Nemko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bardzo dobrze, ze znalazł sie pan!! To bardzo dobrze wróży!!Oby tylko mała znalazła teraz dostatecznie duzo sil, by wyjsc z tego!! A ja z tej okazji zapraszam na bazarek dla Funi(Sary) i Światunia.Pare rzeczy dodałam - to dla tych, ktorzy juz go odwiedzili i tych, ktorzy jeszcze tam nie zagladali:) http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE-Koniec-10-01 Quote
franticho Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jeśli jest taka możliwoś prosze o namiary na tego starszego Pana. Chętnie przewieziemy sunię, kiedy juz bedzie mozna do jej domu.\, a w miarę mozliwości kupimy convalescene i ew. coś jeszcze do jedzenia i leki. Pisze w miare mozliwości, ba sami mamy 3 koty i 2 psy... Quote
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Deklaracja pomocy suni jest pełna podziwu! Quote
szajbus Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja też jestem szczęśliwa, ze sunia ma dom. teraz tylko musi się wzmocnić. Okazało się, że ta pannica to totalny niejadak , więc brak apetytu tez można pod to podpiąć. Dowiedziałam się, że panienka przed wypadkiem serducho miała mocne i zapitalała jak mały samochodzik bez zadyszki. To mi sie podoba. Cały czas dziewczynom zostaje niebagatelny rachunek do opłacenia w lecznicy za operacje, a wiem, ze fundacja cienko przędzie. Dlatego proszę o pomoc dla suni. Nawet najmniejsza wpłata jest ratunkiem. Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 franticho napisał(a):Jeśli jest taka możliwoś prosze o namiary na tego starszego Pana. Chętnie przewieziemy sunię, kiedy juz bedzie mozna do jej domu.\, a w miarę mozliwości kupimy convalescene i ew. coś jeszcze do jedzenia i leki. Pisze w miare mozliwości, ba sami mamy 3 koty i 2 psy... Sugarr na watku Lusi podanym wyżej ma do ODDANIA Convalesent - juz o tym tu pisałam. Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dopiero przeczytalam ze sunia ma swojego Pana az sie lza w oku kreci. Quote
NusiaiJa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wpłaciłam 10zł, mało ale o dychę do przodu, powinno na dziś dojść. Moż ktoś dopisze na pierwszą stronę jak dojdzie. Quote
Helga72 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 właśnie wróciłysmy od lekarza. Temperatura idealna odstawiamy antybiotyk tylko lek ziołowy na wyciszenie.Ponieważ zszedł obrzęk z łapki wszystko się poluzowało ale pan dr załozył specjalny opatrunek.Ogólnie stan się poprawia i co najwazniejsze była kupa lekarz powiedzial ,że kał ładnie uformowany i kolor prawidłowy wszystko oki. W jej stanie lewatywa byłaby śmiertelnie niebezpieczna .Najbardyiej realnz termin powrotu do Pana to okolo 4 tzgodni .Sunia dochodyi do siebie i potryebuje towaryzstwa dlatego dođ gosno nawoluje dyisiaj pryzjedya jej Pan. Quote
Nemko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o czekamy na relacje z wizyty pańca u suni!! Quote
Niewiasta_21 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dodam tylko ze kolejna wizyta u weta bedzie w piatek. Zrobimy wtedy rtg i zobaczymy czy wszystko dobrze siedzi na swoim miejscu, jesli nie to trzeba bedzie zrobic korekty. Quote
Niewiasta_21 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Kolejne wpłaty: [SIZE=2]Krzysztof I. (Ostraneta) 10 zł Magdalena Z. (Egri) 50 zł Ewa K.-K. (kazecki1) 20 zł Teresa K. (Mauxiont) 20 zł Lidia B. (Lidan1) 20 zł Katarzyna Ł. (Dejza) 50 zł Angelika R. ( Szyszka) 20 zł Karina M. 100 zł Martyna B. 100 zł Aleksandra Z. (awsia) 5 zł Katarzyna O.-M. (Ciconne) 10 zł Małgorzata K. (NusiaIJa) 10 zł Klaudia P. 20 zł Katarzyna Sz. 9 zł Anna P. (Anpu71) 10 zł Sylwia D. (Sylakon) 10 zł Renata Ś. (Renia-s7) 30 zł Władysław W. 100 zł Arkadiusz S. 20 zł Kamila D. 15 zł Dariusz J. 10 zł Magdalena P. (Madziorek_p) 10 zł Mariola B. (Mariolina01) 20 zł Bardzo,ale to bardzo dziekujemy!! Rozliczenie jest w pierwszym poscie. Quote
