Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
a Kawa ma dużo ogłoszeń?

ja jej zrobiłam tylko kilka, liczyłam że tak duże zainteresowanie będzie ponownie, chyba na wątku nikt jej więcej nie robił

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Tylko teraz jakoś zainteresowania nie ma :(
Chyba trzeba by było zmasowaną akcje ogłoszeniową zrobić...
A allegro mała ma?

Allegro ma, tylko innych ogłoszen mało...

Posted

Ode mnie ma tradycyjnie adopcje.org
Na pewno ktoś się po Kawcię zgłosi, jest za ładna żeby się u nas miala zasiedzieć :cool3:

sonia71, doszła Twoja wpłata 50 zł na Kawcię ;)
Kawa od momentu jak Nutka pojechała do domku jest pod opieką finansową Jo37 :loveu:

Posted

Murka napisał(a):
Ode mnie ma tradycyjnie adopcje.org
Na pewno ktoś się po Kawcię zgłosi, jest za ładna żeby się u nas miala zasiedzieć :cool3:

sonia71, doszła Twoja wpłata 50 zł na Kawcię ;)
Kawa od momentu jak Nutka pojechała do domku jest pod opieką finansową Jo37 :loveu:

sonia 71 - to ja tez przyłączam się do podziękowan:loveu:

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie ta kobieta, która adoptowała waszą Kawę chciała wziąć moją tymczasowiczkę z podpisu. Wspomniała, że adoptowała już jakąś ale musiała oddać. Ja się wypytałam skąd sunia i jak się nazywała bo wiedziałam, że na dogo znajdę i okazało się , że chodzi o waszą Kawusię. Dobrze, że udało mi się znaleźć ten wątek przed wizytą adopcyjną bo z tego co wiem to ta wypadła dobrze bo kobieta potrafi robić dobre wrażenia. A później bym miała problemy, a sunia przeżyła by koszmar. Dodałyście ją na CK?

Posted

Kawa -przeszła swoje w tym domu -trzeba dobrze przemyśleć bo do końca chyba nie wiemy dlaczego tak się stało,pańcia -jak wynika z wiadomości nie dała sobie rady z czarnulką która już swoje przeszła-takie jest tylko moje zdanie

Posted

Kawa po kapieli i wyczesaniu z uzyciem dużej ilości preparatów do pielęgnacji i nabłyszczania sierści wyglądała pięknie.Czesałam ją chyba ze dwie godziny.Jest teraz w okresie linienia.Dziewczyna jest płochliwa.MA lęk przed wyciągmietymi rekami.Ucieka i chowa sie w kąt.Kiedy się już ja delikatnie dotyka i gładzi zaczyna się odprężać.Wyczesywanie znosiła doskonale.siedział a u mnie na kolanach i sprawiała wrażenie zadowolonej.Kawa to sunia dla kogoś cierpliwegi i wrażliwego,kogoś kto da jej szansę i nie będzie wymagał zbyt wiele na poczatku.

Posted

Miałam okazję spotakc się z Kawusia w Zamosciu, prowadzilam ja na smyczy na sesję u fotografa.
Sunia jest cudna:loveu:
Wyczesana, puchata wyglądala jak mały nowofunlandzik:cool3:
A w schronie wygladala jak kupka nieszczęscia z tymi kołtunami.
Az trudno uwierzyc, ze takie cudo tyle czasu spedziło w schronie.