Equus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ok, wysłałąm pw do mru, jak się czegoś od niej dowiem to napiszę! Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Equus napisał(a):ok, wysłałąm pw do mru, jak się czegoś od niej dowiem to napiszę! to fajnie, ja już nie będę dublować. Ciekawe czy energia Miki znalazła właściwe zajęcie... to w kontekście tego kursu trenerskiego:) Quote
mru Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 spróbuje sie dowiedziec o Miki :) wybaczcie, moze to chwile potrwac, bo paskudnie sie dzis czuje, jakby mnie ktos na lewą stronę przewrócił. przynajmniej w odcinku brzuch-kolana... tragedia :(:(:( Quote
tripti Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mru napisał(a):spróbuje sie dowiedziec o Miki :) wybaczcie, moze to chwile potrwac, bo paskudnie sie dzis czuje, jakby mnie ktos na lewą stronę przewrócił. przynajmniej w odcinku brzuch-kolana... tragedia :(:(:( tak, zdecydowanie zdrówka życzmy!!! Quote
Kociabanda2 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 troszkę mnie nie było, ale widzę, że nadal nic nie wiemy. Mru zadbaj o swoje zdrowie, a jak poczujesz się lepiej to proszę nie zapomnij o Miki :) Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze. Quote
Akrum Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ja też jestem bardzo ciekawa co u Miki słychać, jakżyje - szkoda,że nie ma żadnych zdjęć... Quote
Equus Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ja też ostatnio myslałam o Miki jak przeglądałam wątek Konstanciński... ciekawe czy ma się dobrze... Quote
tripti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jakie zainteresowanie, chyba dziewczyny robicie podsumowanie roku w adopcjach :) o informacje to pewnie trzeba mru męczyć i to na pw, bo psów mnóstwo, wątków też a czasu malutko. Quote
Kociabanda2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 :D nie no. Podsumowanie roku mi do głowy nie przyszło, ale z Mikunią to była taka nietypowa sytuacja i odrobinę się martwię. Chciałabym wiedzieć czy wszystko dobrze się ułożyło, czy Pani poradziła sobie z pogodzeniem Miki i rezydenta, oraz z energią Miki... Quote
Recommended Posts