Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wbrew pozorom ludzie czasem chetniej adoptuja kalekie psy; na mojego frodka bylo sporo chetnych jak byl u mnie na dt, niestety zaden dom nie byl dosc dobry :evil_lol:;) i frodzio zostal; moze i do tego malutka los sie usmiechnie?

Posted

Zauważyłam ślady po łzach spływających z cierpiących oczu. Życzę Burmistrzowi wydającemu absurdalne zakazy głodówki i serdecznych razów w Jego burmistrzowski tyłek od wszystkich użytkowników wiatrówek jednocześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Iza wstawiła tylko w pierwszym poście, więc skopiuję.
Doszły wpłaty:
AnnaS ( nie znam nicku) 35zł
Sylwija 40zł

Bardzo dziękujemy. Prosiłam Izę, am zrobić rozliczenie kosztów.
Kastracja w piątek, cena 100 zł.

Posted

Niestety Lutek nie mógł dłużej zostać w hotelu ponieważ nie stać mnie na dalszy pobyt....mam dług do spłacenia i brak jakiegokolwiek pomysłu jak mam pomóc Lutkowi . Jestem bezsilna, nie wiem co robić.
Dzięki morisowej i KWL mój kochany Lucio ma schronienie. Niestety jest to chwilowe rozwiązanie jedynie na czas gojenia po kastracji. Lucio potrzebuje domu natychmiast.
Jest coraz bardziej otwarty, mniej się boi, zaczął się nawet bawić. Chętnie sie przytula i bardzo lubi głaskanie. Nie widać już jego znerwicowania -nie gryzie juz kocyka, nie piszczy bez powodu jak na początku, nie kręci się nerwowo, jest wygłaskany i wyluzowany, sierść ma milutką, aż miło patrzeć na niego.
Ps.Czeka go jeszcze zabieg na jednym oczku i konieczne szczepienia.

Posted

mogę mu wystawić allegro wyróżnione
mam sentyment do takich biedaków bo mój Guzik też po podobnych przejściach - uszkodzone łapy, połamane żebra, postrzelany...

Posted

świat oszalał, dlaczego w ludziach taka znieczulica jest??? skąd to się bierze?.. widzisz i nie grzmisz!!!!!
nie mogłam uwierzyć patrząc na te zdjęcia rtg-skie!!!!
czy są gdzieś dostępne jakieś dane do wpłaty? może warto napisać je na pierwszej stronie?....

Posted

Mimo braku funduszy Lutek wrócił do hotelu. Szkoda ,że musi się wciąż gdzieś poniewierać, wciąż stres nowego miejsca, wciąż niczyj, choć tak bardzo potrafi kochać.......
Lutek goi się po kastracji, został zaszczepiony. morisowa, KWL dziękujemy za pomoc.

Nusiaija dzięki, zaraz wysyłam pw.

Posted

Selenga, bardzo dziękuję :loveu:

Zapraszam na bazarek na moich podopiecznych, w tym na Lutka:
[URL=]http://www.dogomania.pl/threads/180657-PERFUMY-sukienki-ROLKI-gofrownica-OBRAZY-i-INNE-na-moje-tymczasy-do-07-03?p=14183839

Posted

Lutek trafił pod moją opiekę i został umieszczony w hotelu 07.12.2009 r. Koszt doby to 15 zł.
14.01. zlitowała się pewna osoba i wzięła go na dt. Do tego czasu jednak rachunek za hotel wyniósł 570 zł
Pies szybko zaczął przeszkadzać, musiał zostać zabrany, w hotelu nie było miejsca. I tak trafił na kilka dni do morisowej (żeby nie znaleźć się na ulicy). Niestety od początku było wiadomo, że nie może tam zostać na dt. 20.02. wrócił do hotelu. Każdy dzień to kolejne 15 zł.
Lutek tonie w długach, a ja razem z nim. Nie jest to jedyny pies pod moją opieką.
Ratunku!

Posted

15zł!!!!!!!!! przecież to mały pies!!!! jak to możliwe???!!!!????
szybko go wyciągaj do innego miejsca!!!!!!
może poszukaj jakiejśc babci na osiedlu i zaproponuj jej 100 miesięcznie

Posted

To jest dość standardowa cena za hotel w okolicach Warszawy. A co do babci na osiedlu to dzielą się na te co już mają i na te co by wszystkie te "srajtuchy" pogoniły razem z opiekunami...