papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):Na razie nikt sie w sprawie odbioru karmy nie odezwal, dzisiaj juz nie odbiore info z dogo, dopiero jutro po poludniu, dlatego najlepiej pisac na pw. Izzabelah napewno odezwie sie wieczorem na watku - wie o oferowanej karmie, pisalam do niej esa Quote
Havanka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witam. Kiedy zobaczyłam tą biedną psinę, krew się we mnie zagotowała....Nie wiem, czy zadając takie cierpienia zwierzęciu, to dowód na odwagę męstwo, głupotę, czy sadyzm. Sorry, nie będę rozwijać tematu, bo może mnie za bardzo ponieść. Proszę o nr konta. Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Havanka napisał(a):Witam. Kiedy zobaczyłam tą biedną psinę, krew się we mnie zagotowała....Nie wiem, czy zadając takie cierpienia zwierzęciu, to dowód na odwagę męstwo, głupotę, czy sadyzm. Sorry, nie będę rozwijać tematu, bo może mnie za bardzo ponieść. Proszę o nr konta. pw wyslane, dziekujemy baaaardzo:)) Quote
Selenga Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziewczyny, na koncie Fundacji "Serce Serc" jest 40 zł wpłacone przez allegrowiczów na potrzeby Lutka Komu mam wysłać numer telefonu do p.Janusza? Trzeba się umówić jak odebrać te pieniądze - niestety musi być faktura, ale to chyba nie będzie problem :) No i dajcie znać jeśli potrzebne jest kolejne allegro - może być adopcyjne, może być też cegiełkowe Quote
ketunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Matko jaka bidulka. Czy Lutuś zmienia dt? Bo lekko sie pogubiłam. Poprosze nr konta. Dostanie ode mnie 300 zł z bazarku. Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ketunia napisał(a):Matko jaka bidulka. Czy Lutuś zmienia dt? Bo lekko sie pogubiłam. Poprosze nr konta. Dostanie ode mnie 300 zł z bazarku. Dzisiaj pojechal do hotelu w Rajszewie - tyle wiem od Izabellah, koszt to 10 zl/doba plus karma... 300 zl to spelnienie marzen:)))))))) Dziekujemy jestes ANIOLEM!!!!!!!! pw poszlo:) :****** Quote
NusiaiJa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 tak zmienił na tańszy i wcale nie gorszy! tam gdzie był wołano "od niego" 15zł za dobę! Quote
go-ja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jestem... Straszna historia. Postaram się ciut pomóc... Wrzucam info na NK i goldenLine: http://www.goldenline.pl/forum/schroniska-i-adopcje-dla-zwierzat/1554294/s/1#29919718 Trzymaj się Lutek! Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zobaczcie kolejna bida ze srutem:/ http://www.dogomania.pl/threads/181050-A-RUTA-PodA-oA-AE-ludzka-nie-zna-granic-Sunia-ze-A-rutem-w-gA-owie-POMOC-W-OGA-OSZENIACH/page2 Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 NusiaiJa odp Ci na maila bo skrzynke dogo masz zapchana:) Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja juz mykam spac - ciezki dzien dzisiaj byl:/ jutro bede na dogodopiero poznympopoludniem... trzymaj sie Lutus...i jeszcze raz wszystkim baaaardzo dziekujemy za pomoc:))))))))) Quote
morisowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 papryka, dzięki wielkie za ściągnięcie ludzi na wątek!!!!! Ellig, dziękujemy za propozycje karmy, Apsa, to "swój człowiek", zna izabellah osobiście No i wszystkim deklarującym wpłaty też dziękuję w imieniu Izy, Lutka i swoim. Lutek od dziś w Rajszewie, zawsze taniej. Mam trochę fajnych zdjęć psiaka, poszukam to wstawię, będa do nowych ogłoszeń akurat. Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 papryka napisał(a):Dzisiaj pojechal do hotelu w Rajszewie - tyle wiem od Izabellah, koszt to 10 zl/doba plus karma... 300 zl to spelnienie marzen:)))))))) Dziekujemy jestes ANIOLEM!!!!!!!! pw poszlo:) :****** no to musi byc już lepiej! Quote
Izabella Hossa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Dziekuje , dziękuje, dziękuje . Smutny dziś był dzień dla Lutka, on nie rozumie co sie dzieje. Zawsze gdy poczuje sie bezpiecznie, mijają dni, on przywiązuje się do swych opiekunów, niestety sytuacja sprawia, że znów musze go zabrać. Zawsze w takich momentach obiecuje mu , ze będzie dobrze, żeby się nie bał, że nie pozwolę zrobić mu krzywdy...w jego oczach widac wtedy strach i niepewność, gdy odchodze on depcze mi po nogach, tuli się i garnie - Nie zostawiaj mnie !!!!! Choc wiem, że nie dzieje mu sie krzywda to wszystko jest takie trudne , ja wiem co będzie on nie. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za chęc pomocy Lutkowi. Przy okazji przepraszam, że tak mało mnie tu widać, ale mój internet pozostawia wiele do życzenia. morisowa jest moim internetem i niejednokrotnie ostatnią deską ratunku :) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 O biedny Lutos. Napisz cos gdzie on jest i co sie dzieje??? Quote
Izabella Hossa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ellig napisał(a):Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu Zaraz do Ciebie napisze . Dzięki, mogę odebrać osobiście. Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dziewczyny informujcie owplatach jakie przyjda na konto Lutka... Quote
Nikus Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jestem i zapisuję:) a gdzie znajdę deklaracje jakie już są? Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dopiero dzisiaj sie pojawia - to copowplywa na konto - bo czesc osob nie deklarowala jaka sume wplaci tylko ze wplacila a ile zobaczymy jak na koncie sie ukaze Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 uciekam na szkolenia:))))) bede poznym popoludniem:)))) trzymaj sie Lutek;) Quote
Recommended Posts