danal1983 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dlaczego aukcja cegielkowa zostala usunieta? Quote
danal1983 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a tak w ogołe to cudownie, ze znalazl sie wlasciciel. ta historia bedzie miala szczesliwe zakonczenie. pomożemy Panu zaplkacic za pobyt suni w klinice i operacje Quote
Karinsien Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Bardzo się cieszę, że znalazł się właściciel i że sunia dochodzi do zdrowia ;-) A jak tam z karmieniem? Czy nasz niejadek zaczął trochę więcej jeść? Prosimy o zdjęcie z dzisiejszej wizyty ;-) PS: niestety Allegro chyba usunęło aukcję :/ Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-zbieramy-na-hotel-inaczej-trafi-na-A-aA-cuch cioteczki zajrzyjcie do Pucka, chociaz podrucac chloapaka Quote
szajbus Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Powiem krótko. CUDNIE! Jeszcze żeby ta mała zgaga żarła to byłabym calkowicie spokojna, ale nie spodziewam się jakiś cudów, bo mam w domu taką artystkę i jak dochodzi do karmienia to mam stresa . Quote
ciapuś Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 danal1983 napisał(a):dlaczego aukcja cegielkowa zostala usunieta? Podobno nie można rozsyłać cegiełek mailem Quote
danal1983 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 co za kretyn doniósł o tym adm alegro?? zrobcie nowąaukcje cegielkową, ile z tamtej udalo sie zebrac? Quote
olgaj Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 narazie nie udalo nam sie zebrac nawet na pokrycie kosztów operacji, a koszty beda roznac z kazda wizyta. Od wlasciciele nie bedziemy prosic ani zlotówki, to jemu potrzebna jest pomoc. Przykre jest to, ze wszytko uzaleznione jest na tym świecie od pieniedzy. Strach pomyslec gdyby wypadki potoczyly sie inaczej. Ten czlowiek napewno ratowal by swoja sunie i niestety pewnie zostałby sam w tym nieszczesciu, Bardzo was prosimy o kazda zlotówke. Czasami wydaje sie nam, ze wpłacone 5 złotych to mało, DLA NAS TO AZ 5 ZLOTYCH, DLA PSIAKA POMOC, SZANSA. Quote
ewatonieja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 przeciez robilismy cegiełki na bakusia na Rudiego Dixi i nigdy nie było problemu a kasa te zbyła duża nic z tego nie rozumiem, cegiełki były wysyłane droga mejlowa :/ Quote
szajbus Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Albo może nie pisac nigdzie, że cegiełki będą wysyłane drogą e-mailowa. Jak ktoś zakupi to wysłać mu e-mail z zapytaniem czy tak może być. Jak się nie zgodzi to trudno, wysłać mu poczta, ale jak znam życie ludzie kupią z życzliwości i będzie im wsio ribka. Quote
zerduszko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ewatonieja napisał(a):przeciez robilismy cegiełki na bakusia na Rudiego Dixi i nigdy nie było problemu a kasa te zbyła duża nic z tego nie rozumiem, cegiełki były wysyłane droga mejlowa :/ Ale nie było to zgodne z regulaminem allegro. Tym razem ktoś uprzejmy musiał donieść. Mnie to przeraża, że coraz więcej jest ludzi, którzy z "dobroci serca" siedza na allegro i wyszukują takie aukcje, jak tylko jest się do czego przyczepić, to zgłaszają. Quote
Asior Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 aga_1234 napisał(a):sunia dostaje colo-pet to jest to środek dla psiaków po operacji ( psiaki są ratowane w schronisku tym preparatem) 1 łyżka pasty dziennie. calopet to pasta witaminowa.. witaminy nie uratują takiego psa... Covalescense, jest stosowany do odkarmiania psich anorektyków... TO JEDYNY taki środek, który ma tak rewelacyjne działanie... Quote
malibo57 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cześć Asiorek:) Pisała o tym Gonia, pisałam ja. Na watku Lusi sugarr ma do oddania Convelescens RC. Nie trzeba kupować. Przypadek podobny - strzaskana miednica. Quote
Recommended Posts