xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 dziękujemy wszystkim!! Malibo dowodzi p. Teresa bo to ona nas przede wszystkim zmobilizowała do pomocy Bosmanowi i ja ze względu na podane moje konto i to że Bosman jest tam na mnie w hoteliku :) zaraz sprawdzę co wpłynęło jeszcze dzisiaj na razie zdjęcia od TŻ Basi : zadzwonię do tego Pana z hoteliku zaraz i powiem o tych badaniach podst i rozszerzonych żeby Bosmanowi od razu zrobił, mam nadzieję że Bosmana dzisiaj widział wet, bo tak mówiłam temu Panu z hoteliku żeby tak zrobił na razie nic więcej nie wpłynęło na konto, będę na bieżąco wpisywać Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Piekne psisko... i tak mu ladnei bez tego lancucha :) Dzieki za nowe zdjecia, az milo popatrzec na chlopaka teraz... Trzymaj sie Bosman ... Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 dzwoniłam do Pana, weterynarz umówiony jest na jutro na 16-17 do nich, bo od tej godziny ma wyjazdy dopiero, zrobią mu badania krwi, poprosiłam o rozszerzone, Bosmanek ogólnie ok, ma apetyt, ale Pan mówi że Bosman grzeczny dopóki nie pojawi się właśnie ten Pan i wtedy Bosmanek zaczyna pomrukiwać np. na takiego Skrzata, zazdrosny biedulek się nam robi Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bosman nie dockuczaj Skrzacikowi naszemu, on taka sama psia bida jak i Ty..... Zakumplujcie sie chlopaki i pilnujcie tam tez Rusaleczki.... Wszyscy "nasi" jestescie, macie sie dogadywac.....tam. No juz, ladnie ogonkami pomachac wszyscy razem - super byloby kiedys jakies zdjecie zbiorowe :) Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 aha, Pan będzie rachuneczki wystawiać i przesyłał mi scany na maila, więc będę wklejać. Quote
Agnieszka103 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Proszę zapisać też moją deklaracje 10 zł. Pieniądze będę przekazywała p.Teresie i to ona będzie je wpłacała Quote
Ellig Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bosman na "wolnosci" , nareszcie a jakie wrazenie robi ten hotelik? Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ja mogę tylko napisać o wrażeniu odnośnie Pana, przez tel jest ok, bo tylko kontakt telefoniczny mam z nim, bardzo się przejmuje, chętnie opowiada o Bosmanie, ma pytania odnośnie tego jak chcemy płacić, jak on by chciał, jak załatwiać mamy między sobą (tzn te scany np. na maila) itp. Mówił że będzie też wysyłał zdjęcia. Jak Basia wróci z ferii to pewnie napisze nam jakie są wrażenia w realu :) trochę ze zdjęć też widać:) tu jeszcze dostałam takie zdjęcie od TŻta Basi, ale nie wiem co to za pieski, chyba Rusałka, tak? bo widzę Ellig w Twoim podpisie jest taka sunia.. Quote
bros Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Basia jutro ma podejść do Bosmanka w odwiedziny. Rozmawiałyśmy znów przez tel. i Basia wciąż oczarowana Bosmanem, bardzo przylepna mordka z niego :) mówiła ze łasił się szczególnie do TŻ :) pan podobno od razu spytał jakie leki bierze Bosmani i o której godzinie podano ostatnią , skrzętnie wszystko zanotował aby niczego potem nie przegapić . Basia odniosła wrażenie ze pan zaangażowany w opiekę nad psiakami , więc dla nas to tylko wielgachny plus :) Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 no widzę że rewelacyjny hotelik :) to dobrze, zobaczymy jak te wyniki jego krwi, tez mamy dostać scan to wkleję Quote
Ellig Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='xmartix']ja mogę tylko napisać o wrażeniu odnośnie Pana, przez tel jest ok, bo tylko kontakt telefoniczny mam z nim, bardzo się przejmuje, chętnie opowiada o Bosmanie, ma pytania odnośnie tego jak chcemy płacić, jak on by chciał, jak załatwiać mamy między sobą (tzn te scany np. na maila) itp. Mówił że będzie też wysyłał zdjęcia. Jak Basia wróci z ferii to pewnie napisze nam jakie są wrażenia w realu :) trochę ze zdjęć też widać:) tu jeszcze dostałam takie zdjęcie od TŻta Basi, ale nie wiem co to za pieski, chyba Rusałka, tak? bo widzę Ellig w Twoim podpisie jest taka sunia.. Tak , dziekuje to jest Rusalka:)Mam nadzieje ,ze maja cieplo w tych budach:) Quote
