xmartix Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 tak, Bosmanek mieszka w hoteliku od lutego w Lwówku Śląskim, niestety brakuje stałych deklaracji na hotelik, nie mówiąc już o pieniądzach na leki staramy sie wyprowadzić go zdrowotnie na prostą, bo miał zapalenie mocne w organizmie, oczywiście na ile się da, bo już jest staruszek, Bosman miał badania, dostawał antybiotyki, teraz dostaje na zawsze przeciwbólowe i mam nadzieję że teraz już nie będzie taki smutny na zdjęciach.. Bosmanek szuka domu, najlepiej z ogrodem, nie wiem czy dobrze by się czuł w mieszkaniu, może mieszkać w innymi pieskami, ale potrzebuje czasu i dobrego opiekuna, bo może być z początku zazdrosny, potem jak się poczuje bezpiecznie to zazdrość mu przechodzi :) Quote
GoskaGoska Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 do kojca :( i co tak siedzi non-stop? dziwne, że go odległość przeraziła jak to, to samo województwo , rozumiem jakbyś powiedziała, że w Suwałkach ;) Quote
xmartix Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 nie, podobno gościu wypuszcza tego psa na pobieganie po ogrodzie Bosman ma ogłoszeń parę (w 1 poście są), i kupiłam mu zestaw 74 ogłoszeń u Zuzy na bazarku ale na razie się nie wyrabia, więc czekamy na te ogłoszenia można więc robić ogłoszenia Bosmanowi bp zanim Zuza się obrobi to trochę minie czasu..:) Quote
Plicha Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tak się zastanawiam czy takiemu starszemu psiakowi nie lepiej by było spać w domu. Jeśli w bloku byłaby winda i chodziłby sobie na spacerki to chyba byłoby ok. Wiem że on się wychował na wsi, ale na łańcuchu to raczej za dużo wolności nie miał, a na jego stawy to na pewno ciepło dobrze by zrobiło, zwłaszcza jak przyjdzie jesień i zima :( Quote
xmartix Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 albo w jakimś przedsionku chociaż gdzieś w domu... Quote
magda222 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sary już nie ma wśród nas... ale na jej koncie pozostały pieniądze od cioteczek z dogo. Połowę z tych pieniędzy (280 zł) przelewam na konto Bosmana. Quote
xmartix Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 dziękujemy bardzo!!! ja powysyłałam sporo pw ale nikt nie odpowiedział.. muszę dalej wysyłać Quote
xmartix Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 doszły wpłaty od Justika 20 zł Magda222 280 zł bardzo dziękujemy! Bosman ma na swoim koncie 714 zł!! Rozliczenie wpłat stałych deklaracji: Emigrantka 25 zł (II, III, IV) Bros 20 zł (II, III) Justika 20 zł (II, III, IV) Ankita 24 zł (II, III) Malibo 31 zł (II, III, IV) a.piurek 20 zł (II, III) Plicha 10 zł (II, III) Ellig 10 zł (II 2010 - I 2011) Yuki 10 zł (od marca) Teresa B. 20 zł (II, III, IV) Ona03 20 zł (II, III, IV) xmartix 10 zł (II, III, IV) Agnieszka 10 zł (II, III, IV) Alfa 10 zł (IV) proszę o stałe wpłaty na Bosmana ... parę osób nie zapłaciło za kwiecień, jedna od marca Quote
ona03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dawno mnie nie było u Bosmanka, zdrówka życzę chłopakowi i domku dobrego :) Dziewczyny mam 14 szt. CARPRODYL F 20mg jeżeli to jest to samo co bierze Bosman to mogę wysłać do hoteliku. Quote
xmartix Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 tak to to samo, ale nie wiem ile mg.. ale zawsze można dawać pół tabletki jak jest za dużo mg wyślij na adres hoteliku :) dzięki wielkie GoskaGoska tylko 1 gościu dzwonił, ale nie zadzwonił więcej.. a tak to 0 telefonów więcej jeszcze Zuza nie zrobiła tego zapłaconego zestawu ogłoszeń bo się nie wyrabia doszła wpłata od Plichy :) dziękujemy wszystko jest w 1 poście Quote
ona03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ok. wyślę, ale to zostało po leczeniu mojego psiaka, który waży 3 kg. Jemu podawałam pół tabletki, więc ktoś musiałby sprawdzić ile mu podawać :) Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Bosman dostaje 1 tabletkę, ale nie wiem ile tego mg tam jest, wyślij a ja pogadam o tym z panem Kaziem dzięki :) Quote
Ankita Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 hej czy możesz jeszcze raz sprawdzić moje przelewy - bo rozumiem, że na czerwono nie wpłynęły?- sprawdzałam historię mojego rachunku i regularnie wychodziło z mojego konta po 24 zł miesięcznie - zawsze 22 danego miesiąca - tak na marginesie jak zależy Wam na wpłatach np. na początku miesiąca dajcie znać zmienię - przelew ustawiłam w dniu w którym przeczytałam historię Bosmanka a to było 22... Quote
ona03 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ciężko z nowymi deklaracjami na Bosmanka. Mogę podwyższyć do 24 zł miesięcznie to będą chociaż dwa dni pobytu w hoteliku. Może Cioteczki deklarujące podchwycą pomysł i dołożą po 2 zł. To poprawi chociaż troszkę finanse Bosmanka. Jutro wyślę tabletki i wrzucę troszkę gryzaków-śmierdziaków na osłodę życia Bosmankowi. Quote
xmartix Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 doszła wpłata od Bros,dziękujemy :) Ankita - już sprawdzam - wpłaciłaś 22.03, 22.02., 22.01, czyli jest ok, bo Ty płacisz 22. za nast miesiąc :) przepraszam za pomyłkę róznie dziewczyny płacą i się mylę, najlepiej napisać że to za konkretny miesiąc jest :) Ona03 bardzo dziękuję, już zapisałam czekamy na te ogłoszenia od Zuzy Quote
Basia1244 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bosmankowi się przytyło :) i ładnie wyczesany piesio - no teraz trzeba go ogłaszać i szukać domku! Quote
mikoada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ale z niego śliczny i uśmiechnięty chłopczyk, proszę jak wolność mu służy :) Quote
Recommended Posts