wytrzymał) i koszmarna, już-nie-żyjąca koopa Skorka w kuchni:shake: Ja sie zastrzelę.... czy ja się pisałam na oporządzanie zwierząt gospodarskich??!!! Normalnie równie dobrze mogła bym mieć oborę... doić umiem, a z krowy przynajmniej jest pożytek:diabloti: Quote
loozerka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda, ale własciwie czemu one sie tak w domu załatwiaja? ( o Aksę nie pytam, bo to wiem :)) Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Skorek- bo miał biegunkę... Pałek... pewnie po pierwsze był wnerwiony na SKorka (że jest), a po drugie on ma już 13,5 roku i czasem nie wytrzymuje jak znikam na dłużej....:oops: Quote
fona Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ulv, kumulacja w totka! jak 20 baniek trafisz, taka obore sobie postawisz, ze sama sie bedzie sprzatac :) Quote
Seaside Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja już nie wierzę w totka - TZ też ma zepędy, ale powiedziałąm, że jak kwitek zobaczę to lapska poobcinam :mad: Quote
makulka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :loveu: ja bym chciała chociaz 1/10 z tych 20 baniek Quote
yewcia1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Też zapłaciłam podatek od marzeń i moja propozycja jak się uda domu dla Ulv i jej towarzystwa altualna:loveu: Quote
justynavege Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 yewcia nie zapomnij o mnie ;) ulv odetchnelam z ulga jak mi wczoraj ewcia powiedziala ze Skorek sie odnalazl :multi: Quote
yewcia1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 justynavege napisał(a):yewcia nie zapomnij o mnie ;) ulv odetchnelam z ulga jak mi wczoraj ewcia powiedziala ze Skorek sie odnalazl :multi: Totek z kieszeni zabrał dwa złote:placz: Jak tam panna Kraksa się miewa? Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Panna KrAksa jest niezadowolona, bo pogoda nie sprzyja dłuższym spacerom :-( Ale mam nadzieję, że niedługo się zawiośni, a jeśli się uda wszystko, to będzie nowe autko i... długie wycieczki w plener :evil_lol: Poza tym zaprzyjaźnia się ze Sorkie, nawet chwilami śpią razem- no i Skor jest bardzo zainteresowany Aksą jako dziewczyną... co z kolei nie odpowiada Pałkowi :mad: Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przyznac się kto wygrał w totka :mad: Były trzy osoby i napewno żadna z nich to nie ja a tu było najwięcej w kolejce. Która mi zabrała moje 20 milionów? :cool3: Quote
yewcia1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja tylko dołożyłam komuś dwa złote do wygranej:cool3: Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Teraz to sie żadna nie przyzna, zobaczymy kto teraz bedzie szalał jakimś BMW. Ulv patrzyłaś czy Aksa nie ma jakiegoś nowego wózka w garazu?:razz: Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie... no trzy jej chyba wystarczą? :eviltong: Chyba, żeby sobie jakiś firmowy kupiła... może jaguara? albo... o wiem, terenówkę- hummera:evil_lol: Quote
Recommended Posts