TERESA BORCZ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 10 zl stała deklaracja od agnieszki 103 poszła dziś 3 x 10 =30 pln na trzy miesiące z góry Quote
xmartix Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 dziękujemy! i wiadomo co z tych wyników wynika? ktoś gdzieś je pokazywał? dzwoniłam do Basi i ona mówi że Bosman może mieć zapalenie stawów.. że bardzo źle szedł.. poprosiłam Basię by założyła znowu 200 zł na tę morfologię co ma mieć Bosman, i ewentualnie leczenie stawów jeżeli to to, no i niech ma kasę na weta gdyby coś sie działo, odpiszę więc z 1 postu i przeleję Basi te pieniądze, które złożyła. A założyła bo Pan Kaziu prosił żeby gotówką płacić takie sprawy w miarę możliwości, a nie przez konto, bo jakoś tam dla niego lepiej jeżeli chodzi o rozliczenie z urzędem. dowiemy też się co u Bosmanka słychać Quote
xmartix Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 doszło 40 zł od a.piurek - za 2 miesiące? dziękujemy!! Quote
a.piurek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='xmartix']doszło 40 zł od a.piurek - za 2 miesiące? dziękujemy!![/QUOTE] Dokładnie za 2 miesiące.:loveu: Gdyby umknęła mi deklaracja w przyszłości proszę o priva. Quote
Temida Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Postaram się skontaktować z tym Panem z hoteliku, aby wystawił mi fakturę i wysłał. Quote
xmartix Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Temida on prosił rozliczać się pod koniec miesiąca :) więc się musicie dogadać, ja dorzucę te 60 zł jeszcze Quote
Temida Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wiem, rozmawiałam już z tym Panem jakiś czas temu. To zadzwonię w przyszłym tygodniu. Quote
malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Xmartix, kochana, wklej bannerki do 1-go postu. Bo tu trzeba kasy dozbierać, żeby Bosman się nie "chwiał";-) Dorzucam 200 na leczenie - zdaje mi się , że obiecałam? Quote
xmartix Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 malibo ja już nie wiem ile TY obiecalas, bo juz strasznie dużo tych pieniędzy od Ciebie.. :) zobacz ile w pierwszym poście już doszło od Ciebie doszły pieniądze od Agnieszki103 te banerki poszukam i dokleję do 1 postu, dzisiaj, ale trochę później Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bosman - co u Ciebie? jakies zdjecie rodzinne moze z rusalka i skrzatem? i z kulfonem/bingo jak dojedzie? :D Quote
xmartix Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 no niech robią niech robią jak mają okazję zdjecia Bosmankowi Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oj... do Lwowka chyba Sonia tez pojedzie bo.... chciala Kikou psy pozjadac.....na wejsciu do niej, zaczynajac od Ozzy biedaka:( Chlopaki nasze w Lwowku dadza sobie rade z ta panna... Ozzy taka bida..... ja czekam na zbiorowe zdjecie, fajnie by bylo :D Bosman, jak sie czujesz psino? Fajnei Ci bez tego lancucha, co? Buzka Quote
AlfaLS Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja też jestem ciekawa jak mu się bez tego paskudnego łańcucha żyje:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 rozmawialam z panem Kaziem, wszystkie psiki mają się dobrze, żadne nie sprawiaja kłopotu jak narazie, Rusałka to dama do adopcji. cudna, nieco troszczy się opiekun o Skrzacika, bo jednak to powolne zamarzanie w lesie pozostawilo ślady na pecherzu, , ma chyba przeziebiony. ale jak już przeżył, i ma dobrą opiekę to wydobrzeje napewno. dzisiaj bedę jeszcze dzwonić to znow popytam. Sonia już zameldowana tam, dziś Zofija będzie ostatecznie się umawiać. Quote
Basia1244 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witam po powrocie do Wrocławia. Widzę, że wszystko już dziewczyny napisały, więc tylko tak dwa zdania od siebie dodam. Podróż minęła nam bardzo spokojnie, oba psy (mój i Bosman) przespały prawie całą drogę. Bosman to pies, który potrzebuje ludzia dla siebie - psie towarzystwo nie jest mu tak bardzo potrzebne, jak człowiek. Wydaje mi się, że woli facetów niż kobiety - z moim mężem złapał kontakt od razu i łasił się do niego i przytulał - taki pieszczoch. Poza tym Bosman jest psem starym i to widać -potrzebuje mało ruchu ale dużo miłości - trzeba go podleczyć ze stanów zapalnych (uszy, stawy) i szukać mu domu z ludziem_tylko_dla _Bosmana - domu z ogródkiem i miłością. No a jeśli chodzi o warunki w hotelu -są bardzo w porządku - psy zadbane, mają duży wybieg i ciepłe mieszkanko w budynku gospodarczym. Na wiosnę pan Kazio szykuje jeszcze jeden wybieg, gdzie będą budy - taka wersja letnia hotelowania - budy są nowiutkie, jeszcze nie używane, duże i solidne. Psy mają dobra opiekę, pan jest konkretny i wszystko sobie notuje, żeby nie zapomnieć - otwarty na sugestie i propozycję - myślę, że Bosman dobrze trafił i szybko nabierze kondycji i się podleczy. To chyba tyle. Innych zdjęć nie mam, tylko te, które już Marta zamieściła. Quote
Plicha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super wiadomości! Zeby Bosmanek szybko domek znalazł. Ale i tak te warunki ktore teraz ma to dla niego raj po calym zyciu na lancuchu :) Quote
xmartix Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 to wiemy jak go ogłaszać :) jakby co myślę że moglibyśmy kupić Bosmanowi coś na stawy Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czy w Polsce jest Seraquin? jak do tego weci podchodza jezeli jest? I ile tam kosztuje? Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To jest Seraquin: http://www.seraquin.co.uk/ Nie mam info po polsku niestety.... Quote
Basia1244 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja zaraz okażę się "starą wiedźmą zielarką",ale uważam, że na te stawy Bosmana, to najpierw klasyczne zastrzyki przeciwzapalne/przeciwbólowe przez 3 dni, a potem chrząstka z indyka, kurze łapki, oliwa z oliwek+siemię lniane lub tran i smacznego. Artresan i inne tego typu zawierają wyciąg z chrząstki rekina - są drogie i też skuteczne - chrząstka z indyka i kurze łapki są tańsze i równie skuteczne - pytanie - kto mu będzie to gotował i polewał oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia? (pytanie retoryczne). Quote
xmartix Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no nie wiem czy facet się ogarnie:) jej ja nawet nie wiem jaką on tam ten nasz Bosman karme dostaje - tzn gotowane czy jakie? ja zadzwonię do tego Pana i powiem mu żeby zapytał weta jaki lek na stawy mu kupic i się zorganizuje co? Quote
Recommended Posts