Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, Bosmanek mieszka w hoteliku od lutego w Lwówku Śląskim, niestety brakuje stałych deklaracji na hotelik, nie mówiąc już o pieniądzach na leki
staramy sie wyprowadzić go zdrowotnie na prostą, bo miał zapalenie mocne w organizmie, oczywiście na ile się da, bo już jest staruszek, Bosman miał badania, dostawał antybiotyki, teraz dostaje na zawsze przeciwbólowe i mam nadzieję że teraz już nie będzie taki smutny na zdjęciach..
Bosmanek szuka domu, najlepiej z ogrodem, nie wiem czy dobrze by się czuł w mieszkaniu, może mieszkać w innymi pieskami, ale potrzebuje czasu i dobrego opiekuna, bo może być z początku zazdrosny, potem jak się poczuje bezpiecznie to zazdrość mu przechodzi :)

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, podobno gościu wypuszcza tego psa na pobieganie po ogrodzie

Bosman ma ogłoszeń parę (w 1 poście są), i kupiłam mu zestaw 74 ogłoszeń u Zuzy na bazarku ale na razie się nie wyrabia, więc czekamy na te ogłoszenia

można więc robić ogłoszenia Bosmanowi bp zanim Zuza się obrobi to trochę minie czasu..:)

Posted

Tak się zastanawiam czy takiemu starszemu psiakowi nie lepiej by było spać w domu. Jeśli w bloku byłaby winda i chodziłby sobie na spacerki to chyba byłoby ok. Wiem że on się wychował na wsi, ale na łańcuchu to raczej za dużo wolności nie miał, a na jego stawy to na pewno ciepło dobrze by zrobiło, zwłaszcza jak przyjdzie jesień i zima :(

Posted

doszły wpłaty od
Justika 20 zł
Magda222 280 zł

bardzo dziękujemy!
Bosman ma na swoim koncie 714 zł!!

Rozliczenie wpłat stałych deklaracji:
Emigrantka 25 zł (II, III, IV)
Bros 20 zł (II, III)
Justika 20 zł (II, III, IV)
Ankita 24 zł (II, III)
Malibo 31 zł (II, III, IV)
a.piurek 20 zł (II, III)
Plicha 10 zł (II, III)
Ellig 10 zł (II 2010 - I 2011)
Yuki 10 zł (od marca)
Teresa B. 20 zł (II, III, IV)
Ona03 20 zł (II, III, IV)
xmartix 10 zł (II, III, IV)
Agnieszka 10 zł (II, III, IV)
Alfa 10 zł (IV)

proszę o stałe wpłaty na Bosmana ... parę osób nie zapłaciło za kwiecień, jedna od marca

Posted

Dawno mnie nie było u Bosmanka, zdrówka życzę chłopakowi i domku dobrego :)
Dziewczyny mam 14 szt. CARPRODYL F 20mg jeżeli to jest to samo co bierze Bosman
to mogę wysłać do hoteliku.

Posted

tak to to samo, ale nie wiem ile mg.. ale zawsze można dawać pół tabletki jak jest za dużo mg
wyślij na adres hoteliku :)
dzięki wielkie

GoskaGoska tylko 1 gościu dzwonił, ale nie zadzwonił więcej.. a tak to 0 telefonów więcej
jeszcze Zuza nie zrobiła tego zapłaconego zestawu ogłoszeń bo się nie wyrabia

doszła wpłata od Plichy :) dziękujemy
wszystko jest w 1 poście

Posted

Ok. wyślę, ale to zostało po leczeniu mojego psiaka, który waży 3 kg. Jemu podawałam pół tabletki,
więc ktoś musiałby sprawdzić ile mu podawać :)

Posted

hej czy możesz jeszcze raz sprawdzić moje przelewy - bo rozumiem, że na czerwono nie wpłynęły?- sprawdzałam historię mojego rachunku i regularnie wychodziło z mojego konta po 24 zł miesięcznie - zawsze 22 danego miesiąca - tak na marginesie jak zależy Wam na wpłatach np. na początku miesiąca dajcie znać zmienię - przelew ustawiłam w dniu w którym przeczytałam historię Bosmanka a to było 22...

Posted

Ciężko z nowymi deklaracjami na Bosmanka.
Mogę podwyższyć do 24 zł miesięcznie to będą chociaż dwa dni pobytu w hoteliku.
Może Cioteczki deklarujące podchwycą pomysł i dołożą po 2 zł.
To poprawi chociaż troszkę finanse Bosmanka.

Jutro wyślę tabletki i wrzucę troszkę gryzaków-śmierdziaków na osłodę życia Bosmankowi.

Posted

doszła wpłata od Bros,dziękujemy :)
Ankita - już sprawdzam - wpłaciłaś 22.03, 22.02., 22.01, czyli jest ok, bo Ty płacisz 22. za nast miesiąc :) przepraszam za pomyłkę
róznie dziewczyny płacą i się mylę, najlepiej napisać że to za konkretny miesiąc jest :)
Ona03 bardzo dziękuję, już zapisałam

czekamy na te ogłoszenia od Zuzy