Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
A jak zachowywała się w mieście.

Szła spokojnie, nie wyrywała się, ale widac bylo, ze jest bardzo przestraszona, ogonek podkulony, uszy schowane.
Ale bez problemu dawala sie głaskac, przekladac w czasie sesji.
Jej potrzeba cierpliwego, mądrego domu.

Posted

sonia71 napisał(a):
do ostanie zdjęcie jest suuuper! i to z czerwoną bransoletką dla kontrastu też niczego sobie :)

Ta czerwona bransoleta to obroża,która jest darem od sponsora(wszystkie pieski dostały wyprawki) .Miala być widoczna na zdjęciu.Niestety w tej burzy sierści wszystko się gubiło.W efekcie obroża wyladowala na łapce.

Posted

Trzymajcie kciuki, podesłałam Kawę fajnej pani z Chełma, która szuka małej kudłatej suczki do adopcji, wstępnie rozmawialiśmy już o Kawie. Pani ma porozmawiać z mężem i przedstawić sunię (przesłałam MMSami fotki).

Posted

Pani się zdecydowała :)
Pani wie, że Kawa jest lękliwa, mam nadzieje, że wizyta wypadnie ok. Przeprowadzi ją LucySxy. To jest dom z ogrodem, Kawa będzie mieszkać gdzie będzie chciała, tzn. w domu z pewnością :evil_lol:
Jest tam też kot, więc Kawa będzie mieć towarzystwo.

Posted

no to Kawka- jeszcze chwilkę i już już, (tu trzymany mocno kciuki ),będzie domek ,ogrod,i kociak ...na zasmażkę ... :0 ,niech już tak bedzie .buziaki czarnulko