Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Equus napisał(a):
Już po wizycie u Miki. Super suńka! Potem wstawię parę nowych zdjęć!

fajnie , że udało Ci się odwiedzić Miki
czekam na zdjęcia i relację .

Posted

To ja Miki:

Taka jestem śliczna:

i zgrabna:

Zapomniałam dodać, że oprócz krawacika mam fajną, białą końcówkę ogonka - o tu ją dobrze widać:

Posted

Jestem bardzo przyjacielska:

jem człowiekowi z ręki:

i wcale mi nie przeszkadza, że człowiek nie chce mi oddać całego przysmaku od razu ;)

ja po prostu kocham ludzi:

jestem wesoła i umiem stac na dwóch łapach

Posted

Gdzie tam pakerek, chudzinka straszna, zero mięśni, ale ma potencjał, naprawdę ogromny! Byleby z nią ktoś pobiegał, na rower wziął...
(zaraz dalszy ciąg zdjęć!)

A tak wyglądam z tyłu:evil_lol:

Jeszcze parę zdjęc z profilu:

sprawdzam co piszczy w trawie:

Posted

Prooooooszę...

bardzoooo prooooszę...

...weź mnie do siebie....

MIKI:loveu:

Miki - wesoła, energiczna suńka:loveu:, spragniona kontaktu z człowiekiem, bez cienia agresji, pozwala sobie wyjąć jedzenie z pyska, zgadza się z innymi psami.
Super pies do agility czy canicrossu.
Teraz jest strasznie biedna:shake: - młodziutki, niespełna dwuletni psiak, cały czas zamknięty w niesprzątanym kojcu, nikt jej nie wyprowadza na spacery (może liczyć tylko na wolontariuszy).
A mimo to nie jest dzika, garnie się do czlowieka i cieszy się z każdej chwili uwagi jaka jej się poświęca.
Jeśłi nie wyciągnie się jej na dt to ona nie ma szans... nikt jej tu nie wypatrzy...:-(

Posted

Ja bym dodała że jest zaszczepiona i wysterylizowana i koniecznie dałabym w tytule coś w stylu "super pies do sportu (agility/canicrosu)" - może rzuci się wtedy w oczy.
Dałabym też jeszcze jakieś zdjęcie jak je z ręki - może to: http://img88.imageshack.us/img88/5729/83902988.jpg
I jeszcze jeśli chodzi o wielkość to ona jest zdecydowanie mniejsza/drobniejsza od Labka, waży nie więcej niż 20kg (raczej mniej) - jest raczej wielkości posokowca hanowerskiego

aaa i poproszę o nr konta żebym wpłaciła resztę kasy za allegro! Dzięki Lidan!!!

Posted

Wiecie co, zajrzałam na ten wątek przez przypadek chociaż tytuł widziałam wielokrotnie odwiedzając inne watki, bo działam głównie na watkach Klembowa.
I pomyślałam, że chyba tytuł wątku tej ślicznej suni jest trochę nietrafiony. Mi się kojarzył z jakimś pieskiem z ADHD i problemami behawirystycznymi, a tymczasem ta cudna sunia jest - tak jak gdzieś się pojawiło przez moment - dla osoby lubiącej sport. Może coś zmienić w tytule? Chyba ta "szalona" trochę odstrasza

Posted

[quote name='Equus']Ja bym dodała że jest zaszczepiona i wysterylizowana i koniecznie dałabym w tytule coś w stylu "super pies do sportu (agility/canicrosu)" - może rzuci się wtedy w oczy.
Dałabym też jeszcze jakieś zdjęcie jak je z ręki - może to: http://img88.imageshack.us/img88/5729/83902988.jpg
I jeszcze jeśli chodzi o wielkość to ona jest zdecydowanie mniejsza/drobniejsza od Labka, waży nie więcej niż 20kg (raczej mniej) - jest raczej wielkości posokowca hanowerskiego

aaa i poproszę o nr konta żebym wpłaciła resztę kasy za allegro! Dzięki Lidan!!!

Wysłałam Ci maila z nr konta :-)

Posted

Też tak myślę Kago, ona nie jest psem z problemami, ona ma niecałe 2 lata, siedzi w ciasnym boksie i jak wychodzi to chce biegać, ale w żadnym razie to nie jest nienormalny pies, wystarczyłoby trochę ruchu i pies jak ta lala! A do sportu super - ja mam bardzo podobna suńkę pod względem zachowania i super sobie radzi w agility! A mała nie ma ADHD bo czy psa z ADHD dałoby się czymś zająć żeby jej zrobić ponad 90 zdjęć? :D Ona po prostu jest niewybiegana ale można świetnie ją "skanalizować' jakimś zajęciem.
Może więc Mru zmienic tytuł na "super pies do sportu (agility/canicross)" ?:)

Posted

Kago napisał(a):
Wiecie co, zajrzałam na ten wątek przez przypadek chociaż tytuł widziałam wielokrotnie odwiedzając inne watki, bo działam głównie na watkach Klembowa.
I pomyślałam, że chyba tytuł wątku tej ślicznej suni jest trochę nietrafiony. Mi się kojarzył z jakimś pieskiem z ADHD i problemami behawirystycznymi, a tymczasem ta cudna sunia jest - tak jak gdzieś się pojawiło przez moment - dla osoby lubiącej sport. Może coś zmienić w tytule? Chyba ta "szalona" trochę odstrasza

Moje pierwsze wrażenie też było podobne. "Szalona" niestety nie kojarzy się pozytywnie, a raczej z psem, którego w domu roznosi :-)