Nemko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 z bazarku mamy juz 49 zł z czego polowa pojdzie na Sarunię ( Funię ) :) Jutro koniec to i rozliczenie w niedzielę. Pozdrawiam i zapraszam na bazarek!! http://www.dogomania.pl/threads/176680-JUTRO-KONIEC-BAZARKU-20-karnawaA-owych-dodatkA-w-A-wiatuA-i-Funia-czekajAE?p=13797657#post13797657 Quote
Klaudia :-) Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 sunia wygląda dużo lepiej,trzymam kciuki Quote
Nemko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pan ją jeszcze odwiedza? Pewnie nie moze sie doczekac powrotu maluszka...To podrzucamy! hop, hop w gorę Saruniu!! Quote
ewatonieja Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dzisiaj Ania mi opowiadała o tych spotkaniach mówiła ze to bardzo wzruszajace momenty mam nadzieje ze sa motywujace dla Sary i że da z siebie wszystko zeby tylko byc z Panem Quote
agata51 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Saruniu, zdrowiej, Twój Pan czeka na Ciebie! Quote
Niewiasta_21 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Z tego co wiem pan Mirek nie był w weekend u Saruni, bo Helga musiała pozałatwiać swoje sprawy. Ale jutro pewnie sie zjawi. Nadal bardzo prosimy o wsparcie finansowe, bedzie jeszcze jedna faktura od weta i wciaz na bierząco kupujemy jedzonko i podkłady. Quote
ciapuś Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Niewiasta_21 napisał(a):Z tego co wiem pan Mirek nie był w weekend u Saruni, bo Helga musiała pozałatwiać swoje sprawy. Ale jutro pewnie sie zjawi. Nadal bardzo prosimy o wsparcie finansowe, bedzie jeszcze jedna faktura od weta i wciaz na bierząco kupujemy jedzonko i podkłady. Oj tak sunia nadal bardzo potrzebuje wsparcia.Dlatego zapraszamy do zakupu cegiełek i prosimy o rozsyłanie linku do aukcji bo coś kiepsko nam idzie :-( http://www.allegro.pl/item879665654_czy_mozna_wycenic_zycie_niestety_tak.html Quote
danal1983 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 powysylajcie link do str z ecegielkami do znajomych z gg, nk i wszystkich mozliwych , beda efekty:) Quote
olgaj Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Podniesiemy i przekazemy dzisiejsze wiesci. Jesc nadal nie chcemy, za to krzyczymy w nieboglosy i uspokajamy, jak Iwona z nia siedzi. Quote
danal1983 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 olgaj napisał(a):Moze akcja literkowa, tylko nie pamietam o co chodzilo z tymi ostrzezeniami od dogo za rozsylanie na priva linku. a co to jest?????????? Quote
Asior Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 to, zę każdy wybierał sobie jakąś litere i wysyłał pw do ludzi z tej litery (nick na tą litere).. Na pw można wysyłać linki do woli ;) Quote
Finetta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Asior napisał(a):to, zę każdy wybierał sobie jakąś litere i wysyłał pw do ludzi z tej litery (nick na tą litere).. Na pw można wysyłać linki do woli ;) Dopóki ktoś Cię nie zgłosi Asiorku :mad: Regulamin Dogomanii; napisał(a): 2. ZAKAZ a) spamowania * -wielokrotne posty o tej samej treści (linki,zdjęcia,kartki świąteczne,pisanie niechcianych wiadomości na priv)-jest spamem. Quote
Asior Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Finetta, jak to??Przecież nie jest zabronione wysyłanie linków na pw.. Wiem, bo dziewczyny z wątku Krzyczkowskiego wysłały setki pw Quote
Finetta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A poprosisz moderatora o dokładną wykładnię tego punktu regulaminu Dogomanii ? Jeśli ktoś zgłosi to jako spam? U nas własnie trwa dyskusja(nudzi nam się-jesteśmy zasypani w domach w wyniku opadu stokrotek):diabloti: Quote
Niewiasta_21 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Kolejna wpłata: [SIZE=2]Angelika R. 20 zł Bardzo dizękujemy!! Quote
Asior Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 finetta, napisz może do sainta z pytaniem czy Ci za to coś grozi i tyle ;) Quote
Finetta Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='olgaj'] Moze akcja literkowa, tylko nie pamietam o co chodzilo z tymi ostrzezeniami od dogo za rozsylanie na priva linku. Był taki problem [quote name='Asior']to, zę każdy wybierał sobie jakąś litere i wysyłał pw do ludzi z tej litery (nick na tą litere).. Na pw można wysyłać linki do woli ;) Ty piszesz coś takiego [quote name='Finetta']A poprosisz moderatora o dokładną wykładnię tego punktu regulaminu Dogomanii ? Jeśli ktoś zgłosi to jako spam? U nas własnie trwa dyskusja(nudzi nam się-jesteśmy zasypani w domach w wyniku opadu stokrotek):diabloti: Wyjaśniam kiedy pojawia się problem: Kiedy ktoś zgłosi otrzymany na PW link jako spam. [quote name='Asior']finetta, napisz może do sainta z pytaniem czy Ci za to coś grozi i tyle ;) Asior- na Dogomanii linków nie rozsyłam. Jak będę zainteresowana osobiście, napiszę do moderatora. Jeśli pozwolisz- sama wtedy wybiorę ,do którego i postaram się napisać jego nick prawidłowo. Pozdrawiam:loveu: Quote
ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sara zjadła dzisiaj z apetytem? jak minęła noc? jest troche lepiej? Quote
Asior Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Finetta napisał(a): Jeśli pozwolisz- sama wtedy wybiorę ,do którego i postaram się napisać jego nick prawidłowo. bardzo przepraszam, że śmiałam Ci zasugerować moderatora :roll: Nie wiem co Cię ugryzło... a jego nick napisałam DOBRZE..... chciałam pomóc, ale widzę, ze lepiej się nie udzielać gdzie mnie nie chcą ;) Quote
olgaj Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moze jednak faktycznie napisac do moda, bedziemy miec pewnosc ze nikogo nie zbanuja jezeli zrobimy akcje literkowa? Quote
Finetta Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Asior napisał(a):bardzo przepraszam, że śmiałam Ci zasugerować moderatora :roll: Nie wiem co Cię ugryzło... a jego nick napisałam DOBRZE..... chciałam pomóc, ale widzę, ze lepiej się nie udzielać gdzie mnie nie chcą ;) Wracaj Asiorku Chodziło mi o napisanie nicka z wielkiej litery. Dogo jest Twoje,ja wracam na Miau. I tradycyjnie przepraszam za trolowanie w wątku. Quote
ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 chyba zeście pomyliły pw z wątkiem :P iwono daj znać .. jak znajdziesz chwilkę :) Quote
Recommended Posts