__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hihih, nie serio, pamiętajcie, bo ja mam tyle różnych ogłoszeń, że czasami może mi coś zginąć w tłumie. Quote
scarabae Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Rozkręcam się :evil_lol: http://www.adopcje.org/adopcja42500.html http://www.adopcje.org/adopcja42501.html http://www.adopcje.org/adopcja42502.html http://www.adopcje.org/adopcja42503.html http://www.adopcje.org/adopcja42504.html http://www.adopcje.org/adopcja42505.html Czekam jeszcze na aktywację konta na jednym portalu, ale to już jutro podziełam ogłoszenia tam, bo dzisiaj padam powoli ;) Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dobra, zakasam rękawy i biorę się za swoją działkę ;) miałam dziś robić innej suni, ale nie mogę znaleźć namiarów, więc padło teraz na szczeniory :D Quote
Pianka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Paoletta']bezpośrednio nie może, ale da się to obejść. kasuje się tu posty, co zależy od polityki forum, więc można jakikolwiek twój post z datą wcześniejszą niż pierwszy post tu przenieść do tego tematu - on się wklei jako pierwszy. napisz do moda i podpowiedz takie rozwiązanie. proponuje najpierw sprawdzać informacje a potem pisać:p 3 x- da się, jak Kostek sie zgodzi moge ci go przepisać. I przypomne, ze pytania na temat moderacji zadaje się na pw. Quote
Paoletta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Pianka']proponuje najpierw sprawdzać informacje a potem pisać:p o, to znaczy, że macie inny serwer niż fora, które znam :) to sorry za błędną informacje :) Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ogłoszenia - dla Spajkiego i Buby - każdy ma osobno: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aloge.pl Quote
gosia.marta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 OK, zarcie poszlo do hoteliku :) za pare dni pownno byc dostarczone, kurier ma przyjechac miedzy 9 a 17 (nie bylo bardziej elastycznych opcji dostawy, bo to poza Wawa). jednak znalazlam 15 kg tego z kurczakiem ;) Quote
3 x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Pianka']proponuje najpierw sprawdzać informacje a potem pisać:p 3 x- da się, jak Kostek sie zgodzi moge ci go przepisać. I przypomne, ze pytania na temat moderacji zadaje się na pw. na pw to ja wysyłałam przez tydzień prosby o zmoderowanie watku do kilku moderatorów gdzie zadawalam tez pytania niestety nie dostałam od zadnej osoby odpowiedzi (nie pamietam juz czy pisalam tez do Ciebie) nie wspominajac o tym, ze nikt tez nie zjawil się do zmoderowania watku dopiero po kilku dniach a jak sama wiesz wypowiedzi na tym watku były zdecydowanie nadajace sie do zmoderowania EOT w takim razie mam pytanie do Kostek czy Twój post - #6 może byc przepisany na mnie? wprowadzałabym tam aktualizacje kosztów oraz spisy stron gdzie są umieszczone ogłoszenia psiaków Quote
agnieszkaK Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wszystkie szczenioki odświeżone na gumtree.pl w osobnych ogłoszeniach: http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-W0QQCatIdZ9124 mam nadal całą 8 ogłaszać na gumtree czy mam odjąć te za rezerwowane?? Quote
3 x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='agnieszkaK']wszystkie szczenioki odświeżone na gumtree.pl w osobnych ogłoszeniach: http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-W0QQCatIdZ9124 mam nadal całą 8 ogłaszać na gumtree czy mam odjąć te za rezerwowane?? na warszawa.gumtree.pl ogłaszaj wszystkie, bo widzę, ze Lara juz ich tam (ich = Spajkiego i Bubę) nie ogłaszała Quote
agnieszkaK Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oki:) a jakiś odzew był? wiadomo cuś? chociaż 1 tel? Quote
3 x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='agnieszkaK']oki:) a jakiś odzew był? wiadomo cuś? chociaż 1 tel?[/QUOTE] do środy z tego co wiem była cisza zero dosłownie zero tel :shake: Quote
Kostek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 niestety cisza jest nadal:( jestem przerazona oczywiscie zgadzam sie na przepisanie tego posta bo ja mam teraz taki sajgon ze do internetu mam baaardzo utrudniony dostep chcialam zrobic malym allegro ale mnie oswiecono ze zapomnialam zaplacic wiec dopiero w poniedzialek odblokuja mi mozliwosc wystawiania aukcji DZIEWCZYNY JESTESCIE KOCHANE WIELKIE DZIEKI ZA TAKA MASE OGLOSZEN!!! Quote
