Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki nie mogę zaoferować kaski, ale jeżeli będzi potrzebna pomoc przy robieniu jakichkolwiek ogłoszeń czy może plakacików do rozwieszenia dla bąbla to piszcie śmiało na pw. nie zawsze mogę mieć czas żeby zajrzeć na wszystkie wątki. taką pomoc mogę wam zaoferować. jeżeli odpowiada to nie widzę problemu.

Posted

Lucio wciąż beczy zza krat, kiedy mogę poświęcic mu czas, radości nie ma końca, będąc u morisowej nauczył się bawić, ostatnio wręcz mnie zaskoczył. Przy ostatniej mojej wizycie w hoteliku fisiował jak szczeniaczek, podgryzał,fikał koziołki, dawał brzuchalek do drapania.....Boziu dlaczego nikt go nie chce ????

Posted

Lutek ma od jakiegoś czasu obserwatora na allegro, aukcja za chwilę się kończy, więc może obserwator się uaktywni
Może akurat tym razem obserwator się ujawni, chociaż to raczej nie jest pewne

Posted

morisowa napisał(a):
Z powodu braku pieniędzy Lutek właśnie traci mijesce w hotelu... ma czas do wtorku

I co dalej będzie z lutkiem :(
Ratunku !!!!

Moze warto napisac w tytule że Lutek traci Tymczas z braku pieniędzy...

Posted

boszeeee...śrutem potraktuj tego co śrutował!!!

a BURMISTRZ ŁUKOWA LEPSZY OD NASZEGO SZYDŁOWIECKIEGO!!!!!!

jak mozesz podeślij kopie tego APELU o bezduszność i zwyrodnialstwo!!!!

WYBORY jakos za pasem!!!

moze milion chwalebnych listów do Łukowa DOGOMANIA wysle!

DZIECIAKU nie stać mnie na deklaracje dla ciebie bo chyba ATOS bedzie całościowo na mojej głowie..deklaracji chłopak ma zero :/a w hotelu juz siedzi...

bieda!!!ale podrzuce od czasu...

Posted

kizimizi napisał(a):
jestem i na razie tylko duchowo z Lutkiem. Moze by do Emira sie zwrócić albo innej organizacji o pomoc finansową?

Trzeba wszedzie uderzać gdzie się da...

Posted

Owieczka napisał(a):
Trzeba wszedzie uderzać gdzie się da...

dziewczyny, to niech któraś z załozycielek wątku pisze bo jesteście najbardziej na bieżąco.

Jak bardzo jamnikowaty jest to i ja do ciotek jamnikowatych napisze.

Posted

Jestem na zaproszenie papryki.....finansowo nie ma szans....wspieram ponad 30 psow o kotach nie wspomne.
Moze w czwartek pojawi sie karma wtedy bede mogla wesprzec karma ale jest potrzebny ktos "odpowiedzialny", kto po te karme przyjedzie, musze wiedziec dla ilu psow .