Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Agada znalazla osobe do wizyty w Siewierzu:loveu:
Kawusia, moze domek juz blisko...

To właśnie malawaszka z okolic..., ale to nie miał być domek dla Abbi? Ja się już pogubiłam...

Posted

Wysłałam parę zapytań o możliwość sprawdzenia domu. Na razie mam jedną odpowiedź,
że spróbują poszukać kogoś.

Posted

pozdrowka dla Kawy,faktycznie koniec świata z tymi burzami ja jestem z doskoku a wczoraj to było dreptanie w miejscu praktycznie :(,podnoszę poszukiwania osoby Z Janowca Wielkopolskiego !

Posted

Dostalam dzisiaj jeszcze maila od zainteresowanej Kawą, ogólnie fajnie brzmi, ale niestety jest to mieszkanie w bloku. Plus taki, że jest już jeden psiak młody (i kot). Odpisałam epopeję o Kawie i czekam na odpowiedź :roll:

Posted

Murka napisał(a):
Dostalam dzisiaj jeszcze maila od zainteresowanej Kawą, ogólnie fajnie brzmi, ale niestety jest to mieszkanie w bloku. Plus taki, że jest już jeden psiak młody (i kot). Odpisałam epopeję o Kawie i czekam na odpowiedź :roll:

Podeslij mi proszę taką epopeję w pigułce o Kawie i moze wiesz na której stronie najładniejsze zdjęcia, to też podeslę gdzieś...

Posted

Tola napisał(a):
Nikt nie zglosil sie na wizytę w Janowcu:roll:
Pomózcie!!!

Wysłałam tyle PW... Owszem są dziewczyny, ale odległosć 100, 60 km. za daleko..., jest jeszcze rytka, napisała, ze ma trudnego tymczasa i nie da rady, błagałam, czekam, moze jednak się zgodzi.... Takie to :shake:, nic nie móc zrobić, a szansa taka moze sie szybko nie powtórzyć...:-(

Posted

Dziewczyny ja w tej chwili jestem niezmotoryzowana. Ode mnie do Janowca to jakieś 60km... na prawdę mi przykro, nie dam rady......

Posted

ata napisał(a):
Dziewczyny ja w tej chwili jestem niezmotoryzowana. Ode mnie do Janowca to jakieś 60km... na prawdę mi przykro, nie dam rady......

A moze polecisz kogos, kto mieszka blisko, nam trudno zorientowac sie w tych odległosciach...

Posted

Ta pani co pisała do mnie na maila odpisała mi, że niestety obawia się, że może sobie z Kawą nie poradzić gdyby wystąpiły problemy, bo mieszka sama i ma tyle czasu co po pracy. Podesłalam jej wątek Cloe, może zdecyduje sie inną sunię :razz:

Posted

Murka napisał(a):
Ta pani co pisała do mnie na maila odpisała mi, że niestety obawia się, że może sobie z Kawą nie poradzić gdyby wystąpiły problemy, bo mieszka sama i ma tyle czasu co po pracy. Podesłalam jej wątek Cloe, może zdecyduje sie inną sunię :razz:

Czyli co domek w Janowcu nieaktualny?

Posted

To nie chodzi o Janowiec. Pani z Janowca dzwoniła do mnie, a w międzyczasie dostałam jeszcze maila od innej osoby, podesłałam jej wątek Cloe i jest bardzo zainteresowana sunią :)