Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TZN ZA GODZINE BEDE MIALA NR KONTA TO POROZSYLAM NA PW, DOSTALAM INFOO PSIAKU ZE TO NISKOPODLOGOWIEC (KROTKIE LAPKI), WYKASTROWANY, DOGADUJE SIE Z INNYMI PSIAKAMI CHOCIAZ NA POCZATKU POWARKUJE ZE STRACHU NA OBCE PSY, JEDNAKZE GDY JUZ ZAPOZNA SIE Z PSIAKAMI BAWI SIE I SPI NAWET NA JEDNYM POSLANIU Z NIMI:) PSIAK WLASNIE PRZEWOZONY JEST DO INNEGO dt W RAJSZEWIE - KOSZT: 10 ZL PLUS KARMA

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papryka napisał(a):
TZN ZA GODZINE BEDE MIALA NR KONTA TO POROZSYLAM NA PW, DOSTALAM INFOO PSIAKU ZE TO NISKOPODLOGOWIEC (KROTKIE LAPKI), WYKASTROWANY, DOGADUJE SIE Z INNYMI PSIAKAMI CHOCIAZ NA POCZATKU POWARKUJE ZE STRACHU NA OBCE PSY, JEDNAKZE GDY JUZ ZAPOZNA SIE Z PSIAKAMI BAWI SIE I SPI NAWET NA JEDNYM POSLANIU Z NIMI:) PSIAK WLASNIE PRZEWOZONY JEST DO INNEGO dt W RAJSZEWIE - KOSZT: 10 ZL PLUS KARMA

Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu

Posted

[quote name='Ellig']Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu
W czwartek bedzie u mnie po karme APSA, moze to jakos pomoze w przekazaniu karmy tylko prosze o kontakt na pw do mnie i do APSA...................

Posted

Ellig napisał(a):
Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu

wieczorem bedzie aldonah to napisze wecej o psiaku bo tyle wiem ile przez tel mi powiedziala, jezeli bylby jakis tanszy hotel ale w woj.mazowieckim (dziewczyny chca miec psiaka przy sobie) to dajcie znac... nr konta za godz podam jak tylko otrzymam na maila...

Posted

Iza - ja jedynie mogę zapytać Funi czy by go wzięła do siebie do hoteliku:( mały psiak to chyba koszt ok. 8-10 zł - dokładnie nie pamiętam - ale na pewno nie jest to 15 zł...Ewentualnie możesz jeszcze Ksery zapytać o miejsce...

finansowo niestety nie dam rady:(

Posted

ellig napisał(a):
ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. Karma do odbioru w warszawie na zoliborzu

psiak ma ok 3-4 latek - info na 1 stronie

Posted

papryka napisał(a):
psiak ma ok 3-4 latek - info na 1 stronie

ok, to bedzie dla niego karma w czwartek tylko potrzebna osoba do odbioru i pokwitowania.Musi byc podany dokladny adres gdzie przebywa pies z nr telefonu i o te info poprosze na priwa.

Posted

zapisuję się na wątek, w tym mies. już finansowo nie dam rady, ale w kwietniu, pomyślę, porozsyłam tymczasem... straszne rzeczy... ludzie to banda...:shake:, brak słów...

Posted

i my wpłacimy coś jeszcze - 21 lutego wpłaciłam 20zł - doszło???
nie może tak być!!!!!!!!!!!

czy on ma zrobione allegro, poproszę koleżankę jeśli nie ma!

konto to samo czy zmiana?

Posted

Hmm ,,goła'' już jestem w tym miesiącu, ale prześlę grosza to może się coś uzbiera. W kwietniu też wspomogę. Proszę o numer konta i dane do przelewu:)

Posted

Szarotka napisał(a):
To Lutek juz bedzie mial co jesc :):)

Na razie nikt sie w sprawie odbioru karmy nie odezwal, dzisiaj juz nie odbiore info z dogo, dopiero jutro po poludniu, dlatego najlepiej pisac na pw.