Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kawa przekazana, jest bardzo wystraszona.
Zeby zaoszczedzic suni przezyc, Mateusz zaniósł sunię do mieszkania, na razie wraca, potem moze napiszę więcej

Posted

Pani do nas zadzwoniła, że wszystko ok, że Kawa się powoli oswaja, że ogonek już w górze :)
Kot się jej trochę boi, bo długo nie miał kontaktu z psem, ale Kawa na niego nie zwraca uwagi (tak jak u nas), więc na pewno będzie ok.
P. Maria bardzo dziękuje za sunię :)

Posted

[quote name='Tola']To dobrze:loveu:
Dzwonlam do Mateusza; Kawa zaraz po wejsciu do domciu opróznila miskę z jedzeniem:cool3:[/QUOTE]
czyli najlepsza forma powitania nie zawiodła:evil_lol:, będzie dobrze...

Posted

Dzisiaj wieczoerm telefonowałam do "Kawy".Dziewczyna się aklimatyzuje.Odmówiła jedzenia suchej karmy,więc Pani z radością stwierdziłą,że będzie jej gotowała.Dzisiaj jak została sama na jakieś pół godziny trochę popiskiwała.Pani oczywiście powiadomiła wcześniej sąsiadów,że będzie miała nowego pieska z prośbą o wyrozumiałość.Poprosiłam o przesłanie zdjęć,ale musimy poczekać Kawa boi się aparatu.

Posted

Wczoraj jeszcze bardzo miła pani dzwonila w sprawie Kawci, jest z Lublina. Jesteśmy w kontakcie, możliwe, że będzie to domek dla innej małej suczki z naszego hoteliku :)

Aha, informacja dla ogłaszających: pani znalazła ogłoszenie Kawy na Sherlocku czy jakoś tak.

Posted

Murka napisał(a):
Wczoraj jeszcze bardzo miła pani dzwonila w sprawie Kawci, jest z Lublina. Jesteśmy w kontakcie, możliwe, że będzie to domek dla innej małej suczki z naszego hoteliku :)

Aha, informacja dla ogłaszających: pani znalazła ogłoszenie Kawy na Sherlocku czy jakoś tak.

dzięki Murka za informację skąd ludzie dzwonią, to bardzo ważne dla mnie gdzie umieszczać głoszenia i skąd jest odzew!
jeśli chodzi o Kawę to zainteresowanie jak czytam było duże z różnych portali:cool3: czarnulka podbiła serce urodą wielu osobom:lol:

czy usuwać ogłoszenia Kawy, nie zamęczają Cię telefonami w jej sprawie?:razz:
czy zostawić narazie, często psy znajdują dom jeśli proponujesz zainteresowanym innego?

Posted

Szczerze pzyznam, że baaardzo rzadko udaje się przekonać ludzi dzwoniących w sprawie jednego psa na innego. Jeśli jest podobny to połowa sukcesu. Tak było z Fridą - pani znalazła ogłoszenie Pućki a ja przedstawiłam jej Fridę :)

Także myślę, że można usunąć Kawowe ogłoszenia - gdybyśmy mieli podobnego pieska moglibyśmy coś proponować, a tak to tylko ludzie są rozczarowani, że Kawy już u nas nie ma.

Posted

nie znalazłam podobnej suczki do Kawy na zamojskim wątku, dlatego usunęłam ogłoszenia, mogło się jakieś jedno dwa:razz: gdzieś zawieruszyć (czasem doogłaszam i nie wpisuję na wątek) z tych stron z których ludzie dzwonili-usunięte
jedno na liście na wątku się wyświetla ale nie jest już aktywne więc na stronie go już nie ma

Posted

Tola napisał(a):
:placz::placz:
Kawa wraca z adopcji; nie moge nioc pisac, muszę sie wyplakac:-(

Rozmawiałam z Panią.Przez dwa tygodnie Kawa zachowywała się doskonale,Pięć dni temu musiało się coś wydarzyć niezauważalnego dla właścicielki.Kawa zaczęła wykazywać olbrzymi lęk przed wychodzeniem.W ciągu dnia wogóle nie chce wychodzić.Spacery są możliwe jedynie nocą i wczesnym rankiem.Dzisiaj wyszła na spacer nic nie zrobiła,wszystko zrobiła po powrocie na dywan.Tłumaczyłam Pani,że są leki pomagające przezwyciężyć lęk u psa i terapia może przynieść doskonałe efekty.Niestety dwóch krakowskich lekarzy wet.poradziło Pani uśpić Kawę.Nie możemy do tego dopuścić.Zabieramy sunieczkę.Poczeka na drugą szansę.