madziamn Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jestem Cioteczki i chętnie bym pomogła ale jestem kompletnie spłukana z kasy:((( Quote
Niewiasta_21 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Czekamy na cegiełke bo trzeba ją umiescic w aukcji. Ze względu na to ze niuni zrobiła sie ta rana, mała zmiana planów i jutro Sara jedzie z Helgą do weta. Aga1234 bardzo dziękuje za pomoc w transporcie małej i agata51 za chęć pomocy :-) Ja obiecuje ze najdalej w piatek będą foteczki Sary. Quote
Vlk Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 biedna psinka. Trzymamy kciuki za tę małą. W końcu mawia się, że miłośc wszystko zwycięża, więc mając takiego Pana to nic, tylko zdrowieć :) Quote
ciapuś Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Czekam z niecierpliwością na cegiełkę od Isadory Miała być dzisiaj w nocy ale nie widzę jej nigdzie :-( Quote
olgaj Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Moze by jej poprostu delikatnie przypomniec? Quote
Helga72 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 już pisze mała śpi ugotowałam jej ryżóweczke na indorku doktor zalecił .Jeśli chodzi o jedzenie to ostroznie nie na siłę i jeśli chodzi o pasty to niekoniecznie teraz podaje jej ta witaminowa i wystrczy , do picia woda z miodkiem. Sara dzisiaj była bardzo dzielna doktor wyciął bez znieczulenia martwą skóre i oczyścił ranę a potem zszył żeby zdrowe tkani sie sklejały.Miała robione RTG trochę sie wszytko poluzowała ale poniewaz ma opatrunek zywiczny to może tak zostać. Mała nie powinna sie ruszą ale ,że to starsza dama to dr troszkę przymyka oko a mała ruchliwa jest przed wypadkiem jak mówi Pan Mirek latała jak strzała.Dzisiaj Pan Mirek tez przydzie w odwiedzinki. Jeśli chodzi o rokowania na przyszłośc to bardzo ostroznie to starutka psian i kości zupełnie inaczej sie zrastaja niz u młodzieniaszka za tydzień do kontroli. Quote
szajbus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nie jest gorzej, więc bądźmy szczęśliwi. A sunia szybciej by się zrastała jakby odpowiednio jadła, a że damulka wybredna to inna broszka. Quote
Helga72 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dokładnie tak jak napisała Aga używam pampersów. Dzisiaj karmiłyśmy sie nową metodą " na Ptaka " i zniknęła cała miseczka gęstej ryżówki z mięsem a mięsa dołozyłam jej sporo znaczy pokruszyłam i zmiażdżyłam a po jedzonku wycieramy pyszczek serweteczką bo zawsze się trochę upaćkamy . O dziwo mała mimo iz karmienie troche tego wbrew woli nie dziabnęła mnie a wręcz przeciwnie polizała w rękę ja przy niej wymiekam mimo nocnych ekscesów. Quote
ewatonieja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Helga-psia mama :) bezcenna dyskretnie przypominam Quote
szajbus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zapraszam panie z fundacji na wątek fundacyjnej, zapomnianej suni Mirabelki. http://www.dogomania.pl/threads/140511-FPR-ZwP-niepeA-nosprawna-Mirabelka-czy-ma-szanse-znalesc-kochajAE-cy-dom/page7 Quote
Niewiasta_21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ma ktos jeszcze do oddania jakies podkłady? Jesli nie,to jutro zakupie i zawioze. Quote
ewatonieja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 chce wystawiac aukcje z przedmiotem-dyplomem tylko jaka opcje dostawy wybrac? przesyłke pocztową? http://allegro.pl/show_item.php?item=879665654 Quote
Reno2001 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Emir w swoich aukcjach ma wybrany list priorytetowy za 5zł i przesyłkę poprzez e-mail. http://www.allegro.pl/item869246408_nie_do_wiary_to_rasowy_pies_zobaczcie_championa.html Quote
ciapuś Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 to może dopisać że list ekonomiczny za 10zł dodatkowo Quote
Vlk Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 10zł za list ekonomiczny to bardzo dużo, ludzie mogą się zniechęcić Quote
xmartix Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zazwyczaj daje się że przesyłka 5 zł a o e-mailu się nie wspomina, dopiero w mailach do poszczególnych osób.. Quote
olgaj Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dzis ania zawiozła kolejne podkłady. Wszystkie ktore dostałysmy od was juz zostały złużyte, Mamy jeszcze chyba troche pampersów, niestety nie nadaja sie wiec chetnie oddamy komus kto jest w potrzebie. Zwiekszona zostala dawka leków uspakajacych. Rana jest przemywana riwanolem, nie mozemy dopuscic zeby wdała sie martwica. Jutro postaram sie zrobic zdjecia. Quote
Niewiasta_21 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Podkłady zakupione. 15 sztuk - 21 zł. Moze ktos wie gdzie mozna dostac taniej? Takie duze są najlepsze 90x60 cm. Malutka ruchliwa jak diabli. Chce sie podniesc i nie moze i wtedy sie denerwuje. Biedactwo. Jeszcze troszke musi byc cierpliwa...zaraz wstawie fotki. Quote
Niewiasta_21 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 I nowe allegro: http://www.allegro.pl/item879665654_czy_mozna_wycenic_zycie_niestety_tak.html Quote
szajbus Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No malutka, tu na tych fotkach o wiele lepiej wyglądasz niż na tych z pierwszej strony. Jeszcze trochę i będziesz mogła sie więcej ruszać. Musisz wytrzymać maleńka. Quote
olgaj Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Iwonko skoro ania zrobila dzis zdjecia to ja jutro dam sobie spokój. Chyba zeby cos sie dzialo na cito. Quote
Lajla Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 rany ona jest pieknaaaaaaaaa!!!!!!!!! trzymam za Funie kciuki !!!! Quote
Recommended Posts