Pianka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='3 x'] w takim razie mam pytanie do Kostek czy Twój post - #6 może byc przepisany na mnie? wprowadzałabym tam aktualizacje kosztów oraz spisy stron gdzie są umieszczone ogłoszenia psiaków [quote name='Kostek'] oczywiscie zgadzam sie na przepisanie tego posta bo ja mam teraz taki sajgon ze do internetu mam baaardzo utrudniony dostep Nie wiem czy komuś się będzie chciało szukać w 6 poście aktualizacji, wiec zrobiłam inaczej. Żadnego posta Kostek nie zabierałam, jest wszystko jak było, tylko dodany jest pusty post 3x w drugie miejsce. Jak będziecie chcieli inaczej to napiszcie, ale na prawdę według mnie aktualizacja powinna być możliwie w jak najwcześniejszych postach. Quote
3 x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Pianka']Nie wiem czy komuś się będzie chciało szukać w 6 poście aktualizacji, wiec zrobiłam inaczej. Żadnego posta Kostek nie zabierałam, jest wszystko jak było, tylko dodany jest pusty post 3x w drugie miejsce. Jak będziecie chcieli inaczej to napiszcie, ale na prawdę według mnie aktualizacja powinna być możliwie w jak najwcześniejszych postach. dziękuję :) Quote
3 x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 uaktualniłam 2 post gdzie umiescilam finanse inf o zdjeciach i inf o tym gdzie które psiaki są ogłoszone oraz o tym czego nam najbardziej dla nich w tejchwili potrzeba może ktos może jakoś pomóc? Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='3 x']uaktualniłam 2 post gdzie umiescilam finanse inf o zdjeciach i inf o tym gdzie które psiaki są ogłoszone oraz o tym czego nam najbardziej dla nich w tejchwili potrzeba może ktos może jakoś pomóc?[/QUOTE] Ja może jeszcze z dwóm psiakom zrobię na dniach taki sam zestaw ogłoszeń ;) Quote
Kostek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 mialam dzisiaj jeden jedyny telefon o Milano ale pani ma sie zastanowic... Quote
3 x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Kostek']mialam dzisiaj jeden jedyny telefon o Milano ale pani ma sie zastanowic...[/QUOTE] dobre i to ja sie umówiłam na jutro do hoteliku i sie zastanawiam czy nie zabrac małej smyczy i obroży w ramach mini socjalizacji myślicie ze to dobry pomysł? jak jeszcze moge im pmóc na miejscu ? jakies sugestie? ja juz nie pamietam kiedy mialam szczeniaka chyba z 15 lat temu albo i wiecej Michała znam od dorosłego zaczynam chyba panikowac :oops: Pan mówił, ze jeden jest jakiś chojrak przestraszony, tzn podczas poprzedniej rozmowy tak mówił zastanawiam się który to ? no i tradycyjnie marzy mi się dla niego DT kolejna sprawa, co z tymi domkami w świebodzinie ? Kostek rozmawials z kims na ich temat aktualne sa jak to wygląda? bo zaczyna mnie sytuacją przerażac tydzień mija ogłoszenia sa, moze nie cała masa ale sa i tylko jeden tel dodatkowo watek bez afery ginie w czeluściach forumowych juz zaczynam miec wizję ze zostajemy z reką w nocniku i 8 szczylami wciąż na wydaniu :shake: __Lara dziękuję, każde ogłoszenie się przyda Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A czy ludzie ze Świebdzina są w stanie przyjechać po psy ??? To jest 500 km w jedną stronę . Quote
Gremlin Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marlenka']A czy ludzie ze Świebdzina są w stanie przyjechać po psy ??? To jest 500 km w jedną stronę .[/QUOTE] 19/20 jadę w tamte okolice, więc nie ma problemu (tak jak już zresztą pisałem) Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Gremlin']19/20 jadę w tamte okolice, więc nie ma problemu (tak jak już zresztą pisałem)[/QUOTE] A czy ktos ten dom sprawdzał ??? Quote
Isadora7 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marlenka']A czy ktos ten dom sprawdzał ??? Domek jest sprawdzony przez Super Faceta > Medara. Quote
Gremlin Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marlenka']A czy ktos ten dom sprawdzał ???[/QUOTE] Polecony przez ludzi z Fundacji Emir Quote
Recommended Posts