Lidan Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Oj, byłoby świetnie gdyby sunia znalazła już domek :-) Quote
tripti Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 mru czeka na kontakt, z my czekamy na relacje po kontakcie!!!:) każdy na coś tu czeka:) kciuki mocno zaciśnięte. A wiadomo gdzie Pani wyptrzyła Miki? Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='tripti'] A wiadomo gdzie Pani wyptrzyła Miki? Tak, na www.adopcjapsa.pl, kilka dni temu jak pojawiły się nowe zdjęcia Miki, to porobiłam jej kolejny pakecik ogłoszeń i mam nadzieję, ze tym razem to bedzie szczęsliwy pakiecik. Też trzymam mocno kciuki... na razie Pani jeszcze nie potwierdziła odbioru mojej wiadomości na mailu. Pewnie jest w pracy, albo zajęta przyszykowaniami do świąt, napisała do mnie maila dzisiaj w nocy o 1:13, więc może dopiero póxnymi wieczorami siedzi w necie. Zobaczymy jak się sprawy beda dalej toczyły. Byle tylko się nie odmysliła... Quote
tripti Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ważne, że wypatrzyła i zapytała, to już jakiś plus:) Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 pani dzwoniła :) prosiła o umowę adopcyjna na maila, wysłałam i czekam na telefon od niej :) pani ma dom z ogrodem Quote
tripti Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a jednak!!! nie cieszę się za szybko, ale mimo wszystko się cieszę:))) Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mru']pani dzwoniła :) prosiła o umowę adopcyjna na maila, wysłałam i czekam na telefon od niej :) pani ma dom z ogrodem[/QUOTE] ojej...to ja też się jeszcze nie cieszę, ale ważne że pojawiła się nutka nadzieji... mru, a ta Pani to taka w miarę sensowna z rozmowy?? przyjedzie zobaczyć Miki? Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 TZ z nią rozmawiał i mówi, że wydaje się spoko :) no i ma się odezwać i ew. umówić :) tylko jak usłyszała o umowie to poprosiła żeby jej wysłać, bo zupełnie nie wie co to Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a w ogłoszeniu jest przecież że warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Zawsze to pisze w każdym ogłoszeniu... oj ludzie nie potrafią czytać na spokojnie i ze zrozumieniem... byle się nie wystraszyła tej umowy... byle się nie poddała... Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 no umowa jest krótka i na temat także nikt kto nie planuje skrzywdzić psa nie powinien się przestraszyć :P Quote
tripti Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 z tą umową to jest tak, że ludzi niewtajemniczeni nie wiedzą co to i po co, mnie za każdym razem prosili, abym wysłała umowę przed spotkaniem, aby mogli sobie na spokojnie w domu przeczytać, dlatego wydaje mi się, że to taki naturalny odruch. Poza tym, sama poprosiłabym o przesłanie umowy wcześniej jakbym chciała adoptować psa:) Quote
mru Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ja zawsze przesyłam wczesniej wzór :) o ile ktoś chce. są tacy, co nie chcą i czytają potem ale już tylko dla formalności. Quote
Equus Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Akrum']ciekawe czy Pani zadzwoni jeszcze raz...[/QUOTE] O rany ile tu się wydarzyło od rana! Mam nadzieję, że może tym razem Miki się uda i pani nie przestraszy się umowy adopcyjnej! Rany - trzymam kciuki... Fajnie, że Pani jest z Warszawy, jakby chciała z Miki coś trenować to mogłabym pomóc, coś doradzić:cool3: Quote
Plicha Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja też trzymam kciuki że Miki w końcu znajdzie swoja osobę :multi: Mru pisz jak tylko będziesz mieć jakieś wieści :) Quote
Energy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Plicha']Ja też trzymam kciuki że Miki w końcu znajdzie swoja osobę :multi: Mru pisz jak tylko będziesz mieć jakieś wieści :)[/QUOTE] I ja trzymam kciuki:p Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Energy']I ja trzymam kciuki:p[/QUOTE] ja też!:kciuki: Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ciekawe jak tam Pani, która była chętna na Miki... mam nadzieję, że jeszcze zadzwoni. Quote
Equus Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kurcze, myślicie, że mogła zrazić się tą umową? A i jeszcze jedno! Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nie wiem, pewnie świętami zajęta :) Ja też życzę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Quote
al'akir Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i jak odezwała się Pani ? A może zadzwoni po świętach :)? Quote
Energy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='GPooLCLD']i jak odezwała się Pani ? A może zadzwoni po świętach :)?[/QUOTE] Też mam taką nadzieję:p Quote
Akrum Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ja też z niecierpliwością czekam na informacje. Quote
Equus Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i ja... choć obawiam się że ta umowa adopcyjna mogła zrazić, bo w końcu zwykłego kundla można wziąć skadkolwiek bez takich ceregieli, co innego pies w typie, po takiego to ludzie są w stanie się wysialić :/ Quote
mru Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 miała dać znać po świętach :) także czekamy Quote
Recommended Posts