bros Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 one chyba nie są w tych budach zewnętrznych. To nowe budy przeznaczone do kojca zewnętrznego , który będzie szykowany wiosną , teraz psiaki są w kojcach wewnętrznych , w budynku zaadaptowanym po stajni , gdzie mają ciepełko :) Quote
Ellig Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='bros']one chyba nie są w tych budach zewnętrznych. To nowe budy przeznaczone do kojca zewnętrznego , który będzie szykowany wiosną , teraz psiaki są w kojcach wewnętrznych , w budynku zaadaptowanym po stajni , gdzie mają ciepełko :)[/QUOTE] To fantastycznie szkoda ,ze nie ma zdjec ze srodka ale i tak najwazniejsze ,ze sa bezpieczne i otoczone troskliwa opieka:) Quote
ona03 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Na ostatnim zdjęciu jest Rusałka i Skrzacik :lol: Szkoda tylko, że nie widać Skrzatowego pycholka ;) Quote
Plicha Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No wlasnie tak mi sie wydawalo ze to Skrzacikowy ogonek :) Hasaja sobie psiaki po sniegu. Własnie zrobiłam przelew dla Bosmana, 10 zl deklaracji i 20 zl na badania, jutro powinien dojsc. Zdjęcia są super, jaki on ladny, na tym lancuchu duzo gorzej wygladal. Moze szybko znajdzie domek :) Mam nadzieje ze zdrowy psiak sie okaze. Quote
demi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Marciu, dopilnuj, żeby choć dostawał ten furagin co dałam, bo on ma takie zapalenie pęcherza że oj, nerki mu wysiądą i bedzie... a już nie wspomnę o bólu jaki mu towarzyszy. Sama mam problemy z nerkami i wiem, co biedny przeżywa. I te badania koniecznie, i jak najszybciej. i uszy niech sprawdzą, bo też może miec jakieś przewekłe zapalenie, albo taki głuchy nasz staruszek :roll: a tak pozatym to moja mama sie w nim zakochała, chciała go sobie zostawic... :roll:szalona. jak by mało w domu miała:diabloti: I jest to OKROPNY przytulak, ktoś bedzie miał z niego pocieche;) Quote
Emigrantka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='xmartix']ja mogę tylko napisać o wrażeniu odnośnie Pana, przez tel jest ok, bo tylko kontakt telefoniczny mam z nim, bardzo się przejmuje, chętnie opowiada o Bosmanie, ma pytania odnośnie tego jak chcemy płacić, jak on by chciał, jak załatwiać mamy między sobą (tzn te scany np. na maila) itp. Mówił że będzie też wysyłał zdjęcia. Jak Basia wróci z ferii to pewnie napisze nam jakie są wrażenia w realu :) trochę ze zdjęć też widać:) tu jeszcze dostałam takie zdjęcie od TŻta Basi, ale nie wiem co to za pieski, chyba Rusałka, tak? bo widzę Ellig w Twoim podpisie jest taka sunia.. Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. Rusalka i Skrzat hehehehhehe ale fajnie :) Mozna by teraz wszystkim 3 razem watek zalozyc - 3 muszkieterow w hoteliku :) Quote
malibo57 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Emi, ale Boro tam nie ma. On jest u Kikou. Zrobiłam przelew dla Bosmana - po badaniach i leczeniu dorzucę, jak zabraknie. Pewnie dostanie antybiotyk celowany na ten pęcherz, ale może na usg będą musieli go zabrać. Quote
Emigrantka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A gdzie ja o Boro pisze? Nie Boro tylko Bosman - Bosman, Skrzat i Rusalka(wszystkie 3 "moje") Malibo - czytaj dokladnie no..... Buzka :D Quote
malibo57 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Emigrantka']Czyli Boro i Bosman razem pojechali do Skrzata i Rusalki?? No to czekamy na jakies zdjecie.. moze wspolne? Trzymajcie sie razem misiaki kochane :D[/QUOTE] Staram sie usilnie czytać dokładnie. Hehe.. To się chyba nazywa "piaskiem w oczy"?;-) Quote
xmartix Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 dzięki dziewczyny za wpłaty! jak dotrą to dam znać. Demi, Bosman dostaje Furagin, to te tabletki sobie Pan "skrzętnie zapisał" :) Basia mu wszystko powiedziała co i jak no też czekam na te wyniki badań, pewnie będą w środę, skoro we wtorek wet przyjeżdża, albo w czwartek bo nie wiem kiedy będą mu pobierać krew Quote
TERESA BORCZ Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 wczoraj poszły pieniążki odemne na Bosmana, nowa deklaracja od Agnieszki 103 w drodze za 3 miesiące z góry.potrzebna deklaracje dziewczyny, walczymy o pięknego psa!!! Quote
Recommended Posts