papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 TZN ZA GODZINE BEDE MIALA NR KONTA TO POROZSYLAM NA PW, DOSTALAM INFOO PSIAKU ZE TO NISKOPODLOGOWIEC (KROTKIE LAPKI), WYKASTROWANY, DOGADUJE SIE Z INNYMI PSIAKAMI CHOCIAZ NA POCZATKU POWARKUJE ZE STRACHU NA OBCE PSY, JEDNAKZE GDY JUZ ZAPOZNA SIE Z PSIAKAMI BAWI SIE I SPI NAWET NA JEDNYM POSLANIU Z NIMI:) PSIAK WLASNIE PRZEWOZONY JEST DO INNEGO dt W RAJSZEWIE - KOSZT: 10 ZL PLUS KARMA Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hm to dalej troche drogo, bo takie male pieski w innych hotelikach np. u funi lub na dt u Zuzki chodza po 300 za calosc. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 papryka napisał(a):TZN ZA GODZINE BEDE MIALA NR KONTA TO POROZSYLAM NA PW, DOSTALAM INFOO PSIAKU ZE TO NISKOPODLOGOWIEC (KROTKIE LAPKI), WYKASTROWANY, DOGADUJE SIE Z INNYMI PSIAKAMI CHOCIAZ NA POCZATKU POWARKUJE ZE STRACHU NA OBCE PSY, JEDNAKZE GDY JUZ ZAPOZNA SIE Z PSIAKAMI BAWI SIE I SPI NAWET NA JEDNYM POSLANIU Z NIMI:) PSIAK WLASNIE PRZEWOZONY JEST DO INNEGO dt W RAJSZEWIE - KOSZT: 10 ZL PLUS KARMA Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wesprę Lutka jednorazowo. Proszę o numer konta na pw. Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 W tym miesiacu juz nie dam rady bo wszystko rozdalam. Moge cos dorzucic w przyszlym. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Ellig']Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu W czwartek bedzie u mnie po karme APSA, moze to jakos pomoze w przekazaniu karmy tylko prosze o kontakt na pw do mnie i do APSA................... Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):Ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. karma do odbioru w Warszawie na Zoliborzu wieczorem bedzie aldonah to napisze wecej o psiaku bo tyle wiem ile przez tel mi powiedziala, jezeli bylby jakis tanszy hotel ale w woj.mazowieckim (dziewczyny chca miec psiaka przy sobie) to dajcie znac... nr konta za godz podam jak tylko otrzymam na maila... Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Yoko daj maila to wysle nr konta bocos pw mi nie chce isc Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Iza - ja jedynie mogę zapytać Funi czy by go wzięła do siebie do hoteliku:( mały psiak to chyba koszt ok. 8-10 zł - dokładnie nie pamiętam - ale na pewno nie jest to 15 zł...Ewentualnie możesz jeszcze Ksery zapytać o miejsce... finansowo niestety nie dam rady:( Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ellig napisał(a):ile lat ma psiak i czy jest szansa ,ze ktos moze przyjechac we czwartek okolo 14-15 po karme, jezeli tak to prosze o info na pw. Karma do odbioru w warszawie na zoliborzu psiak ma ok 3-4 latek - info na 1 stronie Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 papryka napisał(a):psiak ma ok 3-4 latek - info na 1 stronie ok, to bedzie dla niego karma w czwartek tylko potrzebna osoba do odbioru i pokwitowania.Musi byc podany dokladny adres gdzie przebywa pies z nr telefonu i o te info poprosze na priwa. Quote
yoko100 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='papryka']Yoko daj maila to wysle nr konta bocos pw mi nie chce isc [email protected] Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Yoko! Masz pełną skrzynkę. Nie da się wysłać pw. Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zapisuję się na wątek, w tym mies. już finansowo nie dam rady, ale w kwietniu, pomyślę, porozsyłam tymczasem... straszne rzeczy... ludzie to banda...:shake:, brak słów... Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Yoko! Masz pełną skrzynkę. Nie da się wysłać pw. Moniko na maila wyslalam dane do yoko:) Quote
NusiaiJa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 i my wpłacimy coś jeszcze - 21 lutego wpłaciłam 20zł - doszło??? nie może tak być!!!!!!!!!!! czy on ma zrobione allegro, poproszę koleżankę jeśli nie ma! konto to samo czy zmiana? Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lutek wspinaj sie gore, maly jestes ale dasz rady:):) Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ode mnie 50 jednorazowo na zatkanie kawałka dziury. Konto, dawać mi tu, konto:) Quote
kami_23 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hmm ,,goła'' już jestem w tym miesiącu, ale prześlę grosza to może się coś uzbiera. W kwietniu też wspomogę. Proszę o numer konta i dane do przelewu:) Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dziekuje z gory wszystkim za wplaty:))))))))))) pw powysylane z nr konta:) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Szarotka napisał(a):To Lutek juz bedzie mial co jesc :):) Na razie nikt sie w sprawie odbioru karmy nie odezwal, dzisiaj juz nie odbiore info z dogo, dopiero jutro po poludniu, dlatego najlepiej pisac na pw. Quote
Recommended Posts