sonia71 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kawusia -będzie domek :) jednak te fotki w Mp pomogły,super.ale ruch u Murki :Melisa, może Abbi i Kawa, -dawać zamojskie psiurki ! do Murki ! Quote
Tola Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Agada znalazla osobe do wizyty w Siewierzu:loveu: Kawusia, moze domek juz blisko... Quote
agada Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tola napisał(a):Agada znalazla osobe do wizyty w Siewierzu:loveu: Kawusia, moze domek juz blisko... To właśnie malawaszka z okolic..., ale to nie miał być domek dla Abbi? Ja się już pogubiłam... Quote
Jo37 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wysłałam parę zapytań o możliwość sprawdzenia domu. Na razie mam jedną odpowiedź, że spróbują poszukać kogoś. Quote
agada Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja tez powysyłałam i czekam... Mamy taakie burze, ze ciągle wyłączają nam prąd... Quote
robkowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 hallo!:multi: szukamy kogoś z Janowca Wielkopolskiego! Quote
sonia71 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 pozdrowka dla Kawy,faktycznie koniec świata z tymi burzami ja jestem z doskoku a wczoraj to było dreptanie w miejscu praktycznie :(,podnoszę poszukiwania osoby Z Janowca Wielkopolskiego ! Quote
Murka Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Dostalam dzisiaj jeszcze maila od zainteresowanej Kawą, ogólnie fajnie brzmi, ale niestety jest to mieszkanie w bloku. Plus taki, że jest już jeden psiak młody (i kot). Odpisałam epopeję o Kawie i czekam na odpowiedź :roll: Quote
agada Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Murka napisał(a):Dostalam dzisiaj jeszcze maila od zainteresowanej Kawą, ogólnie fajnie brzmi, ale niestety jest to mieszkanie w bloku. Plus taki, że jest już jeden psiak młody (i kot). Odpisałam epopeję o Kawie i czekam na odpowiedź :roll: Podeslij mi proszę taką epopeję w pigułce o Kawie i moze wiesz na której stronie najładniejsze zdjęcia, to też podeslę gdzieś... Quote
agada Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wcale nie tak łatwo kogoś znaleźć w tych okolicach, już błagam na kolanach, ciotki klękać może skutek będzie lepszy!! Quote
Tola Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nikt nie zglosil sie na wizytę w Janowcu:roll: Pomózcie!!! Quote
sonia71 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 podnoszę prośbę o poszukiwania osoby z Janowca :) Quote
agada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tola napisał(a):Nikt nie zglosil sie na wizytę w Janowcu:roll: Pomózcie!!! Wysłałam tyle PW... Owszem są dziewczyny, ale odległosć 100, 60 km. za daleko..., jest jeszcze rytka, napisała, ze ma trudnego tymczasa i nie da rady, błagałam, czekam, moze jednak się zgodzi.... Takie to :shake:, nic nie móc zrobić, a szansa taka moze sie szybko nie powtórzyć...:-( Quote
ata Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dziewczyny ja w tej chwili jestem niezmotoryzowana. Ode mnie do Janowca to jakieś 60km... na prawdę mi przykro, nie dam rady...... Quote
Tola Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ata napisał(a):Dziewczyny ja w tej chwili jestem niezmotoryzowana. Ode mnie do Janowca to jakieś 60km... na prawdę mi przykro, nie dam rady...... A moze polecisz kogos, kto mieszka blisko, nam trudno zorientowac sie w tych odległosciach... Quote
Tola Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Powysyłalam kolejne PV z prosba o sprawdzenie domu; nie mam juz pomysłu:roll: Quote
tanitka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 a moze zadzwońcie w tej sprawie do Pogotowia dla Zwierząt w Trzciance, oni sa w sumie nie daleko, może pojadą za zwrot kosztów paliwa? http://www.animals.org.pl/kontakt.html Quote
elinka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Otrzymałam PW z prośbą o pomoc w złożeniu wizyty przed adopcyjnej dla Kawy. Niestety, od Janowca mieszkam zbyt daleko. Wątku nie czytałam, ale czy szukałyście pomocy na mapie? http://mapapomocy.dogomania.pl/index.php Quote
Murka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Ta pani co pisała do mnie na maila odpisała mi, że niestety obawia się, że może sobie z Kawą nie poradzić gdyby wystąpiły problemy, bo mieszka sama i ma tyle czasu co po pracy. Podesłalam jej wątek Cloe, może zdecyduje sie inną sunię :razz: Quote
agada Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Murka napisał(a):Ta pani co pisała do mnie na maila odpisała mi, że niestety obawia się, że może sobie z Kawą nie poradzić gdyby wystąpiły problemy, bo mieszka sama i ma tyle czasu co po pracy. Podesłalam jej wątek Cloe, może zdecyduje sie inną sunię :razz: Czyli co domek w Janowcu nieaktualny? Quote
Murka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To nie chodzi o Janowiec. Pani z Janowca dzwoniła do mnie, a w międzyczasie dostałam jeszcze maila od innej osoby, podesłałam jej wątek Cloe i jest bardzo zainteresowana sunią :) Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 może ktoś z Wągrowca mógłby podjechać? Albo Żnina? Z Gniezna to trochę ponad 30 km, bo z Poznania jest niecałe 70... Ale Wągrowiec i Żnin to niecałe 25 km... Quote
elinka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Na Mapie pomocy Dogomaniaków z Bydgoszczy/Wągrowca jest izmir. Może ją zapytajcie? :p Quote
Recommended Posts