Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Już po wizycie u Miki. Super suńka! Potem wstawię parę nowych zdjęć! Quote
Lidan Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bo TEN jeden jedyny domek jeszcze nie trafił na dogomanie :p Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ale miała też dużo ogłoszeń robionych i kilka razy allegro i nic... Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Equus napisał(a):Już po wizycie u Miki. Super suńka! Potem wstawię parę nowych zdjęć! fajnie , że udało Ci się odwiedzić Miki czekam na zdjęcia i relację . Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 To ja Miki: Taka jestem śliczna: i zgrabna: Zapomniałam dodać, że oprócz krawacika mam fajną, białą końcówkę ogonka - o tu ją dobrze widać: Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jestem bardzo przyjacielska: jem człowiekowi z ręki: i wcale mi nie przeszkadza, że człowiek nie chce mi oddać całego przysmaku od razu ;) ja po prostu kocham ludzi: jestem wesoła i umiem stac na dwóch łapach Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Equus'] jestem wesoła i umiem stac na dwóch łapach wow :crazyeye: Miki pakerek :evil_lol: Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Gdzie tam pakerek, chudzinka straszna, zero mięśni, ale ma potencjał, naprawdę ogromny! Byleby z nią ktoś pobiegał, na rower wziął... (zaraz dalszy ciąg zdjęć!) A tak wyglądam z tyłu:evil_lol: Jeszcze parę zdjęc z profilu: sprawdzam co piszczy w trawie: Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Prooooooszę... bardzoooo prooooszę... ...weź mnie do siebie.... MIKI:loveu: Miki - wesoła, energiczna suńka:loveu:, spragniona kontaktu z człowiekiem, bez cienia agresji, pozwala sobie wyjąć jedzenie z pyska, zgadza się z innymi psami. Super pies do agility czy canicrossu. Teraz jest strasznie biedna:shake: - młodziutki, niespełna dwuletni psiak, cały czas zamknięty w niesprzątanym kojcu, nikt jej nie wyprowadza na spacery (może liczyć tylko na wolontariuszy). A mimo to nie jest dzika, garnie się do czlowieka i cieszy się z każdej chwili uwagi jaka jej się poświęca. Jeśłi nie wyciągnie się jej na dt to ona nie ma szans... nikt jej tu nie wypatrzy...:-( Quote
tripti Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 piękniutka:) chyba napisałam to na jakimś innym wątku:( ale powtórzę, że cieszę się, że Equus, że w końcu udało się spotkać z sunią:) Quote
tripti Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nie mogę edytować:(((( przepraszam za polszczyznę powyżej, to chyba z tej radości, że Miki miała dziś dobry dzień:) Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja też się cieszę! :) Tylko teraz mała jeszcze bardziej siedzi mi w głowie... Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 zdjęcia - super i charakter też z tego co piszesz . teraz ogłoszenia można zrobić z nimi ... a nóż ktoś Miki wreszcie wypatrzy ! Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale ona jest cudna:loveu:dlaczego nikt jej jeszcze nie wypatrzył:shake: Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja bym dodała że jest zaszczepiona i wysterylizowana i koniecznie dałabym w tytule coś w stylu "super pies do sportu (agility/canicrosu)" - może rzuci się wtedy w oczy. Dałabym też jeszcze jakieś zdjęcie jak je z ręki - może to: http://img88.imageshack.us/img88/5729/83902988.jpg I jeszcze jeśli chodzi o wielkość to ona jest zdecydowanie mniejsza/drobniejsza od Labka, waży nie więcej niż 20kg (raczej mniej) - jest raczej wielkości posokowca hanowerskiego aaa i poproszę o nr konta żebym wpłaciła resztę kasy za allegro! Dzięki Lidan!!! Quote
Plicha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Miki jest przekochanym psiakiem, mam nadzieję że teraz wreszcie jej się poszczęści. Quote
Kago Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wiecie co, zajrzałam na ten wątek przez przypadek chociaż tytuł widziałam wielokrotnie odwiedzając inne watki, bo działam głównie na watkach Klembowa. I pomyślałam, że chyba tytuł wątku tej ślicznej suni jest trochę nietrafiony. Mi się kojarzył z jakimś pieskiem z ADHD i problemami behawirystycznymi, a tymczasem ta cudna sunia jest - tak jak gdzieś się pojawiło przez moment - dla osoby lubiącej sport. Może coś zmienić w tytule? Chyba ta "szalona" trochę odstrasza Quote
donica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Equus']Ja bym dodała że jest zaszczepiona i wysterylizowana i koniecznie dałabym w tytule coś w stylu "super pies do sportu (agility/canicrosu)" - może rzuci się wtedy w oczy. Dałabym też jeszcze jakieś zdjęcie jak je z ręki - może to: http://img88.imageshack.us/img88/5729/83902988.jpg I jeszcze jeśli chodzi o wielkość to ona jest zdecydowanie mniejsza/drobniejsza od Labka, waży nie więcej niż 20kg (raczej mniej) - jest raczej wielkości posokowca hanowerskiego aaa i poproszę o nr konta żebym wpłaciła resztę kasy za allegro! Dzięki Lidan!!! Wysłałam Ci maila z nr konta :-) Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Też tak myślę Kago, ona nie jest psem z problemami, ona ma niecałe 2 lata, siedzi w ciasnym boksie i jak wychodzi to chce biegać, ale w żadnym razie to nie jest nienormalny pies, wystarczyłoby trochę ruchu i pies jak ta lala! A do sportu super - ja mam bardzo podobna suńkę pod względem zachowania i super sobie radzi w agility! A mała nie ma ADHD bo czy psa z ADHD dałoby się czymś zająć żeby jej zrobić ponad 90 zdjęć? :D Ona po prostu jest niewybiegana ale można świetnie ją "skanalizować' jakimś zajęciem. Może więc Mru zmienic tytuł na "super pies do sportu (agility/canicross)" ?:) Quote
donica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kago napisał(a):Wiecie co, zajrzałam na ten wątek przez przypadek chociaż tytuł widziałam wielokrotnie odwiedzając inne watki, bo działam głównie na watkach Klembowa. I pomyślałam, że chyba tytuł wątku tej ślicznej suni jest trochę nietrafiony. Mi się kojarzył z jakimś pieskiem z ADHD i problemami behawirystycznymi, a tymczasem ta cudna sunia jest - tak jak gdzieś się pojawiło przez moment - dla osoby lubiącej sport. Może coś zmienić w tytule? Chyba ta "szalona" trochę odstrasza Moje pierwsze wrażenie też było podobne. "Szalona" niestety nie kojarzy się pozytywnie, a raczej z psem, którego w domu roznosi :-) Quote
donica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Lidan']Może być takie allegro :???: allegro Miki MOgłabyś jeszcze poprawić kod pocztowy na 05-510? Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lidan - SUPER allegro! DZIĘKI!!! Jutro prześlę Ci kasę. Quote
donica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lidan, jeszcze raz dziękuję, teraz allegro jest świetnie, miejmy nadzieje, że inni podzieją nasz entuzjazm :-) Quote
Recommended Posts