GoskaGoska Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 jakie on ma pazury! ale co się dziwić jak miał jej sobie zdzierać jak na łańcuchu. ps. ladne zdjęcia przed wyjazdem by mu się przydaly, bo poźniej będzie ciężko o fotki Quote
xmartix Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 zobaczcie jaką ma kolczatkę, jak na niedźwiedzia :( Quote
Emigrantka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Bosmannnnnnnnnnnnnnn ale sie ciesze ze juz z tego lancucha Cie chlopak sciagneli....... Piekny jestes chlopak :) Trzymaj sie Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Malibo nie moze wejsc na Dogo ale pisalam jej na GG ze z Bosmanem cos nie tak i prosila zeby go szybciutko do weta, finansowo pomoze. Trzymaj sie Bosman.... ***************************** dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka, kochana Lady - tylko biedula tydzien "nacieszyla sie" DT :( Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Boze jaki on biedny jest - jak patrze na zdjecia z 1 strony (lato) i na te teraz.... ona ma dziury w furez, mam nadzieje ze nie dziury w skorze tez? Chudzina straszna..... :( Jak dobrze ze go wyciagnelyscie biedaka.... Quote
xmartix Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 ma dziury w futrze bo stare futerko wychodzi,stary włos, i wydawał się przez to brązowy, ale on jest cały czarny, jak węgiel, nie brązowy zaraz dzwonię do hoteliku Quote
xmartix Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Bosman już jedzie do hoteliku, dzwoniłam tam, wszystko załatwione, Basia zawiezie gotówkę (200 zł) na badania dla niego żebyśmy wiedziały co i jak jest z Bosmankiem i ewentualnie żeby zostało podjęte leczenie płacić za hotelowanie będziemy na koniec miesiąca na konto Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 dzieki za wiadomosci... Bosman, trzymaj sie chlopak nam... ************** DEbek, prawie rowno z Lady http://www.dogomania.pl/threads/177454-Przepraszam-DAE-bku-A-e-nie-zdAE-A-yA-am-Ci-pomA-c-nim-odszedA-eA-za-TAE-czowy-Most :( Quote
xmartix Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Bosman już dojechał, zapoznał się z Rusałką i jeszcze jednym pieskiem :) Tż Basi zakochał się w Bosmanku bo Bosman taki przytulak się okazał :) Quote
Ellig Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='xmartix']Bosman już dojechał, zapoznał się z Rusałką i jeszcze jednym pieskiem :) Tż Basi zakochał się w Bosmanku bo Bosman taki przytulak się okazał :)[/QUOTE] Fantastycznie!Bosman trzymaj sie i ciesz sie nowym zyciem jak najdluzej!!!!:) Quote
AlfaLS Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ależ biedny ten Bosman, oby tylko zdążyć z tą pomocą.......... Quote
yuki Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Zdążymy zdążymy i mu nie odpuścimy, Bosman zasłużył na wiele pięknych rzeczy w życiu :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pojechał w szczęśliwe miejsce. Bilon znalazł cudowny domek, Skrzat , własnie ten drugi psiak cudem uratowany,jego obrzydliwy właściciel wyprowadził go do lasu w mrozy i przywiązał , aby nie miał szans.( to był podobno człowiek) w Nowy Rok wszystkie cioteczki z wątku mu złożyły życzenia wprost z serca!!! Skrzat czeka na swą szansę, Rusałka już ma się lepiej. trzymamy kciuki by było dobrze, TRZYMAJ SIE BOSMAN!Nie rób nam przykrych niespodzianek, ktoś w końcu Cię musi pokochać!! Musisz zacząć żyć normalnie!!! Quote
UBOCZE Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bosman, kochany misiaku!!! Trzymaj się... Koniec łańcucha, koniec poniewierki - czeka Cię nowe życie... Quote
UBOCZE Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bosman na łańcuchu??? Piękna mordka, łapa... Do niego pasuje Mięciutka kanapa!!! Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 BOsman jest tam gdzie Skrzat i Rusalka? :) Trzymaj sie chlopak..... Quote
bros Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 rozmawiałam z Basią , mówiła że Bosman to cudowny pies, droga przebiegła spokojnie , a chłopaki razem w zgodzie pięknie jechali w aucie. Potwierdzam wcześniejsze słowa i Basia i jej TŻ są zachwyceni psem :) Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Czyli Boro i Bosman razem pojechali do Skrzata i Rusalki?? No to czekamy na jakies zdjecie.. moze wspolne? Trzymajcie sie razem misiaki kochane :D Quote
malibo57 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No wreszcie mi sie udało. Poprosimy szybciutko o podstawowe i rozszerzone badania Bosmana. Zapalenie pęcherza, jak nic. Trzeba działać. Obiecałam pokryć koszty leczenia. Kto dowodzi? Poszło zlecenie na badania i leczenie? Quote
Plicha Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Matko w koncu udalo mi sie doczytac watek, cos sie dzieje strasznego z ta dogomania. Strasznie sie ciesze ze Bosmanek juz pojechal, i ze do weta pojdzie. Jutro zrobie przelew na niego, postaram sie oprocz deklaracji cos na leczenie dodac. Trzymaj sie mordeczko kochana! Quote
Plicha Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Matko w koncu udalo mi sie doczytac watek, cos sie dzieje strasznego z ta dogomania. Strasznie sie ciesze ze Bosmanek juz pojechal, i ze do weta pojdzie. Jutro zrobie przelew na niego, postaram sie oprocz deklaracji cos na leczenie dodac. Trzymaj sie mordeczko kochana! :loveu::loveu::loveu: Quote
kula133 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 to straszne ....ludzie sa okrutni gdzie trzeba wpałacać pieniadze? Quote
ketunia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mam nadzieję, że to nic poważnego. Zdrowiej Bosmanku. W końcu jesteś wolny :) Bazarek dla Bosmanka. Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/179049-Dior-YSL-CK-Kenzo-Chanel-i-inne-na-bardzo-potrzebujAE-ce-psiaki-Zajrzyj-Do-13-02?p=14011194#post14011194 Quote
TERESA BORCZ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 witaj Kulo133 masz racje ludzie są okrutni. dobrze że jeteŚ z nami. witamy na dogo i szczególnie na wątku Bosmana. bardzo potrzebuje pomocy, bo nie ma jeszcze pełnych deklaracji, ale niwe mozna go było zostawić na łańcuchu na nastepny atak mrozów. sporo nam miesza to nasze dogo, ale moze sie ustatkuje i dokończymy nasza misję. własnie odpisałam namiary na wpłaty z 1 postu pod zdjęciami przystojniaka. Quote
justika Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dzisiaj przeleję moją deklaracje stałą i dorzucę coś jeszcze na leczenie. Mam nadzieję,że psiakowi się uda i juz niedługo będzie w swoim domu:) Quote
Recommended Posts