Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dobrze, ze znalazł sie pan!! To bardzo dobrze wróży!!Oby tylko mała znalazła teraz dostatecznie duzo sil, by wyjsc z tego!! A ja z tej okazji zapraszam na bazarek dla Funi(Sary) i Światunia.Pare rzeczy dodałam - to dla tych, ktorzy juz go odwiedzili i tych, ktorzy jeszcze tam nie zagladali:)
http://www.dogomania.pl/threads/176680-Bazarek-WARTO-OdzieA-obuwie-dodatki-Zbieramy-na-A-wiatunia-i-FuniAE-Koniec-10-01

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli jest taka możliwoś prosze o namiary na tego starszego Pana. Chętnie przewieziemy sunię, kiedy juz bedzie mozna do jej domu.\, a w miarę mozliwości kupimy convalescene i ew. coś jeszcze do jedzenia i leki. Pisze w miare mozliwości, ba sami mamy 3 koty i 2 psy...

Posted

Ja też jestem szczęśliwa, ze sunia ma dom. teraz tylko musi się wzmocnić.
Okazało się, że ta pannica to totalny niejadak , więc brak apetytu tez można pod to podpiąć.
Dowiedziałam się, że panienka przed wypadkiem serducho miała mocne i zapitalała jak mały samochodzik bez zadyszki. To mi sie podoba.
Cały czas dziewczynom zostaje niebagatelny rachunek do opłacenia w lecznicy za operacje, a wiem, ze fundacja cienko przędzie.
Dlatego proszę o pomoc dla suni. Nawet najmniejsza wpłata jest ratunkiem.

Posted

franticho napisał(a):
Jeśli jest taka możliwoś prosze o namiary na tego starszego Pana. Chętnie przewieziemy sunię, kiedy juz bedzie mozna do jej domu.\, a w miarę mozliwości kupimy convalescene i ew. coś jeszcze do jedzenia i leki. Pisze w miare mozliwości, ba sami mamy 3 koty i 2 psy...

Sugarr na watku Lusi podanym wyżej ma do ODDANIA Convalesent - juz o tym tu pisałam.

Posted

właśnie wróciłysmy od lekarza. Temperatura idealna odstawiamy antybiotyk tylko lek ziołowy na wyciszenie.Ponieważ zszedł obrzęk z łapki wszystko się poluzowało ale pan dr załozył specjalny opatrunek.Ogólnie stan się poprawia i co najwazniejsze była kupa lekarz powiedzial ,że kał ładnie uformowany i kolor prawidłowy wszystko oki. W jej stanie lewatywa byłaby śmiertelnie niebezpieczna .Najbardyiej realnz termin powrotu do Pana to okolo 4 tzgodni .Sunia dochodyi do siebie i potryebuje towaryzstwa dlatego dođ gosno nawoluje dyisiaj pryzjedya jej Pan.

Posted

Kolejne wpłaty:
[SIZE=2]Krzysztof I. (Ostraneta) 10 zł
Magdalena Z. (Egri) 50 zł
Ewa K.-K. (kazecki1) 20 zł
Teresa K. (Mauxiont) 20 zł
Lidia B. (Lidan1) 20 zł
Katarzyna Ł. (Dejza) 50 zł
Angelika R. ( Szyszka) 20 zł
Karina M. 100 zł
Martyna B. 100 zł
Aleksandra Z. (awsia) 5 zł
Katarzyna O.-M. (Ciconne) 10 zł
Małgorzata K. (NusiaIJa) 10 zł
Klaudia P. 20 zł
Katarzyna Sz. 9 zł
Anna P. (Anpu71) 10 zł
Sylwia D. (Sylakon) 10 zł
Renata Ś. (Renia-s7) 30 zł
Władysław W. 100 zł
Arkadiusz S. 20 zł
Kamila D. 15 zł
Dariusz J. 10 zł
Magdalena P. (Madziorek_p) 10 zł
Mariola B. (Mariolina01) 20 zł

Bardzo,ale to bardzo dziekujemy!!
Rozliczenie jest w pierwszym poscie.

Posted

Bardzo się cieszę, że znalazł się właściciel i że sunia dochodzi do zdrowia ;-)
A jak tam z karmieniem? Czy nasz niejadek zaczął trochę więcej jeść?
Prosimy o zdjęcie z dzisiejszej wizyty ;-)

PS: niestety Allegro chyba usunęło aukcję :/

Posted

Powiem krótko. CUDNIE!
Jeszcze żeby ta mała zgaga żarła to byłabym calkowicie spokojna, ale nie spodziewam się jakiś cudów, bo mam w domu taką artystkę i jak dochodzi do karmienia to mam stresa .

Posted

narazie nie udalo nam sie zebrac nawet na pokrycie kosztów operacji, a koszty beda roznac z kazda wizyta.
Od wlasciciele nie bedziemy prosic ani zlotówki, to jemu potrzebna jest pomoc.
Przykre jest to, ze wszytko uzaleznione jest na tym świecie od pieniedzy.
Strach pomyslec gdyby wypadki potoczyly sie inaczej.
Ten czlowiek napewno ratowal by swoja sunie i niestety pewnie zostałby sam w tym nieszczesciu,
Bardzo was prosimy o kazda zlotówke.
Czasami wydaje sie nam, ze wpłacone 5 złotych to mało, DLA NAS TO AZ 5 ZLOTYCH, DLA PSIAKA POMOC, SZANSA.

Posted

Albo może nie pisac nigdzie, że cegiełki będą wysyłane drogą e-mailowa. Jak ktoś zakupi to wysłać mu e-mail z zapytaniem czy tak może być. Jak się nie zgodzi to trudno, wysłać mu poczta, ale jak znam życie ludzie kupią z życzliwości i będzie im wsio ribka.

Posted

ewatonieja napisał(a):
przeciez robilismy cegiełki na bakusia na Rudiego Dixi i nigdy nie było problemu a kasa te zbyła duża nic z tego nie rozumiem, cegiełki były wysyłane droga mejlowa :/

Ale nie było to zgodne z regulaminem allegro. Tym razem ktoś uprzejmy musiał donieść. Mnie to przeraża, że coraz więcej jest ludzi, którzy z "dobroci serca" siedza na allegro i wyszukują takie aukcje, jak tylko jest się do czego przyczepić, to zgłaszają.

Posted

aga_1234 napisał(a):
sunia dostaje colo-pet to jest to środek dla psiaków po operacji ( psiaki są ratowane w schronisku tym preparatem) 1 łyżka pasty dziennie.

calopet to pasta witaminowa.. witaminy nie uratują takiego psa...
Covalescense, jest stosowany do odkarmiania psich anorektyków... TO JEDYNY taki środek, który ma tak rewelacyjne działanie...