Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ketuniu obroża jest ale ... kochana ja nie mogę jechać tak sobie 120 kilometrów , żeby psu zmienić obrożę i wrócić, bo koszt benzyny sprawia,że na taka wycieczkę mnie zwyczajnie nie stać. Miałam jechać niejako "przy okazji" ale w życiu różnie bywa i z przyczyn losowych pojadę dopiero na święta, ale oczywiście, jeśli chcesz - to załatw te sprawę z obrożą. To tyle.

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
Ketuniu obroża jest ale ... kochana ja nie mogę jechać tak sobie 120 kilometrów , żeby psu zmienić obrożę i wrócić, bo koszt benzyny sprawia,że na taka wycieczkę mnie zwyczajnie nie stać. Miałam jechać niejako "przy okazji" ale w życiu różnie bywa i z przyczyn losowych pojadę dopiero na święta, ale oczywiście, jeśli chcesz - to załatw te sprawę z obrożą. To tyle.

Ja nic złego nie miałam na myśli. Nie śledzę wątku na bieżąco. ;)
Pieniądze przelane na konto w pierwszym poście.

Posted

mam nowe zdjęcia Bosmana z nową obrożą :)
wstawię na dniach

nadal nie mamy kompletu deklaracji
a po Bosmanka nikt nie dzwoni...

pomóżcie wziąć się za mocniejsze jego ogłaszanie
może jakiś lepszy tekst by się przydał...

i koniecznie pełne deklaracje!!! v:(

Posted

nikt na mój apel nie odpowiedział....

zamówiłam Bosmanowi z bazarku pakiet 74 ogłoszeń za 10 zł

doszły wpłaty od :
bros 20 zł
Ankita 24 zł
dziękujemy ;)

Posted

Przepraszam, że w innym temacie...
Potrzebna jest osoba, która mogłaby przeprowadzić wizytę pani chętnej na szczeniaka w Czernicy Odrzańskiej....czy ktoś mógłby nam pomóc? Proszę...
Żeby nie zaśmiecać Waszego wątku, proszę gdyby co o kontakt na pw do mnie lub do red.

Posted

Bosmanek jakis smutny taki :( Właśnie miałam zaproponować te ogłoszenia z bazarku ale widzę ze już na to wpadłaś :) Mam nadzieję że ktoś się zlituje nad psiną.

Posted

3 dni temu Bosman miał 40 stopni gorączki... znowu jakiś stan zapalny, do tego coś ma z sercem, dostał antybiotyk, będzie dostawał też przeciwbólowe, bo ledwo ciągnie nasz Bosman. Jak jest taka pogoda jak dziś 20 st. to z jęzorem na wierzchu chodzi i te stawy mu siadają, rano i wieczorem lepiej jest z nim.
Jesteśmy za leczenie na minusie - 19 zł, więc przeleję Bosmanowi i doślę znowu 200 zł, za ten przeciwbólowy miesięcznie będziemy wydawać 120 zł.

Posted

Ponieważ Miętusek, na którego złożyłam deklarację będzie miał tańszy DT niż wcześniej planowano to przenoszę swoją skromną deklarację 10 zł. na Bosmanka. To na stałe. Jak będę mogła to wpłacę dodatkowo coś jeszcze.Na jakie konto wpłacać pieniądze?

Posted

Informacje o Bosmanie:
30.03

Bosman czuje się lepiej po Kaprodylu, dostawać go będzie już do końca życia. Bosmanek niestety jest podatny na infekcje. Od wczoraj łzawią mu oczy. Obecnie są przemywane solą fizjologiczną.

Wpłaciłam za hotelowanie za marzec 372 zł i 219 na leczenie.
Bosmankowi zostało jedynie 348 zł...

brakuje 120 zł stałych deklaracji
i dodatkowo 120 zł m-cznie na leki dla Bosmana

łącznie: 240 zł m-cznie...
HELP!!!!

Posted

Bosman - dalej bez domku?

Taki przystojniak z Ciebie i nic?

I chory bido jestes?

:(

Ja niestety nic wiecej poza moja stala nie wyskrobie....

MOja stala bedzie na koncie jutro/pojutrze...

Trzymaj sie chlopak

Posted

doszły wpłaty od:
Alfa 10 zł
malibo 31 zł
EMigrantka 25 zł

dziękujemy :)

powysyłałam pw z prośbą o deklaracje stałe jak na razie do użytkowników do 10 strony ze spisu

aha i ważna sprawa - wczoraj dzwonił Pan w sprawie Bosmana, chciał go do kojca z rocznym psem, pytał jak do dzieci i zapytał gdzie można zobaczyć psa... przeraził się że jest "daleko" (Lwówek..), on sam jest z okolic Oleśnicy. Powiedział że oddzwoni... zobaczymy...

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
życzy
Temida
w imieniu własnym i Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami

www.ltoz.republika.pl