Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jacie sune:)))))))) jakie poslanko eleganckie:)))))) i w kolorze siersciuchy naszego Lucia:)))))))) fajnie ze ten psiak ma swoj wymarzony domek:))))))))) czekamy na nowe fotki i relacje z domku:))))))))))

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lutosław jeden , tak pewnie czuje się przy swojej Pańci, że zaczął atakować mężczyzn w jej życiu.... tata i partner Pani Lidki są obszczekiwani i już nie raz oberwali w łydkę. Raczej pewne jest,ze Lucio zaznal krzywdy od mężczyzn, dlatego teraz ze strachu tak reaguje....mamy nadzieje, że czas na zaufanie nadejdzie. Jestem wdzięczna Pani Lidce za wyrozumiałość.

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Lutosław jeden , tak pewnie czuje się przy swojej Pańci, że zaczął atakować mężczyzn w jej życiu.... tata i partner Pani Lidki są obszczekiwani i już nie raz oberwali w łydkę. Raczej pewne jest,ze Lucio zaznal krzywdy od mężczyzn, dlatego teraz ze strachu tak reaguje....mamy nadzieje, że czas na zaufanie nadejdzie. Jestem wdzięczna Pani Lidce za wyrozumiałość.

Uff... to dobrze,że zarówno Pani Lidka jak i jej mężczyźni w domu są cierpliwi i wyrozumiali dla Lutka, że się nie poddają i nie chcę jak to często bywa, szybko oddać Lutka, bo kąsa...
Dobrze Lutku,że trafiłeś na tak wyrozumiałych ludzi :)

• 2 months later...
Posted

Lucio ma się świetnie. Kocha Panią Lidkę na zabój i czasem z tego powodu złapie kogoś za nogawkę, ale jak to Pani Lidka mówi- niezbyt mocno , nie na poważnie :) ale trzeba mieć go na oku.
Szczerze i bez przesady- Pani Lidka jest wyjątkową osobą, a Lutkowi poszczęściło się niewyobrażalnie :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

KWL napisał(a):
Od kilku dni Lucio ma koleżankę :-) na razie na DT, ale czekamy na rozwój sytuacji.

aaaaaaaaa jak fajnie :) jest mu teraz na pewno raźniej :)