gameta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Noooo to teraz podsawowe pytanie: CZEGO POTRZEBA ? Quote
gameta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Noooo to teraz podsawowe pytanie: CZEGO POTRZEBA ? Quote
gosia.marta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ja bym podeslala zarelko znowu, tylko dajcie znac, na czyj adres ma dojsc: Kostek, 3x czy tego hoteliku bezposrednio? jak Wam bedzie najlatwiej? jakas konkretna sucha karma potrzebna? psiule sie prezentuja pieknie :) nawet sie nie moge zdecydowac, ktory mi sie najbardziej z wygladu podoba, wszystkie sliczne! aha, wieczorem zrobie kazdemu ogloszenie na adopcje.org, chyba, ze juz ktos zrobil. i poedytuje te, ktore zrobilam wczesniej, kiedy psiuli bylo jeszcze 17. Quote
koosiek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Odświeżyłam im moje ogłoszenia na gumtree, ale.gratce, eoferty.com.pl i kupsprzedaj.pl . Quote
Paoletta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ale one już duże. trzeba się jakoś uwinąć z tymi adopcjami, bo jak ktoś pisał: czas im nie sprzyja. Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ogłoszenia psiaków są/lub będą (tzn zdeklarowały się osoby ze je zrobią) na: ogłoszenia zbiorcze: gumtree ale.gratce eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl. adopcje.org cafeanimala warsza.pl ogloszeniadrobne.warszawa.pl czego potrzeba: moim zdaniem OGŁOSZEŃ, OGŁOSZEŃ i jeszcze raz OGŁOSZEŃ chyba, że ktos może zaproponowac DT ?? (tak, pamiętamy o domkach w Świebodzinie) w okolicach wtorku/środy zadzwonię do hotelu dowiedzieć się jak się psiaki mają jak im ta karma co mają smakuje i przede wszystkim w jakim tempie schodzi i wówczas dam znac - gosi.marcie może tak być? na chwilę obecną psiaki maja jeszcze swoej pieniązki ale tak naprawde to pieniązków wystarczy na wór karmy i dwa tyg hotelowania lub jak kto woli na niecałe 4 tyg hotelowania stad prośba głównie o ogłoszenia jeśli ktoś chciałby sie jakos finansowo dołożyć do psiaków to numer konta mogę podac na pw ale w wyniku powstałej afery chciałabym aby psiaki znalazły jak najszybciej domy czyli OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA i jeszcze raz OGŁOSZENIA. jeśli się okaże ze psiaki będą musiały dłuzej siedzieć w hoteliku będę prosiła o pomoc finansową ale wolałbym tego uniknąć mam pytanie w sprawie ogłoszeń, czy te co już sa to psiaki sa ogłaszane pojedyńczo czy jako grupa? i czy w ogłoszeniach zawarte jest ze psiaki w stosownym wieku nalezy bezwzględnie wysterylizowac/wykastrowac? Quote
koosiek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 U mnie mają jeszcze cafeanimala, warsza.pl i ogloszeniadrobne.warszawa.pl, zaraz te też odświeżę. Wszystkie są zbiorcze, w miarę możliwości porobię pojedyncze, ale nic nie chcę obiecywać, nie wiem, ile zdołam zrobić. Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 aha, Gaba najbardziej przypomnia kulkowego szczeniaka największa jest zaś Diabla - taki spaślak pod kolano o zachowaniu psów cięzko mi cokolwiek powiedziec w kojcu brykały prawie wszystkie, dwa schowały się dość szybko do budy na zdjęciach wygladają jak pokurcze to fakt ale były wyciagane z ciepłego i wystawiane na zmno ale jeden to zupełenie sikiem prostym to olał ;) tja i własnie w tym momencie mi wyszło ze to na zdjęciu to miała byc suczka :oops: Kostek pomocy :crazyeye: :crazyeye: nie popierdzieliliśmy psiaków z ich imionami? to na zdjeciu to był pierwszy psiak któremu robiłam zdjęcia no i mi wyszło ze to Murka kurcze w sumie murka i spajki sa podobni nastepnym razem rbię zdjęcia oblicza i zdjęcie obrazujące płec olaboga :shake: Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 koosiek dziękuję :) jeszcze kilka zdjęc: tutaj jedn pokurcz tańczy ;) oraz Buba i Gustlik: Quote
