NusiaiJa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 słuchaj a daj ogłoszenie na uczelniach! warszawie jest sporo studentów każda stówka im się przyda a wiadomo zrobisz selekcję etc. etc. Quote
polubek Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ciotki nie mogę zaoferować kaski, ale jeżeli będzi potrzebna pomoc przy robieniu jakichkolwiek ogłoszeń czy może plakacików do rozwieszenia dla bąbla to piszcie śmiało na pw. nie zawsze mogę mieć czas żeby zajrzeć na wszystkie wątki. taką pomoc mogę wam zaoferować. jeżeli odpowiada to nie widzę problemu. Quote
morisowa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ogłoszenia bardzo ważna rzecz! Dziękujemy :) Poprawię opis, dam nowe fotki i poproszę o pomoc. Quote
Izabella Hossa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Lucio wciąż beczy zza krat, kiedy mogę poświęcic mu czas, radości nie ma końca, będąc u morisowej nauczył się bawić, ostatnio wręcz mnie zaskoczył. Przy ostatniej mojej wizycie w hoteliku fisiował jak szczeniaczek, podgryzał,fikał koziołki, dawał brzuchalek do drapania.....Boziu dlaczego nikt go nie chce ???? Quote
Selenga Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Lutek ma od jakiegoś czasu obserwatora na allegro, aukcja za chwilę się kończy, więc może obserwator się uaktywni Może akurat tym razem obserwator się ujawni, chociaż to raczej nie jest pewne Quote
Izabella Hossa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Prawdipodobnie Lucio nie będzie potrzebował operacji oczka, maść pomaga,oczko już prawie nie łzawi. Quote
KWL Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Lucio potrzebuje przede wszystkim DT :-( Możliwe że za chwilę nie będzie miał się gdzie podziać... Quote
morisowa Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Z powodu braku pieniędzy Lutek właśnie traci mijesce w hotelu... ma czas do wtorku Quote
Owieczka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 morisowa napisał(a):Z powodu braku pieniędzy Lutek właśnie traci mijesce w hotelu... ma czas do wtorku I co dalej będzie z lutkiem :( Ratunku !!!! Moze warto napisac w tytule że Lutek traci Tymczas z braku pieniędzy... Quote
anita_happy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 boszeeee...śrutem potraktuj tego co śrutował!!! a BURMISTRZ ŁUKOWA LEPSZY OD NASZEGO SZYDŁOWIECKIEGO!!!!!! jak mozesz podeślij kopie tego APELU o bezduszność i zwyrodnialstwo!!!! WYBORY jakos za pasem!!! moze milion chwalebnych listów do Łukowa DOGOMANIA wysle! DZIECIAKU nie stać mnie na deklaracje dla ciebie bo chyba ATOS bedzie całościowo na mojej głowie..deklaracji chłopak ma zero :/a w hotelu juz siedzi... bieda!!!ale podrzuce od czasu... Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jestem i na razie tylko duchowo z Lutkiem. Moze by do Emira sie zwrócić albo innej organizacji o pomoc finansową? Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zwrocilam sie do skarbonki o pomoc finansowa - czekamy na odzew Quote
Owieczka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 kizimizi napisał(a):jestem i na razie tylko duchowo z Lutkiem. Moze by do Emira sie zwrócić albo innej organizacji o pomoc finansową? Trzeba wszedzie uderzać gdzie się da... Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 mamodp od skarbonki - pomoga nam tylko nie wiem jaka kwota dokladnie nas poratuja - pewnie martucha pojawi siena watku i napisze:) Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To co z tym Lutkiem ?? ile za hotel itp. ?? Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Owieczka napisał(a):Trzeba wszedzie uderzać gdzie się da... dziewczyny, to niech któraś z załozycielek wątku pisze bo jesteście najbardziej na bieżąco. Jak bardzo jamnikowaty jest to i ja do ciotek jamnikowatych napisze. Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No jestem i ja. Coś wymyślę. Drogi ten hotel... Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Mnie sie tez tak wydaje, czy nie ma innej alternatywy. Piesekl jest maly. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jestem na zaproszenie papryki.....finansowo nie ma szans....wspieram ponad 30 psow o kotach nie wspomne. Moze w czwartek pojawi sie karma wtedy bede mogla wesprzec karma ale jest potrzebny ktos "odpowiedzialny", kto po te karme przyjedzie, musze wiedziec dla ilu psow . Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zaraz bede miala nrkonta to powysylam na pw Quote
Recommended Posts