Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ładnie nas ta Pani załatwiła, wcześniej Kawa była rozchwytywana, chciała by ją natychmiast przywieźć bo ona chce ją koniecznie a teraz Kawa czeka a zainteresowanie minęło

Posted

Ta nieodpowiedzialność ludzi mnie dobija, oni myślą, że my chyba niezłą zabawę mamy, a pojęcia nie mają jak to wygląda od kuchni, przykre...

Posted

agada napisał(a):
Ta nieodpowiedzialność ludzi mnie dobija, oni myślą, że my chyba niezłą zabawę mamy, a pojęcia nie mają jak to wygląda od kuchni, przykre...

Głowa do góry,są też cudowni i koczający ludzie.Oby nasi podopieczni tylko takich spotykali na swojej drodze.

Posted

Przyszedł czas na rozliczenie Melisy. Rozliczenie robię razem z Kawą, bo obie sunie mają jedno konto finansowe:

1251,50 zł pozostałość po hotelowaniu Reda
400 zł należność za próbę złapania Loriego
Razem: 1651,50 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie Melisy
208 zł hotelowanie Kawy (26 dni)
24 zł szczepienie Melisy (wirusówki)
30 zł reszta należności za transport Kawy z Krakowa
Razem: 502 zł

1651,50 zł - 502 zł = 1149,50 zł
Stan konta obu suniek na 18 kwiecień wynosi +1149,50 zł.

Posted

Tola napisał(a):
A o kawusie nikt nie pyta? Tyle miała chetnych:shake:
Gdyby nie ta nieudana adopcja sunia byc moze miałaby juz dom

też nie mogę tego przeboleć, Kawa miała wyjątkowo duże zainteresowanie, Murka pisała że jest wręcz rozchwytywana,
po wpisach na wątku kiedy Kawa była już jakiś czas w domu, że wszystko jest w porządku, pousuwałam zdjęcia nawet z kompa z myślą że już niepotrzebne a potem od nowa ogłoszenia i zdjęcia, ten czas mogłam wykorzystać na ogłoszenia dla innego psa

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czaść Kawciu. Murko - po Kawie nadal stresu nie widać? Nie ujawniły się żadne dodatkowe lęki?

Kawa jest dokładnie taka sama jak była. Jest wesoła, żywa, uwielbia bawić się z innymi psami. Ale też łatwo ją spłoszyć, boi się np. obcych ludzi, nowych rzeczy itp. Wtedy trzyma się na bezpieczną odległość, czasem poszczekuje lub po prostu siedzi/leży na ziemi i obserwuje.
Na pewno znajdzie się dla niej odpowiedni domek.