tripti Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 fajne allegro, niech przyniesie mnóstwo telefonów!!! 90 zdjęć jednego dnia:)???? Quote
Equus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 tripti napisał(a):90 zdjęć jednego dnia:)???? No tak jakoś wyszło ;) W pół godziny właściwie :P Quote
Equus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dzięki ale ja bym dała "radosna" zamiast "żywiołowa" - bo jakoś żywioł mi się z tornadem kojarzy :P Quote
mru Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 kurcze dla mnie zarówno szalona jak i zywiolowa to pozytywy :P zmienie Quote
tripti Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mru napisał(a):kurcze dla mnie zarówno szalona jak i zywiolowa to pozytywy :P zmienie dla mnie też, ale jak już będzie "radosna" to już nikt nie będzie miał wątpliwości:) Quote
Kago Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Sorki, że si wpakowałam z kopytkami, ale pomyslałam, że jeśli mi to może i innym szalony, bezdomny pies kojarzy się z demolką, a teraz jest sportowiec czeka na sportowca - dla mnie bomba. Trzymam kciuki za sunię jest bardzo fajniutka:-) Quote
Equus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mru, dla mnie szalona i żywiołowa też brzmi pozytywnie bo lubię takie psy - jak moja osobista sucz śpi w dzień dłużej niż godzinę to się zaczynam zastanawiać czy aby chora nie jest :P Ale dziewczyny mają zupełną rację - jak czytasz "szalona", "żywiołowa" to myślisz nieopanowana -> ADHD -> problemy z zachowaniem, a Miki akurat jest po prostu fajną wesołą suczką. Lidan - zrobiłam przelew, jutro będzie na Twoim koncie! Quote
koosiek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Equus, a ja tak sobie myślę... Skoro jeździsz na zawody agility, to może mogłabyś któregoś razu zabrać i Miki - z chusteczką "Szukam domu" - a nuż wpadłaby w oko jakiemuś miłośnikowi psich sportów... Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mimo,że odświeżam stare, to i tak zrobiłam Miki nowe ogłoszenia, z nowym tekstem i zdjęciami - z allegro sobie ściągnęłam :evil_lol: [FONT=Times New Roman, serif]http://www.eoferty.com.pl/doskonaly_pies_dla_sportowcow_miki_zaadoptuj_ja_178073.html[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcje.org – czeka na akceptację[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] Quote
Equus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 W zawodach to ja jeszcze nie biorę udziału - dopiero kurs dla zaawansowanych kończymy - u nas w klubie za szybko to na zawody nie puszczają ;) Super Akrum dzięki! A nie wiecie kto robi banerki? Mam pomysł na nowy dla Miki ale nie umiem zrobić :( Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 do góry Miki, pokazujemy się i szukamy domku :) Quote
al'akir Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Equus napisał(a):W zawodach to ja jeszcze nie biorę udziału - dopiero kurs dla zaawansowanych kończymy - u nas w klubie za szybko to na zawody nie puszczają ;) Super Akrum dzięki! A nie wiecie kto robi banerki? Mam pomysł na nowy dla Miki ale nie umiem zrobić :( ja wiem kto , podrzucę Ci wątek Quote
mru Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 co z bannerkiem? :) ktoś robi? jakby cos to piszcie do mnie na pw lub maila, moze bede umiała Quote
Equus Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No właśnie weszłam na wątek podrzucony przez GP ale dziewczyna na razie zawiesiła działalność :( - a wiecie -chciałabym jakiś bardziej sportowy banerek. Więc nikt nie robi:shake: Mam takie zdjęcie z przeszkodami agility na tło: http://img517.imageshack.us/img517/7961/5212918.jpg I może to zdjęcie jakoś tam wkomponować: http://img267.imageshack.us/img267/368/55186653.jpg I jakiś tekst w stylu "Miki - super pies do sportu pilnie szuka DT/DS" albo jakoś krócej byle by sens oddać Quote
al'akir Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Equus napisał(a):No właśnie weszłam na wątek podrzucony przez GP ale dziewczyna na razie zawiesiła działalność :( o kurcze, sorry . Nie widziałam, że zawiesiła jak coś to znam jeszcze jedną osobę która robi banery Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 napiszcie do ewatonieja, ona zrobiła fajny banerek dla Groszka :) Quote
al'akir Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A jakby porobić Miki wątki na forach psich sportów ? Quote
Equus Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Akrum zaproś koniecznie! GPooLCLD - tez o tym myślałam, ale co w takim watku napisać? Tylko tyle wiadomo, że sucz ma potencjał. Jakby ktoś ją wziął na DT to by można coś z nią popróbować a tak to ona siedzi zamknięta w malutkim boksie:-( Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Equus a może być porozwieszała zdjęcia Miki z opisem tam, gdzie chodzisz na treningi, czy oglądać zawody - bo z tego co rozumiem, to masz z tym kontakt,tak? Quote
al'akir Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Equus napisał(a):Akrum zaproś koniecznie! GPooLCLD - tez o tym myślałam, ale co w takim watku napisać? Tylko tyle wiadomo, że sucz ma potencjał. Jakby ktoś ją wziął na DT to by można coś z nią popróbować a tak to ona siedzi zamknięta w malutkim boksie:-( na dobry początek może wystarczy tyle , że Miki ma potencjał . Może ktoś początkujący zainteresuje się nią? Warto spróbować Quote
tripti Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mru, a mogłabyś dać znać czy można Miki zabierać na spacery, a jak tak to na jakiej zasadzie? Trzeba to uzgodnić z lecznicą? Quote
mru Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 to jest możliwe, tylko to musiałaby być jedna (nie że co spacer to kto inny) osoba, która: - umiałaby wyjąć z boksu samą Miki co nie jest proste, bo z Miki siedzi Choinek, który nie ma obroży i oboje są bardzo zywi przy czym Choinek większy :P teren, na którym stoi boks nie jest ogrodzony i psy mogą bardzo łatwo uciec :( - poradziłaby sobie z nią na spacerze :) - umówiłaby się w lecznicy, że będzie regularnie w jakieś tam dni przychodzić. Quote
Recommended Posts