Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Na razie nikt sie w sprawie odbioru karmy nie odezwal, dzisiaj juz nie odbiore info z dogo, dopiero jutro po poludniu, dlatego najlepiej pisac na pw.

Izzabelah napewno odezwie sie wieczorem na watku - wie o oferowanej karmie, pisalam do niej esa

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Kiedy zobaczyłam tą biedną psinę, krew się we mnie zagotowała....Nie wiem, czy zadając takie cierpienia zwierzęciu, to dowód na odwagę męstwo, głupotę, czy sadyzm.
Sorry, nie będę rozwijać tematu, bo może mnie za bardzo ponieść.
Proszę o nr konta.

Posted

Havanka napisał(a):
Witam. Kiedy zobaczyłam tą biedną psinę, krew się we mnie zagotowała....Nie wiem, czy zadając takie cierpienia zwierzęciu, to dowód na odwagę męstwo, głupotę, czy sadyzm.
Sorry, nie będę rozwijać tematu, bo może mnie za bardzo ponieść.
Proszę o nr konta.

pw wyslane, dziekujemy baaaardzo:))

Posted

Dziewczyny, na koncie Fundacji "Serce Serc" jest 40 zł wpłacone przez allegrowiczów na potrzeby Lutka
Komu mam wysłać numer telefonu do p.Janusza? Trzeba się umówić jak odebrać te pieniądze - niestety musi być faktura, ale to chyba nie będzie problem :)
No i dajcie znać jeśli potrzebne jest kolejne allegro - może być adopcyjne, może być też cegiełkowe

Posted

ketunia napisał(a):
Matko jaka bidulka.
Czy Lutuś zmienia dt? Bo lekko sie pogubiłam.
Poprosze nr konta. Dostanie ode mnie 300 zł z bazarku.

Dzisiaj pojechal do hotelu w Rajszewie - tyle wiem od Izabellah, koszt to 10 zl/doba plus karma... 300 zl to spelnienie marzen:)))))))) Dziekujemy jestes ANIOLEM!!!!!!!! pw poszlo:) :******

Posted

ja juz mykam spac - ciezki dzien dzisiaj byl:/ jutro bede na dogodopiero poznympopoludniem... trzymaj sie Lutus...i jeszcze raz wszystkim baaaardzo dziekujemy za pomoc:)))))))))

Posted

papryka, dzięki wielkie za ściągnięcie ludzi na wątek!!!!!

Ellig, dziękujemy za propozycje karmy, Apsa, to "swój człowiek", zna izabellah osobiście

No i wszystkim deklarującym wpłaty też dziękuję w imieniu Izy, Lutka i swoim.

Lutek od dziś w Rajszewie, zawsze taniej. Mam trochę fajnych zdjęć psiaka, poszukam to wstawię, będa do nowych ogłoszeń akurat.

Posted

papryka napisał(a):
Dzisiaj pojechal do hotelu w Rajszewie - tyle wiem od Izabellah, koszt to 10 zl/doba plus karma... 300 zl to spelnienie marzen:)))))))) Dziekujemy jestes ANIOLEM!!!!!!!! pw poszlo:) :******

no to musi byc już lepiej!

Posted

Dziekuje , dziękuje, dziękuje .

Smutny dziś był dzień dla Lutka, on nie rozumie co sie dzieje. Zawsze gdy poczuje sie bezpiecznie, mijają dni, on przywiązuje się do swych opiekunów, niestety sytuacja sprawia, że znów musze go zabrać.
Zawsze w takich momentach obiecuje mu , ze będzie dobrze, żeby się nie bał, że nie pozwolę zrobić mu krzywdy...w jego oczach widac wtedy strach i niepewność, gdy odchodze on depcze mi po nogach, tuli się i garnie - Nie zostawiaj mnie !!!!! Choc wiem, że nie dzieje mu sie krzywda to wszystko jest takie trudne , ja wiem co będzie on nie.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za chęc pomocy Lutkowi.
Przy okazji przepraszam, że tak mało mnie tu widać, ale mój internet pozostawia wiele do życzenia.
morisowa jest moim internetem i niejednokrotnie ostatnią deską ratunku :)

Posted

Ellig napisał(a):
Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu

Zaraz do Ciebie napisze . Dzięki, mogę odebrać osobiście.