sleepingbyday Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dorzucam 5 zł deklaracji, na zasadzie "ziarko do ziarka". prosze o umieszczenie w pierwszym poście aktualnego spisu deklaracji no i nr konta, dobrze? biedny psiak. burmistrz - ćwok. Quote
kizimizi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To gdzie Lucio teraz bedzie bo sie pogubiłam? Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czy Lutek był już gdzieś ogłaszany?? Pytam, bo ściągnęłabym sobie tekst i porobiła też przy okazji robienia innym psiakom kilka ogłoszeń Lutkowi :) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Napiszcie tez ile pieniedzy trzeba uzbierac - najlepiej w tytule. Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 właśnie, w pierwszym poście powinny być takie info, kto ile wpłacił, ile jest ogólnie, ile potrzeba czy ma, a jeśli ma ogłoszenia to gdzie z odnośnikiem, zeby można sobie te ogłoszenia ściągnąć i dalej ogłaszać Quote
NusiaiJa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 dostałam takie dane do wpłaty na LUTKA Ostatnio wpłacałam na inne. 50 .... .... 1111 .... .... ...4/I] MARIZ, <-- CO EWENTUALNIE KTO TO JEST [I]ul. AKAC.... ..-... IZA....., NICK Z DOPISEM DLA LUTKA Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wpłaciłam dla LUTKA 50 zł. Na to konto, które jest zapisane powyżej. Quote
NusiaiJa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ok, to i Ja na nie wpłacę a co wpisałaś w "imię i nazwisko" w przelewie? mariz? :-) Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tak - wpisałam tego tajemniczego "MARIZA ":) Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='NusiaiJa']dostałam takie dane do wpłaty na LUTKA Ostatnio wpłacałam na inne. 50 PKO BP, MARIZ, <-- CO EWENTUALNIE KTO TO JEST UL. AKACJOWA 92, NICK Z DOPISEM DLA LUTKA znalezine w internecie " DBBS " Herbs & Sport Nutrition .............................................. ............................................... .............................................. Usuniete na prosbe Papryka........... Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Mam nadzieję, że to dobre konto! Bo te pięćdziesiat złotych dla LUTKA wyrwałam sobie spod serca... Quote
Selenga Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 POWTARZAM JESZCZE RAZ: Dziewczyny, na koncie Fundacji "Serce Serc" jest 40 zł wpłacone przez allegrowiczów na potrzeby Lutka Komu mam wysłać numer telefonu do p.Janusza? Trzeba się umówić jak odebrać te pieniądze - niestety musi być faktura, ale to chyba nie będzie problem Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 takie konto dostalam na maila i takie tez rozsylalam... a wszystkie pytania szczegolowe to do morissowej albo izabellah, ja juz prosilam dziewczyny by umiescily w pierwszym poscie wplaty na psiaka ktore doszly, oraz pisalam apropo 40 zl dla psiaka z fundacji serce serc i ze potzreba fv Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 i jeszcze mam taka prosbe - dane do przelewu podawajmy na PW - prosila mnie o to Izabellah - nie wiem dlaczego:/ ale uszanujmy jej prosbe oki? Quote
Izabella Hossa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ten nr konta inteligo jest ok,wysyłam na pw, bo mam niemiłe doświadczenia.... Poprzednie konto jakie podawałam także na pw było bezpośrednio do hotelu z którego wczoraj Lutka zabrałam, więc konto już nieaktualne. Teraz muszę na raty płacić stary dług , a na bieżąco płacić nowy hotel. Zaraz postaram sie sprawdzić przelewy i je opublikować w pierwszym poście. Przepraszam kolejny raz, bo mam kiepsko działający internet i nie zawsze mogę sie odezwać na czas. Quote
KWL Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Cieszę się że na wątku Lutka zapanował taki ruch i zaczęło się dziać tyle dobrego. Możecie mu pomóc także poprzez pomoc w sposób niekoniecznie materialny innym psom pod opieką Izy (te z banerków w podpisie :-) - poniżej zapomniane wątki młodych adopcyjnych psów którym najbardziej potrzeba po prostu domu ( czyli pomocy w ogłaszaniu ) śliczna młoda Jagusia http://www.dogomania.pl/threads/181342-Jagusia-bezdomna-mA-odziutka-w-typie-wyA-A-a http://www.dogomania.pl/threads/115562-Moje-kochane-tymczasy-pomoc-na-karmAE-potrzebna/page24 Quote
papryka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ellig']Usuniete na prosbe Papryka.......... dzieki Ellig:) Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 izabellah-aldonda napisał(a):Ten nr konta inteligo jest ok,wysyłam na pw, bo mam niemiłe doświadczenia.... Poprzednie konto jakie podawałam także na pw było bezpośrednio do hotelu z którego wczoraj Lutka zabrałam, więc konto już nieaktualne. Teraz muszę na raty płacić stary dług , a na bieżąco płacić nowy hotel. Zaraz postaram sie sprawdzić przelewy i je opublikować w pierwszym poście. Przepraszam kolejny raz, bo mam kiepsko działający internet i nie zawsze mogę sie odezwać na czas. Prosze o kontakt w sprawie odbioru karmy napisalam e-maila..... Quote
Recommended Posts