Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mozemy zaplacic za opieke, moze ktos nie pracuje i chcialby troche sobie zarobic, nie beda to wielkie pieniadze ale zawsze.

Bardzo prosimy popytajcie, czas niestety dziala na nasza niekorzysc.

Posted

cholera, tego sie obawialam - ze ten czlowiek nie da rady zajac sie psem tak jak potrzeba; starzy ludzie zyja w innym swiecie, trudno im cokolwiek przetlumaczyc...
napisze do kolezanki, ona pochodzi z lodzi, moze ma jakichs znajomych, moze cos wymysli...
na jak dlugo lekarz ocenil proces gojenia? tak mniej wiecej oczywiscie; czy to bedzie miesiac czy trzy na przyklad?
czy istnieje ryzyko, ze to sie nigdy nie zrosnie?
cholera, jak ona lata po mieszkaniu i ciagnie za soba te polamana miednice to raczej na pewno istnieje.......

Posted

Proces gojenia niestety przebiega dość wolno. Ja mysle ze to jeszcze z miesiąc napewno potrwa. A teraz jest tak naprawde najważniejszy okres,bo potem jak juz sie kosci zaleją to będzie lepiej. Miednica juz jest przekrzywiona, boje sie zeby to wszystko nie poszło nie poszło na marne i zeby Sara mogła jeszcze chodzic o włanych siłach,bo inaczej niewiem co to będzie.

Dzisiaj jej pan poszedł na cmentarz opowiedziec swojej zmarłej żonie o Sarci :-(

Posted

Własnie wróciłam od naszej Sarci. Po dizsiejszej wizycie jestem nawet zadowolona. Jest o wiele lepiej. Sunia miała czysto, ładnie wyglądała. Dałam leki i obmyłam ją troszke chusteczkami nawilżającymi. Pan Mirek mówi ze takto ładnie leży na swoim miejscu,jedynie jak chce jej sie załatwic to zaczyna wędrowac po chałupce.
Moze nie bedzie tak źle, najwazniejsze zeby kontrolowac sytuacje i pilnowac zeby sunia dostawała leki.
Szczerze mówiąc nie licze ze znajdzie sie DT,bo wiem ze to cięzka sytuacja. Pozostaje mi doglądac i czuwać zeby nic złego sie nie stało.