Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy Lutek był już gdzieś ogłaszany??
Pytam, bo ściągnęłabym sobie tekst i porobiła też przy okazji robienia innym psiakom kilka ogłoszeń Lutkowi :)

Posted

właśnie, w pierwszym poście powinny być takie info, kto ile wpłacił, ile jest ogólnie, ile potrzeba
czy ma, a jeśli ma ogłoszenia to gdzie z odnośnikiem, zeby można sobie te ogłoszenia ściągnąć i dalej ogłaszać

Posted

dostałam takie dane do wpłaty na LUTKA
Ostatnio wpłacałam na inne.

50 .... .... 1111 .... .... ...4/I]
MARIZ, <-- CO EWENTUALNIE KTO TO JEST
[I]ul. AKAC....
..-... IZA.....,
NICK Z DOPISEM DLA LUTKA

Posted

[quote name='NusiaiJa']dostałam takie dane do wpłaty na LUTKA
Ostatnio wpłacałam na inne.

50 PKO BP,
MARIZ, <-- CO EWENTUALNIE KTO TO JEST
UL. AKACJOWA 92,

NICK Z DOPISEM DLA LUTKA

znalezine w internecie
" DBBS " Herbs & Sport Nutrition
..............................................
...............................................
..............................................
Usuniete na prosbe Papryka...........

Posted

POWTARZAM JESZCZE RAZ:
Dziewczyny, na koncie Fundacji "Serce Serc" jest 40 zł wpłacone przez allegrowiczów na potrzeby Lutka
Komu mam wysłać numer telefonu do p.Janusza? Trzeba się umówić jak odebrać te pieniądze - niestety musi być faktura, ale to chyba nie będzie problem

Posted

takie konto dostalam na maila i takie tez rozsylalam... a wszystkie pytania szczegolowe to do morissowej albo izabellah, ja juz prosilam dziewczyny by umiescily w pierwszym poscie wplaty na psiaka ktore doszly, oraz pisalam apropo 40 zl dla psiaka z fundacji serce serc i ze potzreba fv

Posted

Ten nr konta inteligo jest ok,wysyłam na pw, bo mam niemiłe doświadczenia....
Poprzednie konto jakie podawałam także na pw było bezpośrednio do hotelu z którego wczoraj Lutka zabrałam, więc konto już nieaktualne. Teraz muszę na raty płacić stary dług , a na bieżąco płacić nowy hotel.
Zaraz postaram sie sprawdzić przelewy i je opublikować w pierwszym poście. Przepraszam kolejny raz, bo mam kiepsko działający internet i nie zawsze mogę sie odezwać na czas.

Posted

Cieszę się że na wątku Lutka zapanował taki ruch i zaczęło się dziać tyle dobrego. Możecie mu pomóc także poprzez pomoc w sposób niekoniecznie materialny innym psom pod opieką Izy (te z banerków w podpisie :-) - poniżej zapomniane wątki młodych adopcyjnych psów którym najbardziej potrzeba po prostu domu ( czyli pomocy w ogłaszaniu )
śliczna młoda Jagusia
http://www.dogomania.pl/threads/181342-Jagusia-bezdomna-mA-odziutka-w-typie-wyA-A-a
http://www.dogomania.pl/threads/115562-Moje-kochane-tymczasy-pomoc-na-karmAE-potrzebna/page24

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Ten nr konta inteligo jest ok,wysyłam na pw, bo mam niemiłe doświadczenia....
Poprzednie konto jakie podawałam także na pw było bezpośrednio do hotelu z którego wczoraj Lutka zabrałam, więc konto już nieaktualne. Teraz muszę na raty płacić stary dług , a na bieżąco płacić nowy hotel.
Zaraz postaram sie sprawdzić przelewy i je opublikować w pierwszym poście. Przepraszam kolejny raz, bo mam kiepsko działający internet i nie zawsze mogę sie odezwać na czas.

Prosze o kontakt w sprawie odbioru karmy napisalam e-maila.....