Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KWL']Cieszę się że na wątku Lutka zapanował taki ruch i zaczęło się dziać tyle dobrego. Możecie mu pomóc także poprzez pomoc w sposób niekoniecznie materialny innym psom pod opieką Izy (te z banerków w podpisie :-) - poniżej zapomniane wątki młodych adopcyjnych psów którym najbardziej potrzeba po prostu domu ( czyli pomocy w ogłaszaniu )
śliczna młoda Jagusia
http://www.dogomania.pl/threads/181342-Jagusia-bezdomna-mA-odziutka-w-typie-wyA-A-a
http://www.dogomania.pl/threads/115562-Moje-kochane-tymczasy-pomoc-na-karmAE-potrzebna/page24
mogę pomóc w ogłoszeniu, bo mam wolny komplet hurtowych ogłoszeń z bazarku, ale proszę o pomoc zdjęcia i jakieś dane do tekstu, chyba, ze poczytam w wolnej chwili wątek, ale to jednak czasochłonne..

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Zaraz do Ciebie napisze . Dzięki, mogę odebrać osobiście.

Ellig napisał(a):
Prosze o kontakt w sprawie odbioru karmy napisalam e-maila.....

tak sie sklada, ze Lutek jest w tym hoteliku gdzie reszta "naszych" psiaków i gdzie czesto jezdze, a bede jutro u Ellig wiec moge zabrac karme i od razu zawiezc do hotelu ;-)

dajcie znac czy Wam pasuje taki myk :)

Posted

Lulka napisał(a):
tak sie sklada, ze Lutek jest w tym hoteliku gdzie reszta "naszych" psiaków i gdzie czesto jezdze, a bede jutro u Ellig wiec moge zabrac karme i od razu zawiezc do hotelu ;-)

dajcie znac czy Wam pasuje taki myk :)

Karma dla Lutka bedzie mysle, ze nie wczesniej niz o 13-15 :)

Posted

Ellig napisał(a):
Karma dla Lutka bedzie mysle, ze nie wczesniej niz o 13-15 :)

to sie plan rypnal, ale moge odebrac innego dnia, bede jechac w weekend znow do hotelu;-) chyba ze Iza woli wczesniej wpasc;-)

papryka - dzieki za zaproszenie na watek;-)
Iza na pewno zrobi rozliczenie ;-)

Posted

Lulka napisał(a):
to sie plan rypnal, ale moge odebrac innego dnia, bede jechac w weekend znow do hotelu;-) chyba ze Iza woli wczesniej wpasc;-)

papryka - dzieki za zaproszenie na watek;-)
Iza na pewno zrobi rozliczenie ;-)

Jutro uzgodnimy ok ? Do zobaczenia:)

Posted

Moje poszły wczoraj, napiszcie czy doszły.
Dziewczyny, post rozliczeniowy musi być ile jest, ile brakuje, kto co obiecał bez tego nie ruszy zbiórka.

Posted

mmd napisał(a):
Dziewczyny, post rozliczeniowy musi być ile jest, ile brakuje, kto co obiecał bez tego nie ruszy zbiórka.

Napisalam kolejnego smsa z prosba zeby dziewczyny wstawily info o deklaracjach ktore wplynely i ile kasy brakuje i mam nadzieje ze w koncu to zrobia...

Posted

papryka napisał(a):
Napisalam kolejnego smsa z prosba zeby dziewczyny wstawily info o deklaracjach ktore wplynely i ile kasy brakuje i mam nadzieje ze w koncu to zrobia...

To jest konieczne, bo trudno motywowac ludzi o kase jak watek jest nie jasny.

Posted

mmd napisał(a):

a co najgorsze zablokują wątek i dopiero wędzie nieszczęście!
nie daj Bóg!!!

Posted

Przeleciałam pozostałe wątki, to jakaś tragedia jest. Dziewczyno, czy Ty sama z tym wszystkim się bujasz?
Jeden pies bez łapy, za to z moczówką, dwóch braciszków i sunia. I pewnie jeszcze czegoś nie doczytałam.