Basia1244 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ketuniu obroża jest ale ... kochana ja nie mogę jechać tak sobie 120 kilometrów , żeby psu zmienić obrożę i wrócić, bo koszt benzyny sprawia,że na taka wycieczkę mnie zwyczajnie nie stać. Miałam jechać niejako "przy okazji" ale w życiu różnie bywa i z przyczyn losowych pojadę dopiero na święta, ale oczywiście, jeśli chcesz - to załatw te sprawę z obrożą. To tyle. Quote
xmartix Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Basia a może mu wyślemy jednak tę obrożę?? pocztą? Ketunia dziękujemy! :) Quote
Basia1244 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zaraz wyślę tylko podaj mi adres, to pójdę na pocztę. Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Basia1244 napisał(a):Ketuniu obroża jest ale ... kochana ja nie mogę jechać tak sobie 120 kilometrów , żeby psu zmienić obrożę i wrócić, bo koszt benzyny sprawia,że na taka wycieczkę mnie zwyczajnie nie stać. Miałam jechać niejako "przy okazji" ale w życiu różnie bywa i z przyczyn losowych pojadę dopiero na święta, ale oczywiście, jeśli chcesz - to załatw te sprawę z obrożą. To tyle. Ja nic złego nie miałam na myśli. Nie śledzę wątku na bieżąco. ;) Pieniądze przelane na konto w pierwszym poście. Quote
xmartix Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 mam nowe zdjęcia Bosmana z nową obrożą :) wstawię na dniach nadal nie mamy kompletu deklaracji a po Bosmanka nikt nie dzwoni... pomóżcie wziąć się za mocniejsze jego ogłaszanie może jakiś lepszy tekst by się przydał... i koniecznie pełne deklaracje!!! v:( Quote
xmartix Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 nikt na mój apel nie odpowiedział.... zamówiłam Bosmanowi z bazarku pakiet 74 ogłoszeń za 10 zł doszły wpłaty od : bros 20 zł Ankita 24 zł dziękujemy ;) Quote
GoskaGoska Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 śliczny Bosmanek szkoda, że nie wyczesany Quote
Monday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Przepraszam, że w innym temacie... Potrzebna jest osoba, która mogłaby przeprowadzić wizytę pani chętnej na szczeniaka w Czernicy Odrzańskiej....czy ktoś mógłby nam pomóc? Proszę... Żeby nie zaśmiecać Waszego wątku, proszę gdyby co o kontakt na pw do mnie lub do red. Quote
xmartix Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 zaraz dam info na wroclawskie pieski a o jakiego psa chodzi? napisz mi na pw Quote
Plicha Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bosmanek jakis smutny taki :( Właśnie miałam zaproponować te ogłoszenia z bazarku ale widzę ze już na to wpadłaś :) Mam nadzieję że ktoś się zlituje nad psiną. Quote
xmartix Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 3 dni temu Bosman miał 40 stopni gorączki... znowu jakiś stan zapalny, do tego coś ma z sercem, dostał antybiotyk, będzie dostawał też przeciwbólowe, bo ledwo ciągnie nasz Bosman. Jak jest taka pogoda jak dziś 20 st. to z jęzorem na wierzchu chodzi i te stawy mu siadają, rano i wieczorem lepiej jest z nim. Jesteśmy za leczenie na minusie - 19 zł, więc przeleję Bosmanowi i doślę znowu 200 zł, za ten przeciwbólowy miesięcznie będziemy wydawać 120 zł. Quote
AlfaLS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ponieważ Miętusek, na którego złożyłam deklarację będzie miał tańszy DT niż wcześniej planowano to przenoszę swoją skromną deklarację 10 zł. na Bosmanka. To na stałe. Jak będę mogła to wpłacę dodatkowo coś jeszcze.Na jakie konto wpłacać pieniądze? Quote
xmartix Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Alfa dziękujemy huraa :) w 1 poście są dane do przelewu Quote
TERESA BORCZ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wracam do pracy, trochę mnie nie było, ale nie z zaniedbania. będe rozsyłać i kwestować, coś podeśle dla Bosmanka na tę poprawe zdrówka pocztą. jakieś leki i witaminy. Quote
xmartix Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Informacje o Bosmanie: 30.03 Bosman czuje się lepiej po Kaprodylu, dostawać go będzie już do końca życia. Bosmanek niestety jest podatny na infekcje. Od wczoraj łzawią mu oczy. Obecnie są przemywane solą fizjologiczną. Wpłaciłam za hotelowanie za marzec 372 zł i 219 na leczenie. Bosmankowi zostało jedynie 348 zł... brakuje 120 zł stałych deklaracji i dodatkowo 120 zł m-cznie na leki dla Bosmana łącznie: 240 zł m-cznie... HELP!!!! Quote
xmartix Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 przypominam o wpłatach na kwiecień :) Quote
Emigrantka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bosman - dalej bez domku? Taki przystojniak z Ciebie i nic? I chory bido jestes? :( Ja niestety nic wiecej poza moja stala nie wyskrobie.... MOja stala bedzie na koncie jutro/pojutrze... Trzymaj sie chlopak Quote
xmartix Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 doszły wpłaty od: Alfa 10 zł malibo 31 zł EMigrantka 25 zł dziękujemy :) powysyłałam pw z prośbą o deklaracje stałe jak na razie do użytkowników do 10 strony ze spisu aha i ważna sprawa - wczoraj dzwonił Pan w sprawie Bosmana, chciał go do kojca z rocznym psem, pytał jak do dzieci i zapytał gdzie można zobaczyć psa... przeraził się że jest "daleko" (Lwówek..), on sam jest z okolic Oleśnicy. Powiedział że oddzwoni... zobaczymy... Quote
Temida Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Verdana][SIZE=2]Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Temida w imieniu własnym i Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami www.ltoz.republika.pl Dziękuję Wam, że jesteście :)[/FONT] Quote
magda222 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Napiszcie w skrócie jak wygląda sytuacja Bosmana. Mieszka w hoteliku? Quote
Recommended Posts