sonia71 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nutce się udało ,teraz kolej na Ciebie Kawisiu Quote
sonia71 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 witaj Kawusiu! teraz południowe pozdrowionka! Quote
robkowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ra_dunia napisał(a):a Kawa ma dużo ogłoszeń? ja jej zrobiłam tylko kilka, liczyłam że tak duże zainteresowanie będzie ponownie, chyba na wątku nikt jej więcej nie robił Quote
sonia71 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kawusia-takie jasne słoneczko dzisiaj ,pięknie kontarstuje z Tobą czarnulką Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Tylko teraz jakoś zainteresowania nie ma :( Chyba trzeba by było zmasowaną akcje ogłoszeniową zrobić... A allegro mała ma? Quote
sonia71 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 może po majowym weekendzie kogoś ruszy serducho , Quote
agusiazet Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wprawdzie pora wieczorowa, ale i teraz czas na podrzucenie pięknej Kawy! Quote
Tola Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ra_dunia napisał(a):Tylko teraz jakoś zainteresowania nie ma :( Chyba trzeba by było zmasowaną akcje ogłoszeniową zrobić... A allegro mała ma? Allegro ma, tylko innych ogłoszen mało... Quote
Murka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ode mnie ma tradycyjnie adopcje.org Na pewno ktoś się po Kawcię zgłosi, jest za ładna żeby się u nas miala zasiedzieć :cool3: sonia71, doszła Twoja wpłata 50 zł na Kawcię ;) Kawa od momentu jak Nutka pojechała do domku jest pod opieką finansową Jo37 :loveu: Quote
Tola Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Murka napisał(a):Ode mnie ma tradycyjnie adopcje.org Na pewno ktoś się po Kawcię zgłosi, jest za ładna żeby się u nas miala zasiedzieć :cool3: sonia71, doszła Twoja wpłata 50 zł na Kawcię ;) Kawa od momentu jak Nutka pojechała do domku jest pod opieką finansową Jo37 :loveu: sonia 71 - to ja tez przyłączam się do podziękowan:loveu: Quote
sonia71 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ok,przypomnę się na koniec miesiąca ;),Kawusia witaj majowo, szkoda że nie ma domku dla ciebie czarnulko Quote
agada Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No tak teraz jakoś trudno, a przeciez to piękna i radosna sucz... Quote
kkanarekk Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Właśnie dzwoniła do mnie ta kobieta, która adoptowała waszą Kawę chciała wziąć moją tymczasowiczkę z podpisu. Wspomniała, że adoptowała już jakąś ale musiała oddać. Ja się wypytałam skąd sunia i jak się nazywała bo wiedziałam, że na dogo znajdę i okazało się , że chodzi o waszą Kawusię. Dobrze, że udało mi się znaleźć ten wątek przed wizytą adopcyjną bo z tego co wiem to ta wypadła dobrze bo kobieta potrafi robić dobre wrażenia. A później bym miała problemy, a sunia przeżyła by koszmar. Dodałyście ją na CK? Quote
sonia71 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Kawa -przeszła swoje w tym domu -trzeba dobrze przemyśleć bo do końca chyba nie wiemy dlaczego tak się stało,pańcia -jak wynika z wiadomości nie dała sobie rady z czarnulką która już swoje przeszła-takie jest tylko moje zdanie Quote
zadra Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kawa po kapieli i wyczesaniu z uzyciem dużej ilości preparatów do pielęgnacji i nabłyszczania sierści wyglądała pięknie.Czesałam ją chyba ze dwie godziny.Jest teraz w okresie linienia.Dziewczyna jest płochliwa.MA lęk przed wyciągmietymi rekami.Ucieka i chowa sie w kąt.Kiedy się już ja delikatnie dotyka i gładzi zaczyna się odprężać.Wyczesywanie znosiła doskonale.siedział a u mnie na kolanach i sprawiała wrażenie zadowolonej.Kawa to sunia dla kogoś cierpliwegi i wrażliwego,kogoś kto da jej szansę i nie będzie wymagał zbyt wiele na poczatku. Quote
Tola Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Miałam okazję spotakc się z Kawusia w Zamosciu, prowadzilam ja na smyczy na sesję u fotografa. Sunia jest cudna:loveu: Wyczesana, puchata wyglądala jak mały nowofunlandzik:cool3: A w schronie wygladala jak kupka nieszczęscia z tymi kołtunami. Az trudno uwierzyc, ze takie cudo tyle czasu spedziło w schronie. Quote
Recommended Posts