Kostek Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 teraz jak patrze na Spajka i Murke to stwierdzam ze zesmy popierdzielily tzn ja popierdzielilam:D zaraz pozmieniam tylko mi dogo muli strasznie jeden worek karmy mamy obiecany od mojej kolezanki 10kg bedzie do odebrania z marek chyba ze ja sie bede gdzies ruszac to bedzie do odebrania ode mnie albo sama zawieze do hoteliku kurcze musimy sie zebrac w "kupe" i oglaszac maluchy bo one juz sporaki sa szczegolnie Diabla edit:juz zmienilam psiska oczywiscie do kazdego ogloszenia dopisek ze w odpowiednim wieku nakaz bezwzgledny ciecia jajcow i maciochy Quote
Kostek Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 moje sie albo juz skonczylo albo lada moment konczy ale chce teraz zrobic im oddzielne dla kazdego gluta Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 uff, to ja tez juz pozamienialam i pies sikający jak pies to spajki ;) a nie murka ;) musze się przespac z tym jak to wsyzstko zorganizowac pieniązki mamy na ok 3-4 tyg hotelowania albo na 2 tyg plus wór karmy zobaczymy jak im ta karma bedzie schodzić jeśli znajdą się sponsorzy wyróznionych ogłoszeń byłabym niezmiernie wdzięczna bo jeśli zaczniemy opłacać wyróżnienia to samo allegro dla 8 psiaków to 128 zł [SIZE="5"]czy są osoby na wątku robiące zestawy ogłoszeń? koosiek Kostek gosia.marta czy jest ktoś jeszcze? ja umiem jedynie allegro myślę, zeby podzielić psiaki pomiędzy osoby czy lepiej jest podzielić się portalami ze jedna osoba robi wszystkim psiakom na allegrtace, druga robi allego itd? [FONT="Garamond"][SIZE="5"]SZUKAMY SPONSORÓW DO OGŁOSZEŃ na ALLEGRO [/FONT] czy na innych portalach ogłoszeniowych też są płate ogłoszenia czy wyróżnienia? Quote
Kostek Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 gosia.marta jeszcze jest :D z ogloszeniami szczeniat jest o tyle latwiej ze wystarczy wpisac w tytul "szczenie, szczeniaki, szczeniak" i jest multum wyswietlen bo ludzie najpierw chca sfitasne sceniacki wie ktos jak sie daje ogloszenie do wyborczej na te strony z psami? chyba ze juz nie ma takiego czegos ze w ktorys dzien jest jakas strona z ogloszeniami zwierzat do oddania to sie chyba smsem wysylalo Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tak jak pisałam, mogę im zrobić ALLEGRO. Quote
3 x Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='__Lara']Tak jak pisałam, mogę im zrobić ALLEGRO.[/QUOTE] Lara zrobić i zasponsorowac? czy tylko zrobic? Quote
Asior Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 próbujcie na cafeanimal zrobić zbiorcze ogłoszenie, jest duża szansa, ze trafią do metra wtedy.. Tylko ogłoszenie trzeba wstawiać najlepiej ok godz 17 wtedy bardzo często trafiają na strony metra a tu już jest duży odzew bo gazeta ogólnopolska Quote
3 x Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Lara to może poczekamy, może znajdzie sie sponsor allegro bo jakbysmy chcieli opłacici wyróznienie dla 8 szczyli to 130 zł a na to chyba niemozemy sobie pozwolic jesli nie chcemy dodatkowo zbierac kasy marzy mi sie domowy DT z socjalizacją ech Kostek, te psiaki co poszły to wszystkei już w DS czy któres są w DT? bo to mi umkneło, chodzi mi o te dwa ostatnie co poszły w sobote Quote
3 x Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 zrobiłam Gustlikowi Cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/GUSTLIK,8510 jest to moje pierwsze ogłoszenie mam nadzieję, ze jest ok. wieczorem moze zrobie innym jak się wyrobie Quote
3 x Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='3 x']zrobiłam Gustlikowi Cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/GUSTLIK,8510 jest to moje pierwsze ogłoszenie mam nadzieję, ze jest ok. wieczorem moze zrobie innym jak się wyrobie zrobilam jeszcze Filutkowi http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/FILUTEK,8551 wieczorem postaram sie zrobic cafe animal reszcie Quote
Soema Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 3x, co do cafeanimal najlepiej jest robić bardzo krótkie, konkretne ogłoszenia, bo oni czasem je dziwnie ucinają.. I najlepiej wstawiać popołudniem, przynajmniej kiedyś tak było, jak wystawiałam swoje szczeniaki. Quote
3 x Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 to moje pierwsze ogłoszenia, zobaczymy jak wyjda i czy gdzies trafią w sensie do metra czy cuś nastepne bede sie starala robic krótsze , dzięki za uwage :) Quote
Recommended Posts