Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara rządzi wszystko i w dzień i w nocy toczy się zgodnie z planem hrabianki . Dzisiaj już o 2 w nocy dała do zrozumienie ,że jest znudzona i właściewi do rana nie było mowy , żeby od niej odejść choćby na chwilkę.Jedzenie tak jak do tej pory gotowane i miksowane do picia woda z miodem jak łapki letnie to pod kocyk i termofor. Pan Mirek był wczoraj i dzisaj też będzie przywiezie jakies smakołyki.A w nocy jak zwykle będziemy sie udzielać towarzysko hrabianka i ja bo reszta śpi ... o i kupa co 2 dzień no to tyle muszę do reszty stada

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać w jej żyłach płynie błękitna krew, skoro ona taka wymagająca.:evil_lol: Ma zachcianki jak nie wiem co!
W sumie , nie dziwię się, ze chce towarzystwa . Mnie też samej by się nudziło.:lol:

A tak na poważnie, to dobrze, że panienka je.

Posted

Dziewczyny z bazarku mamy na razie 13.50 bo jeszcze dwie dziewczyny nie wplacily za zakupione przedmioty. Polowa poszla juz do Światunia, jutro przesle tyle, ile udalo nam sie zebrac, tj. 13zł50gr:)