Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli pani przyjedzie w niedzielę, to powiem ze w niedziele przyjedzie pani zabrać Miki. to większa szanasa wg nich niż giełda ;)

Posted

ojej.. żeby R tylko nie zrobił tak, jak z Łatką, że niby zaklepana, a on ją np. zabierze i wyda na giełdzie...
żeby tylko ta Pani się już nie odmyśliła,żeby zakochała się w Miki...

Posted

My kobiety podobno z natury mamy w sobie jakąś magię (niestety ja mam problemy ze znalezieniem jej w sobie - dobrze się skubana chowa :D) ;) Kobity użyjmy jej! Zaklinajcie jak się da tę Panią by pokochała Miki całym sercem :) ;) Miki tak długo już czeka w lecznicy na swój domek... wreszcie pojawiła się jakaś szansa, nadzieja dla niej. Musi się udać!

Posted

mru napisał(a):
pani chce z daleka przyjechać :) chyba 100 km ma ;) także musi się jej Miki podobać... :)

wow :) no to na prawdę musi się jej podobać :) byle tylko się nie odmyśliła :)
normalnie znów do niedzielnych wiadomości będę siedziała jak na szpilkach i myślała czy się uda...

Posted

Musi się udać i już :-)
Swoją drogą uważam że Miki jest psem o najlepszych gabarytach jakie mogą być - nie tak małym żeby ją w domu zgubić i też niezbyt dużym - łatwo ją do samochodu, autobusu zmieścić, a w razie potrzeby można ją na ręce też wziąć.

Posted

no to czarujmy , ja też trzymam kciuki za dobry dom. Może to pomoże bo tak z wyglądu to niezła ze mnie wiedźma .
A czy w okolicy będzie ktoś do wizyty poadopcyjnej ?

Posted

O jejku jakie fajne wieści od rana!!! Czyli jednak nowe ogłoszenia się opłaciły - przynajmniej ktoś o Mikunie pyta!!!
Trzymam kciuki za małą! I tak sobie myślę czy ktoś by nie mógł jej w sobotę trochę wybiegać :P żeby Pani się nie przestraszyła wybuchem radości psa "spuszczonego z łańcucha" ;)
A Pani się tak "sportowo" zainteresowała - tzn. jej predyspozycjami, czy raczej z wyglądu jej wpadła w oko?

Posted

my nie będziemy mieli czasu wybiegać Miki :( w ogóle nie wiem czy my pokażemy Miki pani, bo jedziemy z Henem do fryzjera (hehe bidak - Hen to ślepy sznaucer, nasz podopieczny z resztą też z lecznicy zabrany)

więc w zależności, o której pani będzie mogła przyjechać Miki pokażemy jej albo my albo ktoś z lecznicy. będą musieli :P jeśli mają miejsce, to poproszę ich żeby przewieźli ją do lecznicy.

pani sportowo tylko trochę świczyla ze swoim drugim psem, ale on jest leniem i nie chciał za bardzo :P mowi, ze mogłaby uprawiac sport z Miki, ale pytała czy musi, czy nie wystarczą długie spacery ;)

Posted

Hehe - pewnie, że nie musi uprawiać z nią sportu. Moja suka przez 5 lat łaziła ze mna na długie spacery, latała za rowerem i za piłką i wcale sport nie był konieczny ;)

Posted

ojej...to trzymam mocno te kciuki, żeby pani się nie rozmyśliła, żeby R jej nie zabrał na giełdę i żeby wszystko się pomyślnie skończyło! MUSI!!!

Posted

Płock - ładne miasto i nie tak znowu daleko z Warszawy :P więc jakby co to można wyskoczyć, pozwiedzać i odwiedzić Miki przy okazji (oczywiście jak wszystko dobrze pójdzie)!
A na razie trzymam mocno kciuki bo troszkę tych "zbiegów okoliczności" musi być - żeby R nie zabrał Miki, zeby Pani przyjechała i żeby się Miki spodobała!!! A powinna się spodobać bo to śliczna, szczera (tak jeden znajomy mówił o koniach które były miłe dla ludzi i lubiły współpracować a to chyba do Mikulca pasuje:p) suczka:loveu:

Posted

To fajnie, że jest zdecydowana żeby obejrzeć Miki :) Tylko, żeby zdążyła... żeby Miki nie pojechała na giełdę...
Mru, jak ta Pani by chciała więcej zdjęc Miki zobaczyć to jej mogę na maila wysłać bo mam całe mnóstwo!