Pinesk@ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Sarcio, jesteś silna, tylko pomocy potrzeba... :( DT potrzebny na CITO ! :( Quote
AnnaA Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tylko głośno myślę - a może jakiś płatny hotelik na kilka tygodni? Quote
szajbus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 I hopamy malutka prosząc o DT do czasu kiedy do niebie nie dojdzie Quote
olgaj Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 mozemy zaplacic za opieke, moze ktos nie pracuje i chcialby troche sobie zarobic, nie beda to wielkie pieniadze ale zawsze. Bardzo prosimy popytajcie, czas niestety dziala na nasza niekorzysc. Quote
Cantadorra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Tak mi przykro, ze tak sie dzieje! Oby DT szybko sie znalazl! Quote
kakadu Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 cholera, tego sie obawialam - ze ten czlowiek nie da rady zajac sie psem tak jak potrzeba; starzy ludzie zyja w innym swiecie, trudno im cokolwiek przetlumaczyc... napisze do kolezanki, ona pochodzi z lodzi, moze ma jakichs znajomych, moze cos wymysli... na jak dlugo lekarz ocenil proces gojenia? tak mniej wiecej oczywiscie; czy to bedzie miesiac czy trzy na przyklad? czy istnieje ryzyko, ze to sie nigdy nie zrosnie? cholera, jak ona lata po mieszkaniu i ciagnie za soba te polamana miednice to raczej na pewno istnieje....... Quote
Niewiasta_21 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Proces gojenia niestety przebiega dość wolno. Ja mysle ze to jeszcze z miesiąc napewno potrwa. A teraz jest tak naprawde najważniejszy okres,bo potem jak juz sie kosci zaleją to będzie lepiej. Miednica juz jest przekrzywiona, boje sie zeby to wszystko nie poszło nie poszło na marne i zeby Sara mogła jeszcze chodzic o włanych siłach,bo inaczej niewiem co to będzie. Dzisiaj jej pan poszedł na cmentarz opowiedziec swojej zmarłej żonie o Sarci :-( Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mysle, ze dt na 2 tygodnie by wystarczylo. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 To trzeba poszukac jakiegos hotelu w tych okolicach, chyba, ze ktos prywatny moze dac DT. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dajcie to do tytulu, ze szukacie DT w Lodzi lub okolicy. Quote
Niewiasta_21 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Raczejn ie sądze zeby hotel przyjął taką sunie. Tylko dt domowe wchodzi w gre. Quote
kakadu Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 niewiasta czy bedzie szansa zeby razem z psem dac ew. dt rowniez jakas klatke w ktorej moznaby go unieruchomic? Quote
oska1983 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A ten Pan wogóle chce oddać sunię do dt? Quote
Niewiasta_21 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Niestety niemamy klatki, trzeba by było czegos poszukac. Ale niestety w klatce sunia nie lubi siedziec i non stop wtedy wyje i trzeba przy niej siedziec. Quote
zuzka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kurcze z tym DT to gorszy problem bo wszyscy są zapsieni po same uszy. Quote
Niewiasta_21 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Własnie wróciłam od naszej Sarci. Po dizsiejszej wizycie jestem nawet zadowolona. Jest o wiele lepiej. Sunia miała czysto, ładnie wyglądała. Dałam leki i obmyłam ją troszke chusteczkami nawilżającymi. Pan Mirek mówi ze takto ładnie leży na swoim miejscu,jedynie jak chce jej sie załatwic to zaczyna wędrowac po chałupce. Moze nie bedzie tak źle, najwazniejsze zeby kontrolowac sytuacje i pilnowac zeby sunia dostawała leki. Szczerze mówiąc nie licze ze znajdzie sie DT,bo wiem ze to cięzka sytuacja. Pozostaje mi doglądac i czuwać zeby nic złego sie nie stało. Quote
szajbus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czyli wygląda na to, ze trzeba pana bardziej kontrolowć? Quote
Recommended Posts