Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):

- umiałaby wyjąć z boksu samą Miki co nie jest proste, bo z Miki siedzi Choinek, który nie ma obroży i oboje są bardzo zywi przy czym Choinek większy :P

Jakby co to moge dać obrożę dla Choinka, żeby było łatwiej!

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam na pw nowe banerki dla Miki od ewatonieja, tylko nie umiem ich tu wkleić :)
poprosiłam ewatonieja żeby tu zawitała do Miki i je wkleiła podlinkowane :)
Spytałam też czy mogłaby zrobić taki z propozycja Equus. zobaczymy czy da się cosik z tego zrobić :)

Posted

[quote name='ewatonieja']kopiuj wklej tylko tyle droga koleżanko żadna filozofia :))
ale wyręczam leniuszka:

wybaczcie ale miałam na prawde cięzki dzień i na tyle mnie stać obecnie

wow, ekstra :) super jest to z ta przeszkodą - dzięki :) na prawde i Miki też pewnie już dla Ciebie wesoło merda ogonkiem :)

a co do kopiuj wklej...na prawde nie chciało mi wejść...na prawdę... ja, ja chciałam, ale się nie udało...
ale przynajmniej miałaś okazję zawitac na watek Miki i osobiscie pokazać swoje ekstra dzieło :)

Posted

a ja myśle ze to był podstęp i udało Ci się to czego innym nie bo ja już nie wchodze na nowe watki łodzkich mam pod dostatkiem ale Mikunia na prawde piękna i te oczy ślicznota może ogłoszenia pomogą znależc dom

Posted

ewatonieja napisał(a):
a ja myśle ze to był podstęp i udało Ci się to czego innym nie bo ja już nie wchodze na nowe watki łodzkich mam pod dostatkiem ale Mikunia na prawde piękna i te oczy ślicznota może ogłoszenia pomogą znależc dom

hihihi :0 to się cieszę :) że się udało i przybyłas :)
ogłoszenia sa, allegro wyróznione jest i nikt nie dzwoni już od dawna...
dlatego ten nowy banerek może zachęci kogoś :)

Posted

to by był też dobry pomysł..
najgorsze, jak w końcu pójdzie na giełdzie, wtedy to już nic nie będzie można zrobić, a ona, ona się zamęczy na łańcuchu, ona potrzebuje z tego co cioteczki tu pisały dużo ruchu...

Posted

[quote name='ewatonieja']

cioteczki, gdzie jesteście? nowe banerki do pobrania już czekają :)
Zobaczcie jak pięknie Miki wygląda skacząc przez przeszkody :)

Posted

Dzięki za banerki eatonieja!!! Zaraz wstawię. Śliczny jest ten portretowy :)
Super byłoby ją ogłosić gdzieś w gazecie - wiecie może jak to załatwić, znacie kogoś z Warszawy kto np. ma wejścia do "Metra" itp darmowych gazet, żeby ogłosić?

Posted

ciotki, a może spróbujemu umieścić Miki w jakimś hoteliku? wiem że to będzie trudne, ale ja na prawdę sobie nie wyobrażam jej na łańcuchu, skoro jest taka energiczna,buda i łańcuch to dla niej będzie jak wyrok śmierci.

Posted

znaczy można by popytać gdzie ewentualnie by było miejsce i potem spróbować zbierać deklaracje. jakby się udało uzbierać, to wtedy Miki tam przeniść.

Posted

Jestem za! Rozglądałam się już za jakims hotelem ale ceny mnie powaliły bo by można za to (600zł) prawie konia wstawić do pensjonatu...
Może macie coś na widoku w sensownej cenie?
Ja deklaruję 50 zł miesięcznie póki co.

Posted

Hm, może Jamor? To byłoby idealne miejsce dla żywiołowego psa, a ceny chyba nie są u niego takie straszne.

Tylko, że teraz zastój w adopcjach i trudno się zbiera deklaracje...

Posted

Do malagos już pisałam ale mi napisała, że do kojca się Miki nie zmieści (tzn do budy w kojcu) :( A szkoda bo super cenę miała...
Generalnie szukałam w okolicy Warszawy, żeby mieć ją na oku i móc odwiedzać ale póki co nie udało mi się nic znaleźć. Na przykład Pati napisała mi że nie przyjmuje już psów, u Mortiki było miejsce ale strasznie drogo, nie dały byśmy rady:placz:

Posted

no teraz hotelowanie psa to praktycznie koszt hotelowania konia!!! szaleństwo! za dużo osob chce pomagać... :/ za mało hoteli ciągle...

będę dziś miała jeszcze fajne zdjęcia Miki :)