Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Ulv mam nadzieję,że się nie obrazisz za to pytanie... z racji zawodu bliskie są mi gówniane tematy....Na czym jak na czym ale na gównie to ja sie znam....

Posted

No fakt....:evil_lol: Aleś sobie zawód wybrała... brrrr. Ale jeśli Cię to pocieszy, to archeologom (a tym mam zamiar zostać), też tematy gówniane obce nie są... pewnie nie wiecie, ale najciekawsze zabytki średniowiecznych miast zachowują się albo w mierzwie (np na rynkach), albo w dawnych wychodkach:diabloti: O analizie zawartości latryn, choćby obozów rzymskich nawet nie mówię... O i jeszcze są doły na odpadki i śmietniska... Poza tym zostaje sie głównie hieną cmentarną :cool1: A co!

Posted

Zobaczcie tylko jak gawniaki zbliżają ludzi...każdy ma coś do powiedzenia...I fajnie jest..... śmierdząco
A każdy ma takie zapachy jakie lubi ......ha ha

Posted

Evelin napisał(a):
Ulv w wolnej chwili napisz jak tam Aksica się miewa ....I Skorek i Pałek
Nie do uwierzenia,że Aksa tak potrafi wyprawiać....

Właśnie czekamy na wieści od Ulv ( pewnie ciotka zaganiana), ale nie ma co się dziwić przy tylu zwierzakach.

Posted

Ciotka ulv gania po Polsce... niestety nie w poszukiwaniu domu:-( Musiałam przywieżć ciotce materiały z Turka, a pogoda to była normalnie zaje...a. Słońce, śnieg, deszcz, deszcz ze śniegiem, ulewa jak diabli, następnie drobny grad... do wyboru do koloru. Dobrze, ze koleżanka z którą jechałam świetnie prowadzi...
Z KrA jest drobny kłopot- mamy karmę suchą od dziewczyn z nadziei dobermana, ale sucz ją chyba średnio toleruje... Tzn je jak odkurzacz, ale koo jest za dużo i za rzadkie, w związku z czym własciwie co dzień zalicza wpadkę. A ja juz mam serdecznie dość szorowania koopy z podłogi. Spróbuje zmienić jej paszę na dawną, jak zereaguje prawidłowo, to niestety wracamy do starych przyzwyczajeń:-(

Poza tym , dal tych co nie wiedzą- Skor choruje,co dodatkowo mnie uziemia :shake:

Posted

Pałek dostarczył mi tyle rozrywek w ciagu swojego dotychczasowego życia, że starczyłoby na kilka psów i to aktywnych:evil_lol:
Aksa jak sie okazuje mimo sterylki jest wyjatkowo atrakcyjną damą :cool3: Był u nas Bazyl Dziuby i cały czas próbował sie zalecać do psicy... A Skorek, biedny staruszek na skraju grobu stojący, został dziś zamknięty w łazience, w celu ochłonięcia... bałam się, że staruszkowe serducho nie wytrzyma... Został również postraszony zimnym prysznicem i odjajczeniem, jezeli nie powstrzyma swoich żądz :evil_lol:
KrAksica niestety wyrządziła mi dzisiaj szkodę, za którą omal jej nie utłukłam- pogryzła kasetę "Mury" Kaczmarskiego :placz: na szczęście nie do końca i mimo strasznie zdezelowanego wyglądu, samą muzyke da sie odtwarzać bez zarzutu... na szczęście dla tej piekielnej łobuzicy, bo inaczej chyba bym jej wyrwała po jednym wszystkie te głupie zęby... obcęgami normalnie...:angryy: