Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też. coś wam powiem. był pies z ulicy, w TRZEBIENIU . uzbieraliśmy nieco grosików i pojechał psik do LWÓWKA.
NAJZWYKLEJSZY PIES, NIKT SIE NIE SPODZIEWAŁ ŻE OKAŻE SIE PIEKNY I NIEZWYKŁY PRZY NORMALNEJ OPIECE.
dalam mu celowo deklaracje na 3 miesiace tylko, z z zapewnieniem że będzie więcej gdy zajdzie potrzeba. Nie zaszła. psiak Bilon otrzymał cudowny dom . w terminie.

Nasz Bosman jest pięknym, oryginalnym psem. Będzie sie go oglaszać na maksa. znajdzie dom. dwa miesiące to dużo czasu. dla niego na przyzwyczajenie do dobrobytu, dla nas na zebranie deklaracji, i na ogłoszenia. Im dalej od końca roku i świat tym nam będzie łatwiej.

ma już 180 deklaracji stałych. do dotychczasowych dodaję 20,- wpłacę w poniedziałek 3 x 20, na trzy miesiące. starczy hotelowania. pożądany domek.

Posted

Tereso masz rację!! :) nie ma co się zastanawiać więcej.
Bosmanku jutro czesanko z tego co wiem :) i w nd jedziesz :)

Teresa dodaję Twoje deklaracje do 1 postu
ode mnie dzisiaj też powinna byc mała deklaracyjką jak Grafiś do domku pójdzie

damy radę

Posted

No to super! Czy ja mam w niedzielę podjechać do demi po Bosmana, czy wy podjedziecie na Szybowcową z nim? Chciałabym wyjechać około 9.30 już z Wrocławia. Relację zdam telefonicznie, bo od 31.01 do 07.02 nie będę miała internetu.

Posted

Bosmanku może rzeczywiście Bilonik zostawił Ci swoje miejsce w hoteliku i swoje szczęście :loveu:
Wyskrobię :oops: 20 zł stałe /na razie zapłacę za 3 m-ce/ i bądź już bezpieczny:lol:

Posted

[quote name='Basia1244']No to super! Czy ja mam w niedzielę podjechać do demi po Bosmana, czy wy podjedziecie na Szybowcową z nim? Chciałabym wyjechać około 9.30 już z Wrocławia. Relację zdam telefonicznie, bo od 31.01 do 07.02 nie będę miała internetu.[/QUOTE]
a dalabys radę zabrać jeszcze jednego psa? napisz proszę czy dalaby radę a ja pozniej się dowiem czy da się to zorganizowac- bo pies tez z wroclawia - Marta myślę o Boro

Posted

Niestety tym razem się nie zmieścimy. U mnie aucie będzie jechał jeszcze mój pies (labek), on pojedzie razem z moim synem na tylnych siedzeniach. Bosman pojedzie w bagażniku (to jest kombi i zazwyczaj w bagażniku jeździ mój psiur). No i jeszcze ja i mój mąż - czyli mamy komplet. Ale mój mąż będzie jechał 7lutego do Lwówka i będzie jechał sam - będzie mógł wziąć do bagażnika psa i tylko go przywiązać, bez klatki -przywiązać musi na wszelki wypadek, żeby mu pies w trakcie jazdy nie przelazł na przód - takie pielgrzymki rozpraszają kierowcę. Powiem tak -który pies kiedy ma jechać -ustalcie i do mnie telefonicznie już proszę 504487106.

Posted

ONa03 bardzo dziękuję za deklarację! :)

BOSMAN już dziś będzie we Wrocławiu, wieczorem, noc spędzi u Demi w ciepłej i suchej magicznej kotłowni, i pić dostanie bo tam na wsi to z tym słabo.. :multi:

Basia najlepiej jakbyś podjechała do Demi, bo ona ma 9 psów + szczeniaki i z rana musi wszystkich oporządzić.. zaraz Ci podam jej adres na pw, dziękuję!!

nie mogę doczekać się zobaczyć Bosmana bo kiedy to ja go widziałam, Wy pewnie też czekacie na zdjęcia, więc polecę może na po południe też do Demi (pojadę tramwajem, nie polecę.. nie mogę już latać :D ) i porobię mu zdjęcia :razz:

Posted

Teresa czy Ty zadzwonisz do tego hoteliku i powiesz im że Bosman będzie jutro u nich 11-12..??
i jak możesz podaj mi namiary na ten hotel. bo sama nie mam

Mam wieści że Bosman spokojniutko siedzi sobie na tylnych siedzeniach auta i jest grzeczny :)

Posted

O jak fajnie :)

To on juz jutro jedzie mordusia nasz?

A moze mi ktos przypomniec gdzie bo.. juz mi sie watki piernicza przez te problemy z Dpgo :(

Xmatrx - widze za masz miejsce na 2 banerki.....Moze bys tax Kalfona albo Maxa podpiela.... ;)

dzieki

Buzka

Bosman trzymaj sie chlopak :)

Posted

A moze mi ktos przypomniec gdzie bo.. juz mi sie watki piernicza przez te problemy z Dpgo :(

Xmatrx - widze za masz miejsce na 2 banerki.....Moze bys tax Kalfona albo Maxa podpiela.... ;)

dzieki

Buzka

Posted

dzieki

Buzka

Posted

ale mam podpis pod zdjęciami,sama musiałam 1 banerek pieska wrocławskiego wyrzucić więc pewnie nie uda mi się wstawić kolejnego banerka
no już jedzie powoli, bo podobno tam zasypało tak że śniegu na m wysoko jest i mają problem z wyjechaniem

Emigrantka :D Bosman jedzie ze wsi pod Wro do Lwówka Śląskiego

Posted

ale mam podpis pod zdjęciami,sama musiałam 1 banerek pieska wrocławskiego wyrzucić więc pewnie nie uda mi się wstawić kolejnego banerka
no już jedzie powoli, bo podobno tam zasypało tak że śniegu na m wysoko jest i mają problem z wyjechaniem

Emigrantka :D Bosman jedzie ze wsi pod Wro do Lwówka Śląskiego

Posted

Bosman już u Demi, ale widzę że nie za ciekawie z nim, jak pisałam wcześniej bardzo chciało mu sie pić, myślę że jest odwodniony bo oni mało psom pić dają, bo "przecież jest w jedzeniu"... do tego kuleje, non stop sikoo robi i nawet nie podnosi do tego nogi..:( i jest zachudzony!!!
mam zdjęcia ale nie wiem czy dadzą się wgrać na to mulące Dogo..
co do charakterku - spokojny,opanowany, w aucie spokojny, Demi się do niego przytulała i spokojny, taki strasznie poważny..

Posted

Bosman już u Demi, ale widzę że nie za ciekawie z nim, jak pisałam wcześniej bardzo chciało mu sie pić, myślę że jest odwodniony bo oni mało psom pić dają, bo "przecież jest w jedzeniu"... do tego kuleje, non stop sikoo robi i nawet nie podnosi do tego nogi..:( i jest zachudzony!!!
mam zdjęcia ale nie wiem czy dadzą się wgrać na to mulące Dogo..
co do charakterku - spokojny,opanowany, w aucie spokojny, Demi się do niego przytulała i spokojny, taki strasznie poważny..

Posted

aha i jeszcze jedno
to ja zadzwonię do faceta i się z nim dogadam co i jak
Tereso jeżeli już z nim się ustawiłaś to daj mi znać, mój nr tel to 668-980-123 bo nie chciałabym mieszać, ale może pytałaś się jak płacimy itd czy Basia
na pewno trzeba z nim iść od razu na badania do weta...

Posted

nie czy Basia płaci hehe tylko się pomyliłam i coś mialam napisac ale zrezygnowała i została sama "Basia" :D sorry ale nie edytuję tego bo potrwa wieki , dlatego pisze kolejnego posta :)

aha Bosman został sprawdzony na dzieci, bo zanim wszedł do auta to został wyczesany prze mojego tż i takiego 3 letniego chłopca, do tego w koło skakała taka maleńka sunia ale Bosman nadal stał poważny :) więc do dzieci jak najbardziej jest Bosman