kakadu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wbrew pozorom ludzie czasem chetniej adoptuja kalekie psy; na mojego frodka bylo sporo chetnych jak byl u mnie na dt, niestety zaden dom nie byl dosc dobry :evil_lol:;) i frodzio zostal; moze i do tego malutka los sie usmiechnie? Quote
mmlasowice Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zauważyłam ślady po łzach spływających z cierpiących oczu. Życzę Burmistrzowi wydającemu absurdalne zakazy głodówki i serdecznych razów w Jego burmistrzowski tyłek od wszystkich użytkowników wiatrówek jednocześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
morisowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 W poniedziałek umawiamy kastrację Lutka. Quote
Igiełka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Śliczny ten Lutek ile biedak już musiał przejść.A przecież to kochany psiaczek. Quote
morisowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Iza wstawiła tylko w pierwszym poście, więc skopiuję. Doszły wpłaty: AnnaS ( nie znam nicku) 35zł Sylwija 40zł Bardzo dziękujemy. Prosiłam Izę, am zrobić rozliczenie kosztów. Kastracja w piątek, cena 100 zł. Quote
sylwija Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mam nadzieje, ze dobrze sie czuje :) teraz jeszcze domek by się przydał Quote
Izabella Hossa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Niestety Lutek nie mógł dłużej zostać w hotelu ponieważ nie stać mnie na dalszy pobyt....mam dług do spłacenia i brak jakiegokolwiek pomysłu jak mam pomóc Lutkowi . Jestem bezsilna, nie wiem co robić. Dzięki morisowej i KWL mój kochany Lucio ma schronienie. Niestety jest to chwilowe rozwiązanie jedynie na czas gojenia po kastracji. Lucio potrzebuje domu natychmiast. Jest coraz bardziej otwarty, mniej się boi, zaczął się nawet bawić. Chętnie sie przytula i bardzo lubi głaskanie. Nie widać już jego znerwicowania -nie gryzie juz kocyka, nie piszczy bez powodu jak na początku, nie kręci się nerwowo, jest wygłaskany i wyluzowany, sierść ma milutką, aż miło patrzeć na niego. Ps.Czeka go jeszcze zabieg na jednym oczku i konieczne szczepienia. Quote
Selenga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mogę mu wystawić allegro wyróżnione mam sentyment do takich biedaków bo mój Guzik też po podobnych przejściach - uszkodzone łapy, połamane żebra, postrzelany... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Niestety Iza nie jestem w stanie w tej chwili Tobie pomóc - moge tylko podnieść watek . Przepraszam :( Quote
NusiaiJa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 świat oszalał, dlaczego w ludziach taka znieczulica jest??? skąd to się bierze?.. widzisz i nie grzmisz!!!!! nie mogłam uwierzyć patrząc na te zdjęcia rtg-skie!!!! czy są gdzieś dostępne jakieś dane do wpłaty? może warto napisać je na pierwszej stronie?.... Quote
Izabella Hossa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Można wpłacać na konto hotelu , mogę podać na pw. Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dodaję, jednak na dzisiaj nie jestem wstanie nic dołożyć. w tej chwili jedynie mogę podnosic Quote
NusiaiJa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 proszę o numer konta to zaraz coś wpłacimy z "CiotkąE" Quote
Izabella Hossa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Mimo braku funduszy Lutek wrócił do hotelu. Szkoda ,że musi się wciąż gdzieś poniewierać, wciąż stres nowego miejsca, wciąż niczyj, choć tak bardzo potrafi kochać....... Lutek goi się po kastracji, został zaszczepiony. morisowa, KWL dziękujemy za pomoc. Nusiaija dzięki, zaraz wysyłam pw. Quote
NusiaiJa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dzięki. ale jedna cioteczka uprzedziłą Cię wcześniej :-) 20zł poszło na konto Lutka. Quote
Selenga Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 allegro dla Lutka - adopcyjne połączone ze zbieraniem funduszy na konto fundacji "Serce Serc" oczywiście full wypas http://www.allegro.pl/show_item.php?item=934058568 Quote
Izabella Hossa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Selenga, bardzo dziękuję :loveu: Zapraszam na bazarek na moich podopiecznych, w tym na Lutka: [URL=]http://www.dogomania.pl/threads/180657-PERFUMY-sukienki-ROLKI-gofrownica-OBRAZY-i-INNE-na-moje-tymczasy-do-07-03?p=14183839 Quote
Izabella Hossa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Lutek trafił pod moją opiekę i został umieszczony w hotelu 07.12.2009 r. Koszt doby to 15 zł. 14.01. zlitowała się pewna osoba i wzięła go na dt. Do tego czasu jednak rachunek za hotel wyniósł 570 zł Pies szybko zaczął przeszkadzać, musiał zostać zabrany, w hotelu nie było miejsca. I tak trafił na kilka dni do morisowej (żeby nie znaleźć się na ulicy). Niestety od początku było wiadomo, że nie może tam zostać na dt. 20.02. wrócił do hotelu. Każdy dzień to kolejne 15 zł. Lutek tonie w długach, a ja razem z nim. Nie jest to jedyny pies pod moją opieką. Ratunku! Quote
NusiaiJa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 15zł!!!!!!!!! przecież to mały pies!!!! jak to możliwe???!!!!???? szybko go wyciągaj do innego miejsca!!!!!! może poszukaj jakiejśc babci na osiedlu i zaproponuj jej 100 miesięcznie Quote
KWL Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To jest dość standardowa cena za hotel w okolicach Warszawy. A co do babci na osiedlu to dzielą się na te co już mają i na te co by wszystkie te "srajtuchy" pogoniły razem z opiekunami... Quote
Recommended Posts