Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mru czeka na kontakt, z my czekamy na relacje po kontakcie!!!:) każdy na coś tu czeka:) kciuki mocno zaciśnięte. A wiadomo gdzie Pani wyptrzyła Miki?

Posted

[quote name='tripti'] A wiadomo gdzie Pani wyptrzyła Miki?

Tak, na www.adopcjapsa.pl, kilka dni temu jak pojawiły się nowe zdjęcia Miki, to porobiłam jej kolejny pakecik ogłoszeń i mam nadzieję, ze tym razem to bedzie szczęsliwy pakiecik. Też trzymam mocno kciuki... na razie Pani jeszcze nie potwierdziła odbioru mojej wiadomości na mailu. Pewnie jest w pracy, albo zajęta przyszykowaniami do świąt, napisała do mnie maila dzisiaj w nocy o 1:13, więc może dopiero póxnymi wieczorami siedzi w necie. Zobaczymy jak się sprawy beda dalej toczyły. Byle tylko się nie odmysliła...

Posted

[quote name='mru']pani dzwoniła :) prosiła o umowę adopcyjna na maila, wysłałam i czekam na telefon od niej :) pani ma dom z ogrodem[/QUOTE]

ojej...to ja też się jeszcze nie cieszę, ale ważne że pojawiła się nutka nadzieji...
mru, a ta Pani to taka w miarę sensowna z rozmowy?? przyjedzie zobaczyć Miki?

Posted

TZ z nią rozmawiał i mówi, że wydaje się spoko :) no i ma się odezwać i ew. umówić :)

tylko jak usłyszała o umowie to poprosiła żeby jej wysłać, bo zupełnie nie wie co to

Posted

a w ogłoszeniu jest przecież że warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Zawsze to pisze w każdym ogłoszeniu... oj ludzie nie potrafią czytać na spokojnie i ze zrozumieniem...
byle się nie wystraszyła tej umowy... byle się nie poddała...

Posted

z tą umową to jest tak, że ludzi niewtajemniczeni nie wiedzą co to i po co, mnie za każdym razem prosili, abym wysłała umowę przed spotkaniem, aby mogli sobie na spokojnie w domu przeczytać, dlatego wydaje mi się, że to taki naturalny odruch. Poza tym, sama poprosiłabym o przesłanie umowy wcześniej jakbym chciała adoptować psa:)

Posted

ja zawsze przesyłam wczesniej wzór :) o ile ktoś chce. są tacy, co nie chcą i czytają potem ale już tylko dla formalności.

Posted

[quote name='Akrum']ciekawe czy Pani zadzwoni jeszcze raz...[/QUOTE]
O rany ile tu się wydarzyło od rana! Mam nadzieję, że może tym razem Miki się uda i pani nie przestraszy się umowy adopcyjnej! Rany - trzymam kciuki... Fajnie, że Pani jest z Warszawy, jakby chciała z Miki coś trenować to mogłabym pomóc, coś doradzić:cool3:

Posted

[quote name='Plicha']Ja też trzymam kciuki że Miki w końcu znajdzie swoja osobę :multi: Mru pisz jak tylko będziesz mieć jakieś wieści :)[/QUOTE]

I ja trzymam kciuki:p

Posted

i ja... choć obawiam się że ta umowa adopcyjna mogła zrazić, bo w końcu zwykłego kundla można wziąć skadkolwiek bez takich ceregieli, co innego pies w typie, po takiego to ludzie są w stanie się wysialić :/