Equus Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mru napisał(a): - umiałaby wyjąć z boksu samą Miki co nie jest proste, bo z Miki siedzi Choinek, który nie ma obroży i oboje są bardzo zywi przy czym Choinek większy :P Jakby co to moge dać obrożę dla Choinka, żeby było łatwiej! Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a ja mam na pw nowe banerki dla Miki od ewatonieja, tylko nie umiem ich tu wkleić :) poprosiłam ewatonieja żeby tu zawitała do Miki i je wkleiła podlinkowane :) Spytałam też czy mogłaby zrobić taki z propozycja Equus. zobaczymy czy da się cosik z tego zrobić :) Quote
ewatonieja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kopiuj wklej tylko tyle droga koleżanko żadna filozofia :)) ale wyręczam leniuszka: wybaczcie ale miałam na prawde cięzki dzień i na tyle mnie stać obecnie Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='ewatonieja']kopiuj wklej tylko tyle droga koleżanko żadna filozofia :)) ale wyręczam leniuszka: wybaczcie ale miałam na prawde cięzki dzień i na tyle mnie stać obecnie wow, ekstra :) super jest to z ta przeszkodą - dzięki :) na prawde i Miki też pewnie już dla Ciebie wesoło merda ogonkiem :) a co do kopiuj wklej...na prawde nie chciało mi wejść...na prawdę... ja, ja chciałam, ale się nie udało... ale przynajmniej miałaś okazję zawitac na watek Miki i osobiscie pokazać swoje ekstra dzieło :) Quote
ewatonieja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 a ja myśle ze to był podstęp i udało Ci się to czego innym nie bo ja już nie wchodze na nowe watki łodzkich mam pod dostatkiem ale Mikunia na prawde piękna i te oczy ślicznota może ogłoszenia pomogą znależc dom Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ewatonieja napisał(a):a ja myśle ze to był podstęp i udało Ci się to czego innym nie bo ja już nie wchodze na nowe watki łodzkich mam pod dostatkiem ale Mikunia na prawde piękna i te oczy ślicznota może ogłoszenia pomogą znależc dom hihihi :0 to się cieszę :) że się udało i przybyłas :) ogłoszenia sa, allegro wyróznione jest i nikt nie dzwoni już od dawna... dlatego ten nowy banerek może zachęci kogoś :) Quote
ewatonieja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 moze trzeba ciotki z wa-wy zaprosic które maja kontakty w mediach i gdzies ta Mikunie w gazecie ogłosic? Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 to by był też dobry pomysł.. najgorsze, jak w końcu pójdzie na giełdzie, wtedy to już nic nie będzie można zrobić, a ona, ona się zamęczy na łańcuchu, ona potrzebuje z tego co cioteczki tu pisały dużo ruchu... Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='ewatonieja'] cioteczki, gdzie jesteście? nowe banerki do pobrania już czekają :) Zobaczcie jak pięknie Miki wygląda skacząc przez przeszkody :) Quote
Kociabanda2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jestem jestem i już banerek wstawiłam :) Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 wrzucam bannerki na pierwszą:D są boskie! Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 w dwóch ostatnich nie działa link, tu działa: Quote
Equus Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzięki za banerki eatonieja!!! Zaraz wstawię. Śliczny jest ten portretowy :) Super byłoby ją ogłosić gdzieś w gazecie - wiecie może jak to załatwić, znacie kogoś z Warszawy kto np. ma wejścia do "Metra" itp darmowych gazet, żeby ogłosić? Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Żeby pies był w Metrze, trzeba mu zrobić ogłoszenie na http://cafeanimal.pl i... trzymać kciuki ;) Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 niestety o wchody trudno, bardzo duża konkurencja. Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ciotki, a może spróbujemu umieścić Miki w jakimś hoteliku? wiem że to będzie trudne, ale ja na prawdę sobie nie wyobrażam jej na łańcuchu, skoro jest taka energiczna,buda i łańcuch to dla niej będzie jak wyrok śmierci. Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 znaczy można by popytać gdzie ewentualnie by było miejsce i potem spróbować zbierać deklaracje. jakby się udało uzbierać, to wtedy Miki tam przeniść. Quote
Equus Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jestem za! Rozglądałam się już za jakims hotelem ale ceny mnie powaliły bo by można za to (600zł) prawie konia wstawić do pensjonatu... Może macie coś na widoku w sensownej cenie? Ja deklaruję 50 zł miesięcznie póki co. Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 hm, można spróbować popytać u malagos, potem tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom , potem u funi i zuzki... ja wiem o tylu na razie, ale pewnie z miejscami u nich kiepsko, ale warto próbować. Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Hm, może Jamor? To byłoby idealne miejsce dla żywiołowego psa, a ceny chyba nie są u niego takie straszne. Tylko, że teraz zastój w adopcjach i trudno się zbiera deklaracje... Quote
Equus Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Do malagos już pisałam ale mi napisała, że do kojca się Miki nie zmieści (tzn do budy w kojcu) :( A szkoda bo super cenę miała... Generalnie szukałam w okolicy Warszawy, żeby mieć ją na oku i móc odwiedzać ale póki co nie udało mi się nic znaleźć. Na przykład Pati napisała mi że nie przyjmuje już psów, u Mortiki było miejsce ale strasznie drogo, nie dały byśmy rady:placz: Quote
mru Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 no teraz hotelowanie psa to praktycznie koszt hotelowania konia!!! szaleństwo! za dużo osob chce pomagać... :/ za mało hoteli ciągle... będę dziś miała jeszcze fajne zdjęcia Miki :) Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Equus, napisz też tam: http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom super warunki i taniej dla psów dogomaniackich. Quote
tripti Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Akrum']Equus, napisz też tam: http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSA-W-Brodnica-woj-kuj-pom-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom super warunki i taniej dla psów dogomaniackich. wygląda naprawdę fajnie:) tylko mam nadzieję, że ta długa kolejka to już nieaktualna:) a Serock u Megi? bliżej warszawy, ale tam pewnie też tłoczno Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 no ja też, bo tam jest na końcu wpisany np. Topik z Klembowa, a on już na dniach tam jedzie :) Quote
Recommended Posts