Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

Posted

a ja już myślała, że wejdę na wątek Miki i zobaczę wspaniałe słowa, że Miki ma domek...
Mru, a nie zabrał czasami R... Miki na giełdę?
A w ogóle giełda się odbyła?

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mysle, ze nie było giełdy ale kto wie...

dowiemy się dziś

jesli chodzi o tą panią od Miki to jesteśmy w stały kontakcie, pani jest naprawde fajna, napisała mi cały list motywacyjny ;)

Posted

no to myślę, że R... już wie że nikomu nie ma wydawać Miki, ani na giełdzie ani nikomu innemu?
żebyśmy znów ni musieli przeżywać takiej samej sytuacji jak z Łatką?!!

Posted

to tylko zarezerwujcie Miki, żeby ktoś nie zabrał jej sprzed nosa nowej chętnej właścicielce. Pani pewnie przemyślała sprawę i zdecyduje się, tryzmam kciuki!!!

Posted

nie wiem czy Miki jest, bo nie odbierali :/ dowiem sie dzis.... matko no jak tam nie pójdziesz osobiście to dupa naprawdę ciężko się czegokolwiek dowiedzieć na 100%...

a pani dopytuje :) strasznie jest zainteresowana!!!

Posted

to jak będziesz miała czas, to idź tam dzisiaj mru, tak bardzo czekamy na wieści, czy była giełda, czy nie i czy Miki czeka nadal na Panią i żeby na 100% nikomu jej nie wydali...
jak Pani tak dopytuje, to znaczy że mocno jej zależy HURRA !!!

Posted

Mikusia, kochana psinko, jeszcze tylko 4 dni i Pani do ciebie przyjeżdża :)
pamiętaj, ze musisz się stosownie zachowywać i zauroczyć sobą tą Panią :)

o...znów mi sie dogo mieniło, dziś już któryś raz z kolei zmienił mi się wygląd dogo, raz się rozciąga na długość, a raz na szerokość...
dziwne, dziwne, ale ważne że w ogóle chodzi :)

Posted

na szczęście kudłacz to książe, który był zmieniony w ropuchę - już odżył i ma się super :)
gdyby nie pan Kondar to na bank pies by umarł, bo kurde pan Konrad mówił, że pies się od 2 tygodni kręci dosłownie wszędzie - po ulicach, po polach, na przystanku siedział i NIKT go kur*** nie mógł zabrać do siebie i mu pomóc! NIKT! a dużo to zachodu? wziąć obciąć żeby mógł chodzić??? porażka jakaś :/ to 10 kg pies nie jakiś potwór !

pani do Miki przyjedzie w sobotę... trzymajcie kciuki :D już się umówiłyśmy!

Posted

Oj to trzymam mocno kciuki!!! Żeby Mikuni się wreszcie poszczęściło!!!
A kudłaczka może wstawić na wątek pudlowy? Takie dredy... matko, biedaczysko